torstai 26. heinäkuuta 2012

Naukuminen kannattaa

Säästä naukuminen selvästi kannattaa, sillä niin nopeasti Unna Tuutikin moitteisiin tällä kertaa puututtiin.  Siispä rintamasuunta aurinkoon päin! Parvekkeella lämpö kohosi kolmeenkymmeneen asteeseen, eikä sade kiusannut helteestä nautiskelijaa. Ehtipä kerkeä kissaneiti vetää pienet kolmiläikkätreenitkin varjon langettua osalle lattiaa. Vasen nilkka kaipaa selvästi erityistä päivettymisharjoitusta.

Tämä ei ole arkistokuva.

14 kommenttia:

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Hyvä neito, sähän olet ihan ylösalaisin!

ella kirjoitti...

Nokun pistin aurinkopaneelin kohti taivasta! Energia tarttuu paremmin masuvilloihin.

Terkuin Unna Tuutikki

Kisulit kirjoitti...

Hyvät hyssykät, miten tehokasta tämän neidin "säästä naukuminen" on! Olisi voinut aloittaa jo aikaisemminkin. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Kiitos ja kumarrus Unna Tuutikille aurinkoisesta päivästä!

Viivi kirjoitti...

Jatka naukumista! Kiitos!!

Mamma N kirjoitti...

Kiitos Unna! Kyllä tännekin pieni auringonsäde eksyi tuommoisen naukumisen jälkeen.

ella kirjoitti...

Kisulit: Unna itsekin vaikuttui naukumisensa tehosta. Neiti lupaa jatkossakin tarttua samoihin voimatoimiin, mikäli sää näyttää pitkällisesti säälittävältä!

Viivi: Toki! Säätä on mitä ilmeisimmin komenneltava säännöllisesti :D

Naukulan Mamma: Mukavaa, että ilmoja piteli aivan Naukulassa saakka. Unnahan on tunnettu säihin vaikuttaja, kun jo bloginsa alkutaipaleella kehitteli maankattavaa sadetanssia tehohelteiden keskellä: http://unnatuutikki.blogspot.fi/2010/07/haaste-sadetanssi.html

Saila kirjoitti...

Kolmiläikkätreenaaja! Olet niin hyvä noissa kestävyyslajeissa. Mua ei saa aurinkoläikkään, paitsi ehkä jos mamma uhkaa lähteä niin lähden sen perään. Yleensä kun se on kävellyt rantaan niin se päättääkin pyynnöstäni palata takas kotiin antamaan porsaankyljystä. Sit oon kyl niin poikki että ansaitsen kaksi.

RANSU

ella kirjoitti...

Ransu: No todellaki ansaitset <3 Sulla on eri tottelevainen mamma! Oon aurinkoläikässä mieluiten, jos paistaa vaan vähän. Kuumalla sipsutan varjoon sit. Joku erikoisuus ja mystillisyys pitää säilyttää.

Terkuin Unna Tuutikki

tuutäti kirjoitti...

Ihana Unna Tuutikki Penninraha! Olisitpa jo aiemmin naukunut auringon esiin! Mutta yks' pyyntö olis: saiskos 10.-12.8. Kalajoelle hyvät sateettomat kelit? Älä kysy miks. Onnistuuhan se, Arvoisa SäidenSäätäjä? Pliis?

ella kirjoitti...

Tuutäti: Tottahan Unna yrittää parhaansa! Poppakissailu on vain joskus niin tuulella käypää...

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Naukuminen kannatti! Eilen paistoi sijaiskodin pihalla ja vielä tänäänkin. Respect!

ella kirjoitti...

Myrsky: Aivan, kuten edellisen postauksen kommenteissa ennustitkin :) Voidaan siis rauhassa todeta, että naukuminen oli jymymenestys.

Mindy kirjoitti...

Kiitoksia satelee, tai sanotaanko säteilee, Unnalle täältäkin. Kelpaa! Typykällä on aika päheä ja tehokas asento!

ella kirjoitti...

Mindy: Unna pokkaa kehut ja kiitokset rutiinilla :) Tehokkuutta piisaa!