keskiviikko 18. elokuuta 2010

Alennusmyynti

Sunnuntaina oli alennusmyynti Unnan suosikkikaupassa: K-kaupan lihaosastolla! Possun munuainen ei tosin ollut yksinään herkkua, mutta naudan maksan kanssa sitäkin saattoi syödä. Maistelueriä lukuunottamatta aletuotteet menivät pakkaseen, mutta styroksirasiaa sentään sai vähän rassata.

Video ylpeästä naudanmaksapaketin saalistajasta:

12 kommenttia:

Kuovi kirjoitti...

Toinen niin polleana kanniskelee upeaa saalistaan :)

Sirpa kirjoitti...

Hieno saalis! :)

ella kirjoitti...

Kuovi: Hyvä, että kuvaajakaan pysyi mukana kisun korskeassa lihalaatikkokoreografiassa! :)

Sirpa & Kollo: Totisesti olikin, mutta harmillisesti siitä oli luovuttava, kun pikkuhampaat saivat raastettua palasia irti lihanmakuisesta laatikosta. Epäilen styroksin terveellisyyttä suuresti.

tuutäti kirjoitti...

Unna Tuutikistahan on kehkeytynyt aito saalistaja! Kummitätikisut ovat ylpeitä neidin saavutuksista. Lyyti tosin on sitä mieltä, etteihän tuo nyt vielä mitään! Jos Tuutti olisi vain nähnyt Lyytin vohkimassa hirvipaistia pöydältä! Siis Lyyti pisti heti paremmaksi!

ella kirjoitti...

Tuutäti: Juuri siksi Unna katsoo tätejään ylöspäin, idoleinaan. Täällä tosin ei ole kelvollista ihmisruokaa vohkittavaksi paitsi ehkä juustoviipaleet :)

Nessu ja Maiselmo kirjoitti...

Voiii... <3 <3 <3 Oli varmasti hyvää!!! Ja Unna meinasi mennä piilon syömään ettei kuvaaja näkisi. :)

ella kirjoitti...

Nessu & Maiselmo: Kovasti kisu kiehnäsi ja kyseli lisämaistiaisia lihoista. Laatikon saatuaan piti sitä niin suurena aarteena, että ei malttanut paikallaan natustella. Silakoiden kanssa on sama juttu, tosin ne on vietävä mieluiten eteiseen syötäviksi :D

Nessu ja Maiselmo kirjoitti...

Joo tietysti, kissat ovat hauskoja. xb Ja riippuu luonteesta.

L-L kirjoitti...

Tulee aina vain enemmän Lea mieleen <3. Leakin on vakuuttunut siitä, että maailmasta saa paljon paremman käsityksen kun siitä haukkaa palasen :)

ella kirjoitti...

L-L: Niinpä! Miksi tyytyä rajoittuneesti vain näkö- tai hajuaistiin, kun voi tutkia asioita tarkasti suutuntumalla :D

Furensic Evidence kirjoitti...

Ooo, video! Kiva, kiva! Harmi että piti aarteesta luopua, mutta eipä se styrox taida olla kissoille sopivaa evästä.

ella kirjoitti...

Furensic Evidence: Videoita on tulossa lisääkin, mikäli kamera sattuu käteen otollisella hetkellä :) Otollisia hetkiä ainakin on Unnan kanssa runsaasti, sillä katti on niin eloisa, että saa minut ihmettelemään, miten joku voi kestää siiamilaista, bengalia tai muuta oikeasti vilkkaaksi kuvattua rotua :D