lauantai 21. elokuuta 2010

Komisariota kaivataan

Hoi, komisario Mäykynen! On tapahtunut kauheita. Valtakunnassa nukuttiin rauhaisasti, tai ainakin typerät kansalaiset nukkuivat, vaikka olohuoneessa tapahtui. Jokin raakalaismainen hirmuotus ryösti ja raateli auki pelipalkinnoiksi ostettujen ankkasuikaleiden pussin ja söi palkinnot suihinsa! Tragediaa todistamaan joutunut asianomistaja U.T. Penninraha suojautui linnaansa ja koetti urheasti pitää tunkeilijan loitolla tykin avulla, mutta laukaukset eivät riittäneet tainnuttamaan ahneesti aterioivaa monsteria.

"Yhtään ei jäänyt jäljelle... " neiti Penninraha tutkii menetyksiä järkyttyneenä.


Rosmo on onnekseen mitä ilmeisimmin osannut lukea "do not eat" -tekstin ja vain kiusallaan näykännyt hapenpoistajapussukkaa. Nyt kaivattaisiin salapoliisia, sillä johtolankoja on tämän lisäksi varsin niukasti. Liekö kyseessä sama nerokas ja salaperäinen bandiitti, joka taannoin hämmensi Mäykysen henkilökuntaa pehmoleluja lennättämällä?

12 kommenttia:

Furensic Evidence kirjoitti...

Kamalaa! Onko yksikään kissa enää turvassa?

ella kirjoitti...

Vähän pelottaa tämä meno! Ties mitä petoja kulkee rosvoamassa hentoisten kissaneitojen treeninameja...

Sirpa kirjoitti...

Ankkasuikaleet ovat Kollonkin herkkua, mutta Kollo ei ole käynyt teillä syömässä niitä. :D Hyvä, ettei rosmo syönyt hapenpoistajaa.

ella kirjoitti...

Uskon Kollon syyttömyyteen :) Saman verran heruu sympatiaa ryövärille täältäkin, eihän mokomaa voitaisi edes saattaa vastuuseen teoistaan, mikäli olisi myrkkypussukan syötyään kuolla kupsahtanut!

Mamma N kirjoitti...

Kamalaa! Selkeästi kansainvälinen tai ainakin kielitaitoinen rosmo.

ella kirjoitti...

Tai peräti rikollisliiga? Mafia? Selvästi ammattilainen oli asialla, sillä mitään jälkiä murtautumisesta ei jäänyt... Kenties rikollinen oli soluttautunut sisätiloihin jo aiemmin?

Onni kirjoitti...

Se olin mä.

ella kirjoitti...

Helkatti! Nyt en kyllä tykkää susta enää yhtään! Taiat saaha banaania tänne blogiin, jos toi jatkuu... Se sivistyminen olikin puijausta ja ootkin opiskellu superrikolliseks!

Kohta kilautan Tupolle ja RKP:lle tosta sun tempusta.

Jäätävin terveisin U.T. Penninraha

Onni kirjoitti...

Mihkään et kilauta ja rikollinen ennoo! Meiltä vaan on kuivamuona loppu ja ajattelin lainata sitten ankkasuikaleita. Täts it, älä nainen tee asioista monimutkasii!

ella kirjoitti...

No kun just epäilin eka mafiaa ja sit kävit tunnustamassa niin tottahan luulin, että oot mafiassa kans. Kun sulla on toi smokkikin päällä koko ajan. Saat anteeks, kun selitit kiltisti, enkä kerro RKP:lle tms. Ens kerralla ilmota etukäteen niin en ammu tykilläkään.

Terveellisin Unna Tuutikki

Hra Mäykynen kirjoitti...

Voi voi, komisario Mäykynen on nyt pahan kerran myöhässä ja jäljet ovat varmasti jo kylmenneet. Onneksi syyllinen kuitenkin jo oli ehtinyt tunnustaa.

ella kirjoitti...

Onneksi juttu ratkesi tällä kertaa ilman Mäykysen etsiväntaitoja, mutta eiköhän kissatalouksissa tapahdu aina sen verran selittämättömiä asioita, että herralla riittää mysteerejä ratkottaviksi :)