maanantai 9. heinäkuuta 2012

Lähdössä jonnekin?

 "Mulla on panttivanki. Et sit muuten lähe minnekään."

Unna Tuutikki on tehnyt nukkumavalinnoillaan hyvin selväksi, ettei poissaolleella kansalaisella ole nyt asiaa minnekään pidemmille reissuille. Kaikki valtakunnan ulkopuoliseen matkailuun oikeuttavat viisumit on evätty ja rikoksentekoväline takavarikoitu. Kansalainen tiedostaa, että tyhjän matkakassin voisi tietysti viedä kaappiin, mutta ei millään haluaisi kiikuttaa kissaa komeroon sen mukana.

10 kommenttia:

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Samaa mieltä! Joku roti.

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Kansalaisen on syytä kunnioittaa Unnan toivetta. Kansalaisen ulkonaliikkumiskiellon pitäisi olla selvä juttu.

ella kirjoitti...

Musta ja Harmaa: Eihän siitä mitään tulisi, jos kansalainen alituiseen livistäisi. Sellainen ei etenkään olisi sopivaa näin Unna-neidin syntymäpäivän kynnyksellä!

Myrsky: Kansalainen pitää Unnan vaateita varsin kohtuullisina ja lupaa olla katoamatta, vaikka saisikin vietyä matkalaukun komeroonsa.

Tasha kirjoitti...

Hyvä että teillä tehdään asiat heti selviksi eikä kierrellä ja kaarrella :D

Silloin kun muutettiin tähän nykyiseen asuntoon, niin pari päivää muuton jälkeen Heron lirautti pissat matkakassin päälle. Se oli myös aika selkeä ilmaus siitä, että tää on hyvä kämppä ja täältä ei sit lähdetä enää mihinkään :D

ella kirjoitti...

Tasha: Tehokasta ilmaisua Heronilla! Kissat ovat huomanneet, ettei ihmiset vaan tajua, jos jää mitään arvailun varaa :D

Nessu ja Tiku kirjoitti...

Hyvä, että edes joku pitää huolta, siitä, ettei kokoajan matkusteltaisi tai mentäisi liian pitkille reissuille! :D

tuutäti kirjoitti...

Voi hyvänen aika! Unnasta ½ vuoden matkailuvälit ovat liian lyhyitä. Täällä Tätilässä ollaan kyllä ihan eri mieltä! Kyllä sitä nyt edes jouluna ja juhannuksena sopisi näyttäyttyä. Kuten on käynytkin. Vai olisiko Unnan viesti luettavissa niin, että se tahtoisikin pian mukaan!

ella kirjoitti...

Nessu ja Tiku: Kansalainen ei osannut lainkaan ennakoida, että Unna-neitiä tuntui matkustelu hieman vaivaavan, vaikkei itse joutunutkaan mukaan.

Tuutäti: Itse veikkaan, että matkustella saa, muttei ison matkalaukun verran! Herran jestas, kaksi viikkoahan on pienelle kissalle jo iäisyys!

Mamma N kirjoitti...

Minä en kyllä uskaltaisi edes lähikaupassa käydä ilman neuvotteluja Unna-neidin kanssa!

ella kirjoitti...

Naukulan Mamma: Asiatontahan moinen olisikin! :D