perjantai 1. joulukuuta 2023

Luukku 1: Matalan kynnyksen höpöhöpökalenteri

Tämä on äärimmäisen matalan julkaisukynnyksen (suorastaan julkaisukuopan) kuulumiskalenteri. Tätä ei luultavasti julkaista joka päivä jouluun asti. Tässä on luultavasti epätarkkoja, pimeässä otettuja kuvia ja blogin yleiseen tyyliin sopimatonta, harkitsematonta sisältöä.

"Mitäs peliä tämä on? Ei yhtään mustavalkoisia kissoja?!"

Kävipä niin hassusti, että Tuutäti otti ja voitti Tassulinnan arvonnasta Mustan kissan joulukalenterin, joka sitten yllätyslahjoitettiin Tuutusen basaariin joulun odotusta mittaamaan. Kiitokset kalenterista siis  Tassulinnaan Pepsin ja Maxin emännälle sekä kunnianarvoisalle Tuutädille.

Saattaapa olla, että tontulle käy kohta ohuesti. 

Jäämme jännityksellä odottamaan, onko kuulumiskalenterissa vielä toinenkin luukku ennen joulua.

8 kommenttia:

Elli kirjoitti...

Kuuluminen!!!!! :O <3

Pepsi + Max kirjoitti...

Olipa Tuutäti oli kiltti ja antoi kalenterin Tuutusen basaariin. Ei se minusta haittaa vaikka kaikki on mustia kissoja, koska se on kuitenkin ihan hyvä väri - Pepsi jolla on oma Mustakissan joulukalenteri

ella kirjoitti...

Ei haittaakaan, hyvä kalenteri! Tulimme siihen tulokseen, kun ajattelimme Saaripalstan Mustia. Ja sitten tuumimme myös, että pimeässä kaikki kissat ovat mustia :3

Kiskatit kirjoitti...

Jeee, joulukalenteri. Siis mustankissan sekä tää teidän. Ootellaan jo kovasti seuraavaa luukkua!
- Rokkimimmit -

Saila kirjoitti...

No mutta onpa hienoa, että on tällainenkin vaihtoehtokalenteri!
Mainiota. Tätä seuraamme silmän rävähtämättä.
Kylläpä tosiaan näyttää siltä, että kalenterin tonttu on kohta rähmällään hangessa tai tuvan lattiapinnassa :-D
Unnalle muiskautukset! Mustavalkoinen on toki kaikkein tyylikkäin väritys.

ella kirjoitti...

Rokkimimmit: Täällä tykätään kovasti kuvakalentereista. Tässähän on nyt vähän niin kuin kaksi yhden hinnalla, mutta ei malteta spoilata Mustakissa-kalenterin kaikkia yllätyksiä, jos jollakulla on omatkin luukut auottavana.

Saila: Luultavasti on syytä räpäyttää useammankin kerran ennen joulua. Tuutusen basaari ei vastaa silmien kuivamisen aiheuttamista terveysongelmista! (Kalenterin tontulla ei muuten tosiaan mene vahvasti!) Muiskut välitetty mustavalkoiselle söpöttärelle <3

Sofia kirjoitti...

Tuo kalenterihan on erinomainen syy kuulumisten päivitykselle. Jos nyt jonain päivänä unohtuisi päivittää tänne, niin sitten seuraavana onkin kaksi luukkua!
Unnalle nimipäiväonnittelut 🖤😻

ella kirjoitti...

Sofia: Kiitos onnitteluista <3 Arvelin, että aiempien surupostausten kommenttikentissä kovasti toivotut kuulumiset saisi ainakin osin hoidettua näillä ns. Hupsimispostauksilla. Bloginpito on ollut sikäli retuperällä, että hiottua sisältöä ei tällä rutiininpuutteella niin vain kirjoiteta. Ja välillä tapahtuneita kuulumisia on niin viljalti, ettei niitäkään ihan kevyelti kronikoida.