maanantai 13. elokuuta 2012

Uutta potkua

 
Minttusukkaan silputtiin sisään tuoretta tavaraa suoraan puskista ja johan löytyi hommaan uutta potkua. Kansalaisten reagointihitauden ansiosta kamera löytyi mukaan vasta parhaiden takajalkatömpsytysten jälkeen. Tyypillistä!

8 kommenttia:

Saila kirjoitti...

No höh! Ensin pitäisi ottaa kamera esille, tarkistaa että lataus on kunnossa, linssit puhtaat, muistikortilla tilaa, kuvauspaikan valaistus ok...
Ransu keskeyttää:
EIKÄ pitäis, hienoa toimintaa, neito ensin!
RANSU

ella kirjoitti...

Saila: Kyllä kansalaiset tässä tosiaan möhlivät oikein urakalla. Onneksi mitkään elokuvien suurtuotannot eivät ole kansalaisten harteilla :D

Ransu: Aivan. Prioriteetit kuntoon!

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Suoraan puskista, niinkuin meilläkin:D Onneksi koko satsi on vain Unnan käytössä, eivät naapurit tunge osingolle...

Mamma N kirjoitti...

Hyvältä näytti eläväkuva näinkin!

Viivi kirjoitti...

Joo - meilläkin terästettiin eilen leluja tuoreella minttutujauksella! Jovain potkut terävöityi ja sen jälkeen maistui uni...

Ana kirjoitti...

Meillä itää yksi pieni vihreä kissanminttuviljelmillä... Todennäköisesti sekin on rikkaruoho. On kuitenkin sitten maailman eniten huomiota ja rohkaisua saava rikkaruoho. Kuvia viikonloppuna!

Taru kirjoitti...

Meillä ei ole ketään oikein innsotunut tötsyistä, mutta ehkäpä syynä on se että tarjolla on ollut vaan jotain mietoa merkkiä. Tuoretta sen näköjään pitää olla....Ehkäpä koitan aloittaa omat viljelmät ja kartellin.

ella kirjoitti...

Myrsky: Tuemme lähipäihteitä! :D Olisipa kiusallista, jos naapurit meidän amppeliin löytäisivät kiipeilemään!

Naukulan Mamma: Kiitos kehuista! Ensi kerralla koetamme varata kameran paikalle jo etukäteen :D

Viivi: Topakkaa tavaraa tuo minttu, kun tajukin lähtee ;) Mukavaa, kun leluihin saa uutta potkua vähällä vaivalla.

Zepa: Se voi hyvinkin olla mintun taimi, sillä kovin ovat hentoja ja mitättömiä sirkkalehtivaiheessa. Toivotaan, että plantaasi alkaa kukoistaa :)

Taru: Tuore tavara tuntuu tosiaan tepsivän moniin sellaisiinkin kisukatteihin, joita ei tötsyt muuten kiinnosta! Kannattaa kokeilla :)