torstai 16. elokuuta 2012

Opit käyttöön

Suuri kissafilosofi Kollo on todennut, ettei mahtuminen ole kiinni laatikon koosta. Tätikissa Lyyti demonstroi näitä oppeja. Mahtumisella ja ennen kaikkea viihtymisellä ei todellakaan ole mitään tekemistä laatikon fyysisen koon kanssa.


11 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Lyyti on ehdottomasti mahtumisen taituri! :) Kissoilla on sisäinen tarve täyttää omalla olemuksellaan rasia tai laatikko. Sanomalehtikin käy alustaksi. :)

ella kirjoitti...

Tässä olet erinomaisen oikeassa! Lyyti pyrkii kyllä täyttämään olemuksellaan pienimmänkin rasian ja on mm. mahduttanut eturuumiinsa päiväunille 15x10 kokoiseen koruaskiin :D

Mamma N kirjoitti...

Lyyti ♥

Taru kirjoitti...

Täältä suunnalta tulee kovasti kunnioitusta, kun rasia on muovia joka jo vaatii kissalta hieman taitoa enemmän materiaalin joustamattomuuden takia. On Lyyli kyllä taitava :)

Cheri kirjoitti...

Aika tiiviisti pakattu :)

ella kirjoitti...

Mamma N: Enpä tuota itsekään osaisi paremmin summata :)

Taru: Kiitos kehuista! Lyyti on harjoitellut tätä taitoa ahkerasti pienestä pitäen mm. ahtautumalla litran persikkarasiaan. Nykyisin sinne mahtuisivat kerrallaan ehkä pää ja käpälät, mutta mahtumista se sekin on! :D

ella kirjoitti...

Cheri: Kieltämättä! Ei pidä jättää yhtään hyvää laatikkotilaa käyttämättä :)

Viivi kirjoitti...

Juu ei todellakaan ole! Minä tosin vielä haen siitä meidän verkosta sitä hitusen suurempaa reikää, jotta voin voitonriemuisesti todeta, että verkotkaan eivät pidättele mua.

Ilme on muuten kuvassa juuri sellainen, että ähäkutti - et sitten uskonut, katsopa nyt!

ella kirjoitti...

Viivi: Hih, onnea etsintöihin! Tuuria toivotetaan myös ihmisille, että huomaavat jekkusi ajoissa :D

Ana kirjoitti...

PS. ei muuten kissanmintut itäneet :-( Laitoin niiden päälle sit ruohoa kasvamaan. Eli purkista tulee kuitenkin jotain! Lapset on jo vähän ootelleet - miksi multapurkki on taas häkissä lattialla eikä siihen pääse käsiksi?

ella kirjoitti...

Harmi :( Kestävät joskus pitkäänkin "toimia", mutta eiköhän heinä miellytä kissoja äkimmin :)