lauantai 2. joulukuuta 2023

Luukku 2: Huuto

MÄY!

Eetu tykkää huutaa. Öisin partioidessaan isäntämies saattaa kajauttaa useammankin kerran "KELLO KAAKSI, KAAAIKKI HYYVIIN!" tai muun yleistä turvallisuutta ja rauhallista unta lisäävän ilosanoman.

Eetun ääni ei suinkaan ole sellainen vaimean ujo miukaisu. Mäy'ystään mies tunnetaan! Ääni vaihtelee komentelevasta lähimäkätyksestä aina vertahyytävään karjuntaan.

Huolestuneille kerrottakoon, ettei Eetulla ole mikään hätänä. Kansalaiset (ja eläinlääkärit...) ovat tarkistaneet. Toistaiseksi kovimman huudon alkusyy on ollut, ettei kukaan leikkinyt Eetun kanssa pallolla keskellä yötä, vaikka palloja kovasti tuotiin kansalaisten sängyn viereen.

Onko tämä sellainen shoutbox?

Huutamisesta puheen ollen: Maukulan kissatalon jouluhuutokauppa  jatkuu vielä huomiseen! Siellä on korttipuolella jokunen kansalaisen piirtämä avaruusaiheinen kissakuva.

Tuutusen valtakuntaankin tuotiin tänään kuusi. 

12 kommenttia:

Sofia kirjoitti...

Onpas Eetulla laiskaa henkilökuntaa, kun ei leiki keskellä yötä! Kyllä silloin pitääkin ottaa kunnon mäykäisy-naukaisut kehiin.

Saila kirjoitti...

MÄY sentään! :-D Aivan ihana Eetu <3
Tuotanoin... hieman huolestuneena kyselen, mahtaisiko ko. komentelukäytös liittyä jotenkin herrasmieskissan arvokkaaseen ikään... nimittäin Mustilla tavataan nykyisin samanlaista käytöstä silloin, kun olemme kaupunkiasunnossa eikä riittävästi aktiviteettia ole järjestetty. Juuri tuollaista riittämätöntä leikkimistä kello 04 ja siitä epäkohdasta kailotusta koko naapuristolle.
Onpa upea huutokauppa tuo Maukula! Valitettavasti korttisi eivät siellä tule kovin nopeaan eteen, olen käynyt tuotteita läpi melkoisen litanian... täytyy jatkaa.
Ooh, kuusi! Voitteko myös paljastaa, kuinka sen kävi?

ella kirjoitti...

Sofia: Tavatonta kerrassaan. Ja aamulla nukutaan pitkään, joskus jopa seitsemään tai kahdeksaan! Ei käy laatuun tämmöinen talonpito, onneksi on Eetu huolehtimassa.

Saila: Saattaa hyvin olla sitäkin. Todistajalausuntojen mukaan Eetu on toki tottunut jo nuorempana Sanomaan niin, että kuuluu pellolta kotiin... Ovet aukiaa ja ruokaa ilmestyy kuppiin!

Eri tyyppistä huutelua tämä kuitenkin on, mitä Vapulla oli loppuvuosina. Pieni tiikerityttö tuntui joskus olevan vähän eksyksissä öisin herättyään <3 Eetulle kuitenkin pyritään järjestämään riittävästi aktiviteettia (ja kilpirauhanenkin on lääkkeillä kontrollissa), joten toivottavasti mäykypojalla ei meillä ihan kamalaa ole :)

Psst, aukeiskohan tästä linkistä oikeat kortit (siitä kolme tähtitaivaskuvaa eteenpäin): https://www.facebook.com/photo/?fbid=332510769409464&set=oa.1088251272340513

Elli kirjoitti...

Hän on kyllä erittäin hieno herrasmies, ja kyllä silloin saa huutaa ja mölytä ja kailottaa! Muutoin saattaa henkilöstö unohtaa, että Eetukin asuu täällä.

ella kirjoitti...

Elli: Ja jos nyt ajatellaan naapuriakin, niin kyllähän Eetun on parempi sanoa riittävän kovasti, niin naapurikin tietää, että tiikeri on jälleen rajat kiertänyt ja kaikki hyvin! Ei näy rikollisia, käärmeitä tai sitrushedelmiä uhkaamassa yhteisöä. Voi sitten nukkua rauhassa. Herättyään.

Saila kirjoitti...

Kiitos linkistä, nyt löytyi!
Juu, huolestumisen syyn unohdin kirjoittaa ja se oli siis se, että kailotuksen äänenkantavuus mahdollisesti lisääntyy iän myötä ;-)
Syy Mustillakaan on tuskin terveydellinen, sillä saarikodissa kaikki on hyvin, kun hän saa partioida tiluksillaan. Äänenkäyttö liittyy kaupunkiasuntoon ja tekemisen puutteeseen.
Ihana Eetu ilmoittaessaan jo pellolta, että nyt ruokaa tulemaan :-D
Voi pientä Vappua <3

ella kirjoitti...

Saila: Juu, aistimuutoksilla on varmasti osansa tässä. Vappu-kultaa ei enää ainakaan viimeiseen vuoteen imuri pelottanut, mutta Eetu tulee vielä viheltämällä syliin. Se vaan on semmonen Poeka <3

Kiskatit kirjoitti...

Miten kukaan voi kuulla mitään mitään jollei sitä sano kovalla ääneen just silloin kun on asia. Nih.
- Rokkimimmit -

Mamma N kirjoitti...

Se on silloin sanottava jos on asiaa. Turha sitten ainakaan valittaa, ettei olisi sanottu.

ella kirjoitti...

Rokkimimmit: Tismalleen! Ei ole minkäänlaista muistikirjaa tahi kynävehkeitä annettu kissalle, jotta näistä voisi myöhemminkään keskustella. Kyllä on nostettava ns. kolli pöydälle silloin, kun asia on kurantti!

Mamma N: Jo vain, kuin vihkikaavassa: puhukoon nyt tai vaietkoon iäksi. Eetu on valinnut ensimmäisen toimintatavan, mitä huushollinpidollisiin epäkohtiin tulee. Tarkka isäntä.

Henna, Arttu ja Lupsu kirjoitti...

Mitä virkaa olisi ilmoittamisella, jos kukaan ei kuule sitä?

ella kirjoitti...

Henna, Arttu ja Lupsu: Hmm... Eetu on kyllä optimoinut karjunnan ihmisten kuuloalueelle. Toisaalta Lyyti-kulta kiljui monesti suu auki, mutta minkäänlaista ääntä ei ollut ihmiskorvin kuultavissa. Epäilemme, että Lyyti työskenteli jollain aivoaaltoja mukauttavalla yliäänitaajuudella, sillä sai aina silti haluamansa :O