tiistai 19. joulukuuta 2023

Luukku 19: Kuusi

 

Skipattiin piparit ja siirryttiin suoraan kuusenkoristeluun.

Valtakunnan kuusi.

Valtakunnan kuusi on tänä vuonna melko pieni ja multatörpössä. Kuusi vaikuttaa juopolta, mutta ihmiset eivät ymmärrä, pitääkö sitä kastella aina vai koko ajan.

Kuusi vaikuttaa jossain määrin pahoinvoivalta ja ripistelee neulasiaan kastelusta huolimatta tai juuri sen takia. Kissat eivät ole tehneet tuttavuutta puun kanssa, joten heitä ei ole syytä syyttää joulupuun kunnosta. Mikäli puu suinkin selviää sisäkaudesta, kansalaiset aikovat istuttaa sen keväällä pihalle tekemään puujuttuja.

2021 vuoden kuusi ja jouluflirttailija.

Kaikkien pikkueläinten suojelijan nimeen, onneksi kansalaiset ovat parempia hoitamaan kissoja kuin kuusia. Vuoden 2021 kuusi on jo poltettu energiaksi, mutta kuvan flirttailija senkuin porskuttaa. Energisesti.

8 kommenttia:

Elli kirjoitti...

Kuusi on ehkä nyt pieni, mutta toivottavasti se selviää kesään ja kasvaa isoksi! Sitten sen voi uusiokäyttää kuusena jonain vuonna, kunhan on mitoiltaan täydellinen... ;)

Henna, Arttu ja Lupsu kirjoitti...

Flirttailijalle pusu. Kuuselle toivomme jaksamista sisäkaudelle, jotta keväällä pääsee sitten tavanomaisempiin puuasioihin.

Pepsi ja Max kirjoitti...

Ihana Flirtailija <3 <3 Kuusen pallojen asettelu uusiin asemiin (tiputtamalla ne vääristä kohdista) on tärkeä toimenpide. Tai ehkä teillä on jo täydellisesti koristeltu. - Pepsi

Sofia kirjoitti...

Flirttailija 😻❤️
Kyllä puuhun vielä ehtii tutustua. Ehkä kissat odottavat, että se kuivuu vielä lisää, niin pääsee kunnolla rapistelemaan neulasia 😹

ella kirjoitti...

Henna, Arttu ja Lupsu: Pusu välitetty, flirttailija pörisee takaisin.

Pepsi: Emme suinkaan perusteetta väitä, että Eetu on Pixarin Saapasjalkakissan esikuva. (Sen, joka sanoo olevansa tunnettu myös nimellä "Pörrrrröinen RRrrakastaja!") Pallojen fengshui saattaa yhtäkkisesti muuttua, jolloin niiden asemointia on luonnollisesti korjattava välittömästi! Onneksi kissat ovat alati valppaita.

Sofia: Saattaa olla strateginen veto. Nykyisellään rämppääminen ei välttämättä varistaisi kuin kymmeneksen neulasista, mutta annas olla viikko kastelematta... :3

Kiskatit kirjoitti...

Tommonen puu sisällä näyttää oivalliselle aktivoinnille. Mikseiköhän meillä oo........???
- Rokkimimmit -

ella kirjoitti...

Rokkimimmit: Oisko ihmiset ajatelleet, että ootte jo tarpeeksi aktiivisia? Muu ei selitä.

Terkuin Unna Tuutikki

ella kirjoitti...

Elli: Tämän suuntaisia kansalaisetkin kuusen menoksi juonivat. Etenkin ajatus sopivalla paikalla sijaitsevasta kestokuusesta, johon voisi talvisin ripustaa valot, viehättää. (Tämäkin kommentti oli mennyt jätelaariin. Voi blogspot minkä teit!)