maanantai 29. joulukuuta 2014

Priimaa kateille

Postauksessa mainitut tuotteet saatu.

Kissakahvilavisiitillä saadut PrimaCat -pussimuonat pääsivät arvosteltaviksi tätikissojen valikoivan raadin eteen, sillä kansalainen arveli, että kaikkisyöppö Unna söisi pussukat joutavia maistelematta vaikka muoveineen. Mikäli jompikumpi maku floppaisi kolmikissaisen raadin edessä, saisi Tuutti silti tyhjätä kupit, sillä muonaa ei ollut yhdessä pussissa paljon kaikeksikaan.

Triumphant Tuna oli voitokas valinta aloitukseen.

Annos jakamatta. Yhdestä pussista liikenee noin ruokalusikallinen kullekin syöjälle.

Ruoasta oli erotettavissa silmin nähtäviä ja hyvällä tahdolla muonan nimestä tunnistettavia pieniä kappaleita. Tuoksu oli voimakkaan kalainen jo kansalaisnenäänkin.

Raati ei kursaillut.

Kupit tyhjenivät vaivatta. Kenties osin siksi, ettei ruokaa ei ollut kyllästymiseen asti. Nirson ja kylmäsäilytettyä muonaa kavahtavan kissan kanssa kerralla nautittavan kokoinen pussukka on todennäköisimmin maistuva ratkaisu. Raati jäi kerjäämään lisäruokaa testimuonan ahmittuaan, ja jatkotarjoilu maistui samalla vauhdilla, vaikka ei PrimaCatin erikoismuonaa ollutkaan

Yllättäen myöhemmin testattu Tropical Tuna & Salmon katosi lautasilta samaa tahtia, vaikka minkäänlaista lohipitoisuutta mainostavat muonat ovat monesti jääneet tätikissoilta koskematta. Testikerran yksityiskohdista raportoitakoon, että harmaaraidallinen raatilainen antoi ylen pian syötyään, kuten toisinaan käy liian kiireisen aterioinnin jälkeen. Raadin värikkäin jäsen oli tällöin paikalla salamana ja yritti syödä kaverin ruoat uudelleen.

16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

:D
se on sitä uusiokäyttöä, kun puklautetut ruuat meinataan syödä uudelleen ;) Ekolookista niinku...
Kiits postauksesta Tuutin äiti. T. Ano ja Nyymi

Pepsi + Max kirjoitti...

Tuo ruoka on meistäkin tosi hyvää! Tylsää on vain se koko eli saadaan vähemmän kun normisti, sillä ei kuitenkaan suostuta syömään aiemmin avattua jääkaapitettua ruokaa.

ella kirjoitti...

Ano ja Nyymi: Kierrätystä, sitä se on :D Säästyyhän siinä seuraavan syöjän vatsahapot, kun kaverin liuottimet on jo annoksessa mukana...

Pepsi + Max: Kaikenlaista häijyä rajoittamista! Ei täälläkään ymmärretä, että kansalaisen kuuluisi aina avata kokonaan uusi kissanruokatölkki, jos arvon neideillä olisi vielä teelusikallisen verran nälkä.

Cheri kirjoitti...

Kierrätettyä ruokaa :) Nyt kun kissojen pakkasraja ulkoilun suhteen on ylittynyt meillä nirsoillaan ruuan kanssa. Lahjoituskassin sisällöstä maistui parhaiten kuivamuona, mutta märkäruokakin meni alas ylättävää kyllä, sillä Nero haluaa yleensä vain omaa merkkiään. Yhdelle isolle kissallekin annos oli vähän pieni.

Mamma N kirjoitti...

Sopuisan näköinen ruokailu :) Vaikka kai siellä yleensä sopuisasti elelläänkin.

ella kirjoitti...

Cheri: Pussukka on voimakkaalle prinssikissalle varmasti auttamatta riittämätön. Ehkä se sopii paremmin alku- tai välipalaksi sillä aikaa, kun prinssi odottaa piian valmistavan jotakin kunnollista ;)

Mamma N: Ruokakupilla ja lihanjakoringissä mahdutaan elämään erityisen sopuisasti rinnakkain ainakin niin kauan kuin ruokaa riittää. Nälän yltyessä kaverin naama saattaa satunnaisesti ärsyttää enemmänkin.

Ana kirjoitti...

Meillä kans ihmeenomaisesti syötiin myös tonnikala-ateriat vaikka noi on karsastaneet tonnikalaa jo jonkin aikaa. Hyvin nää ilmaissapuskat maistuu siis meilläkin.

ella kirjoitti...

Zepa: Sehän olisikin kokonaan eri asia, jos näitä yrittäisi soluttaa normaaliin ruokavalioon... Jännä silti, miten "ilmainen on lempimakuni" tuntuu pätevän myös kissoilla.

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Ei oo häpee olla nopee... mutta ahnas ei kannata olla!

ella kirjoitti...

Myrsky ja Minna: Viisaita sanoja. Eikä myöskään syömäkaveria kannata suututtaa. Toisen kerran voi saada jämät ihan luvan kanssa ;)

Me Like kirjoitti...

Upea raati, ja niin ekolookisia ja avuliaita että :) Meilläkin tuo Triuph TUNA olisi !==% varmuudella täydellinen succee :)

Otto Kulta kirjoitti...

Kiehtova analyysi testin järjestelyistä aina vaikuttavuuteen asti! Testipaneelin värikkäimmän jäsenen toiminta on lajityypillisen järkähtämätöntä, kursailematonta ja ylen pragmaattista. Kilpparit<3

Tuutuselle kansalaisineen & Tätilän väelle parasta onnea ja kukkuraisia ruoka-astioita vuodelle 2015!

ella kirjoitti...

Me Like: Raati on <3 Ehkä Triumphant Tunaa on sitten testattava? Sadan prosentin varmuudella voi mennä takuuseen aika harvoin kissanruokauutuuksissa!

Otto Kulta: Turtle power! Ei Lyydia-neidistä voi olla tykkäämättä. Viimeistään vilpitön kilppariluonto hurmaa, jos eivät täplikkäät tassut, säihkyvät silmät ja kolmivärinen nenä sitä jo ehtineet tehdä :)

Kiitos hyvistä toivotuksista uudellevuodelle! Tuutusen basaarista tietenkin toivomme silkkaa mainioutta kaikille kommenttiboksin sulostuttajille :)

Taru kirjoitti...

Juuri tällaisia tieteellisiä testejä kissablogistania kaipaa! Kiitämme uhraavaisuudestamme ja toivomme meillekin tuollaisia ilmaisia, parhaita ruokia maisteltavaksi ;)

Oikein hyvää Uutta Vuotta kaverit !

Taru kirjoitti...

Uhraavaisuudestanne, tietenkin ;)

ella kirjoitti...

Taru: Kiitos samoin! Täällä luotetaan siihen, että mitä enemmän värejä ja kuvioita raadissa on edustettuna, sitä kattavammasta testauksesta on kyse. Eri tieteellistä siis ;)