tiistai 7. elokuuta 2012

Kahdeksan paljastusta

Tuutusen basaari kiittää haasteesta Saaripalstan Ransua, Mustia ja Sailaa!

Tunnustukseen kuuluvat seuraavat tehtävät:
1. Kiitä tunnustuksen antajaa.
2. Anna tunnustus kahdeksalle bloggaajalle.
3. Ilmoita näille kahdeksalle tunnustuksesta.
4. Kerro kahdeksan satunnaista asiaa itsestäsi

Luistamme jälleen haasteen eteenpäin lähettämisestä, sillä samainen haaste lienee blogosfräärissä jo ties monennellako kierroksellaan. Kahdeksan asiaa on jaettu  tasan kansalaisten ja Unnan kesken.

1. Unna tuulettaa villavaa masuaan päivittäin useaan otteeseen.


2. ... Ja pesee myös etukäpälänsä mieluiten selinmakuulla.
3. Edellisistä kohdista johtuen kansalaiset ovat riippuvaisia kissan massun päivittäisestä rapsutuksesta.


4. Kansalaiset ymmärtävät naksutinkoulutuksen toimintaperiaatteen, mutta kissan päänsisäiset mekanismit ovat täysin vieraita. Jos tempusta ei tule ensimmäisellä harjoittelukerralla yhtään mitään, kuinka kummassa sama kikka saattaa seuraavana päivänä onnistua ensipyytämällä?
5. Kansalaiset paljastavat ihmettelevänsä, minne katosi monia kissablogeja sanavalmiisti kommentoinut Otto Kulta.

 Töpöttimet.

6. Unnaa luultiin pienenä pojaksi juuri suurten ja pyöreiden mahtikäpäliensä vuoksi. Hännän alle kurkkaamisestahan ei tullut tuolloin mitään edes eläinlääkärillä saati sitten kotona.


7. Käpäläreferenssinä kansalaiset muistelivat tätikissojen tyttömäisen siroja raajoja, mutta eivätpä höpsöt tajunneet, etteivät samat säännöt päde Pirkanmaan prinsessaan ja simpsakoihin savottariin alkuunkaan.

Lyyti-tädin nuoruuden tyylinäytteessä on rimpulaista siroutta.

8. Unnan kesäinen mielivälipala ovat parvekkeelta pyydystetyt pörriäiset. Kiljuvat kansalaiset tuovat miellyttävää lisäjännitystä etenkin ampiaisten syöntiin.

9 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Mainioita paljastuksia! Ransu huomauttaa, että Pirkanmaan prinsessan sulokkaat muodot ovat erityisesti hänen mieleensä. Hienot tassut, massu ja posket kaikki sulassa mittasuhteessa ja pehmoisessa pörrökuosissa!
Täälläkin paljastetaan Otto Kullan häviämisen ihmettely blogisfääristä. Yhtä nopeasti ja totaalisesti se tapahtui kuin ilmestyminenkin. Se pistää miettimään mitä oikein tapahtui! Ja oliko hän kenties jonkinlainen agentti?!
Franz Sachez huomauttaa, että agentit ovat epäilyttäviä ja mieluiten välittömästi eliminoitavia hahmoja. Ainoastaan agenttien simpsakoista sihteereistä voi olla ennalta-arvaamatonta hyötyä ja huvia.

ella kirjoitti...

Miss Moneypenny allekirjoittaa herra Sanchezin pohdinnot ehdottomasti!

Otto Kullan huikeita kommentteja on kyllä jäänyt ikävä. Kommenttiboksissahan saatiin kuulla useampiakin hienoja teorioita mm. Tuutusen masuvilloista mindcontrol-välineenä :D

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Kivoja paljastuksia Unnalta ja kansalaisilta:)

Sijaiskoti voi kertoa jotain Otto Kullasta. Otto kommentoi sijaiskodin 1-vuotispostausta kesäkuussa. Kommentista pystyi rivien välistä lukemaan että Otto todellakin taitaa olla suorittamassa jotain salaista tehtävää. Hän lukee blogeja edelleen mutta ei pysty kommentoimaan.

Lähettäkäämme kaikki terveisiä Otolle! Meilläkin on häntä ikävä.

ella kirjoitti...

Kiitos sijaiskodille tästä arvokkaasta ja epäilemättä huippusalaisesta tiedonjyvästä! Mukava kuulla, että Otto Kulta on yhä linjoilla edes salaisesti :)

Viivi kirjoitti...

Hih - hauskoja. Mahtikäläpät... oletkin siis oikea hurjatassu!!! Ja ihastuttava sellainen! Tuo viimeinen, meilläkin se aiheuttaa palvelusväessä kiljuntaa...

ella kirjoitti...

No niimpä Viivi! Ei hassut ihmiset tajua, et ei se ampiainen sit enää pistä, ku eka puren sen kuoliaaks! Sitä ennen tietty huitasen sen pöljäks mahtikäpälällä.

Terkuin Unna Tuutikki

Mamma N kirjoitti...

Me tykkäämme töpöttimistä! Pitkistä ja vähän lyhyemmistä ♥

ella kirjoitti...

Kukapa ei töppösistä tykkäisi :)

Musta, Harmaa ja Zepa kirjoitti...

Mahtitassun pörrömassun kuvia katselee aina niin mielellään!