tiistai 23. joulukuuta 2014

Turvallisesti tätilässä

Tuutunen matkusti tätilään turvallisesti kopitettuna kuin Hannibal Lecter konsanaan. Kiinniottoa lukuun ottamatta tyyneyskin oli samaa tasoa, kuten aina matkustaessa. Tällä kertaa matkalainen oli jopa niin peloton, että mukana matkustaneen kansalaisen tarjoamat raksutkin maistuivat. Yleensä koppa vie hetkellisesti ruokahalun ja matkalaista on turha herkuilla lepytellä.

Vastakkaisella junalaiturilla työskennellyttä siivoojaa oli seurattava silmä kovana.

Matkalukemiseksi ja -katselemiseksi kansalainen ehti napata jouluterveiset Sulolta. Olemme muistamisesta otettuja, kiitokset Naukulaan!

Jos jo itse kuljetus oli turvallinen, ollaan tätikissojen valtakunnassa aivan erityisturvassa, sillä varmojen silminnäkijähavaintojen mukaan Batman vartioi asujaimiston, tai vähintäänkin keittiön, yllä. Käpäläkähmät ovat pysyneet toistaisiksi vähäisinä ja varsinaista kärhämöintiä tapahtunut vain yhtenä nälkäisenä aamuna.

Batman vartioi myös Lyytiä.

Turvallista joulua!

23 kommenttia:

Mamma N kirjoitti...

Oikein hieno tuo Tuutusen matkavarustus! Toivotaan, että batman tuo turvallisen joulun ja paljon herkkuja :)

Saila kirjoitti...

Teillähän on tosiaan joulu turvattu :-D
Suloinen matka-Unna ♥
Maukasta joulua!

Kattimanialaiset kirjoitti...

Hienoa, että teillä on Batman vartioimassa joulurauhaa! :)

ella kirjoitti...

Mamma N: Linja-autossa joku huomiokykyinen kanssamatkustaja ymmärsi keltaista kopanpäällistä ihastellakin :) Luotamme Batmaniin (ja Joulupukkiin tietty!)

Saila: Matka-Unna on kieltämättä ylettömän söpö ja ihanan helppo matkustaja heti, kun osuu koppaan. Toivotus osui naulan kantaan, etenkn kissaneitien toiveet jouluherkuista ovat korkealla :)

Mirene: Ei itkeä saa, ei meluta saa, Batman voi tulla komentamaan... Niinhän se meni?

Henna, Friede ja Figo kirjoitti...

Turvallista ja hyvää joulua sinnekin! On se hyvä että ensinnäkin matkustus sujuu ja toisekseen matkakohde on noin hyvin vartioitu! Ja sekin tietysti, ettei rajariitoja ja -rikkomuksia ole suuremmin tullut!

ella kirjoitti...

Henna, Friede ja Figo: Kiitos! Erotuomarin ominaisuudessa toisinaan toiminut kansalainenkin saa rentoilla, kun kissaneidit ovat näin nätisti. Toivottavasti sama meno jatkuu :)

AnnaS kirjoitti...

Hih, Tuutusen nepsu loistaa suloisen pinkkinä ♥.
Mukavaa ja turvallista joulua teille myös!

Anonyymi kirjoitti...

...mikä pätmän, pelkkää fuulaa...lentävä hiiri eli lepasko se vaan on.
Tuutsin kuulumisia, meinas jo odotushermo mennä. Kiitos ny tästäki vähästä :P t. Ano ja Nyymi.

Pena ja Punkku kirjoitti...

Ihanaa, batman turvana joulunvietossa!

ella kirjoitti...

AnnaS: Matkapäivänä oli pinkin verran jännää ja kylmääkin varmaan melkein yksi aste :D Kiitos toivotuksista!

Anonyymi: Aito pätmän! Silminnäkijät eivät puijaa! Blogin päivitystahti on valitettavasti hyvin hidas ja epäsäännöllinen nykyisin. Onneksi löytyy toisia kissablogeja, jotka päivittyvät ravakammin.

Aby angel: Näin on, ei pelota pukki eikä tontut!

Taru kirjoitti...

Kopassa näkyvä vaaleanpunainen nenä indikoi kyllä aika hyvin kiinnostuksen asteen :)

Oikein hyvää joulua kaikille tätilässä joulua viettäville! Paljon sopuisaa yhdessä oloa ja ihan vähän vaan suhinoita! Batman valvoo, turvallista teillä ainakin on ♥

Unknown kirjoitti...

Unna, Unna - ihanin neitotonttu !!
- Jerryjätkä - 15V ja 7,5 kg mäni heti tontuille toivomaan treffejä " ämpäriartistin " kanssa !
- HYVÄÄ JOULUA UNNALLE JA HENKILÖKUNNALLE ! t: Jerry the Cat ja palelusväki.

ella kirjoitti...

Taru: Vähintäänkin kaikille nenäväri-indikaattoriin perehtyneille! Kiitos ihanista toivotuksista :)

Tarja Rekonius: Kiitos toivotuksista ja kehuista! Joulurapsutukset Jerrylle, jos ei pukki ehdi jätkälle omaa neitotonttua pakettiin kietaistakaan :)

pirkko kirjoitti...

Mukavaa ja turvallista joulua teille!

Anonyymi kirjoitti...

Kauniilla kissalla on ollut kaunis matkakoppa, tyylikäs kissa!
Oikein levollista ja rauhallista joulua teille kaikille, sopivasti masut täyteen :-)!
- Emäntä, Pipsu ja Miiru -

Anonyymi kirjoitti...

...mut mä välitän vaan Tuutsista! Muut kissaplokit ei tyytytä kansan vaateita. T Ano ja NYymi.

Otto Kulta kirjoitti...

”….valon tuoda pimeään” Aina yhtä suloinen ja häikäisevä tuo Tuutusen kirsu täydessä edustushehkussaan!

Ja toden totta – sukulaisuus Hannibal Lecteriin on hämmentävän ilmeinen. Tämähän olisi pitänyt hoksata jo aika päiviä sitten. Molemmat ovat viiltävän älykkäitä, pistäviä ihmistuntijoita ja taitavia manipuloimaan kansalaisia. Kumpaisenkin katse on aina valpas, kirkas ja saaliiseen herpaantumatta keskittyvä. Molemmat ovat suuria kulinaristeja. Erojakin löytyy; Hannibal nauttii maksa-ateriansa fava-papujen ja chiantin kera, Tuutin preferoidessa sisäelinateriaa au naturel – tosin kansalaisen näppien maustamana ja annostelemana.

Riemullista gourmet-Joulua Tuutille kansalaisineen!

Harmaa ja Ilona kirjoitti...

Hyvvee jouluva teillen!

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Kohta puoleen matkaatte vielä maailman ympäri kun rohkeasti matkaa teette! Oikein hyvää joulua teille kaikille, myös tätilän kokoonpanolle!

sea kirjoitti...

Tuuttu on kun Anni boksissa, nenu punaisena ja kiinnostostunut menosta, mutta samalla tiukasti omassa turvassa. Eikä meilläkään eväät kelpaa matkalla. Tänä vuonna viskasin boksiin raksuja joilla yritin houkutella kissan omin tassuin koppaan (hah!), mutta siellä ne raksut matkasi maalle asti ennen kun ne voitiin syödä. Omin tassuin sentään mentiin, kunhan jaksoin kärsivällisesti kissaa pyllystä pukkaa. :D

ella kirjoitti...

Pirkko: Kiitos, sitä se oli :)

Emäntä, Pipsu ja Miiru: Pyrimme aina matkustamaan tyylillä. Onhan neiti Penninrahalla tietenkin aina kantajakin mukana liikekannalla ollessaan :D

Ano ja Nyymi: Siinä tapauksessa on vain maltettava ja siedettävä kansalaisen epätahtisuutta. Mustavalkoinen kissaneiti on otettu erityisasemastaan kansan mielessä.

Otto Kulta: Ah, mikä nautittava vertaileva analyysi Tuutusen ja tohtori Lecterin erityispiirteistä! Tuutti Punakuono hyrisee vieressäni siihen malliin, että tekstisi ovat myös kissa-arvostelijasta kommenttilaatikon kermaa.

Harmaa & Ilona: Kiitos, hyvä se olikin. Paketeista kuoriutui riittämiin kissanminttua kaikille!

Myrsky ja Minna: Kiitos kauniista toivotuksista, vierailu onkin sujunut oikein mukavasti :) Unna tosin toivoo, ettemme reissaa maailman ääriin, vaan korkeintaan kotiin.

Sea: Yleensä Lyyti on saanut syödä kopparaksut perillä, kun eivät ole Unnalle kelvanneet matkalla saati perillä. Anni on selvästi Unnaa reippaampi matkustaja :)

sea kirjoitti...

Annilla on junamatkailua takana jo kahdeksan vuotta, vähintään kahdesti vuodessa Tampere-Mikkeli väliä on junailtu. :) Vaan koppaan meno on vuosi vuodelta vaikeampaa... *huoh*

ella kirjoitti...

Sea: Harjoitus tekee mestarin. Tosin se mestariushan saattaa kehittyä koppakarkuruuteenkin :D