sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Tuutusen elämysmatkat

 Harmiton pieni lehmä.

Myöhäiseilen valtakunnassa laittauduttiin kauan toiveena olleelle iltaulkoilulle. Tässä vaiheessa kansalaiset eivät vielä tienneet osallistuvansa Tuutusen elämysmatkojen kokeiluasteella olevalle action-pakettimatkalle. Aluksi matkanjärjestäjä tuudittikin kansalaiset luulemaan, että kyseessä on vain seesteinen iltakävely esittämällä onnistuneesti pientä laiduntavaa lehmää. Hyvän tovin roolia vedettyään kissa pani täytäntöön action-osuuden ja pinkaisi tulosuuntaan riistäen fleksin kansalaisten hallusta.

 "Nyt vois vaihtaa suuntaa..."

Kissa karautti puuhun ja kansalainen kiipesi perässä. Fleksin kiinni saaminen kävi vielä leikiten, mutta juuri, kun kansalainen oli saada otteen myös rungon toisella puolella jo alas laskeutuvasta karkulaisesta, päätti arvon matkanjärjestäjä loikata itse alas ja pudottautua pois valjaistaan.

 Sinne se meni ja sieltä se sitten alaskin tuli.

Puun alla vartonut kansalainen ei valitettavasti ollut pelannut maalivahdin paikkaa jalkapallovuosinaan, joten matka jatkui. Seurasi huhuilua ja konttaamista läheisessä pensaikossa. Pitkällisen maanittelun jälkeen matkanjärjestäjä salli ojentaa käden kohti piilopaikkaansa ja nuuhki varovasti siinä olevia retkieväitä. Eväitä hitaasti seuraten kissa läheni kansalaisia ja antautui sitten kuljetettavaksi lähtöpisteeseen ilman vastarintaa.

Paluumatka sylikyydillä.

"Nappi reissu," tuumi matkanjärjestäjä Penninraha seikkailun päätyttyä.

17 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Hahaa Unna! Sun pupilleista näkee heti että kepposet on mielessä ja sopiva annos jännitystä tuli nautittua. Siis näkee se joka sun silmiä osaa lukea. Mä osaisin heti lähteä kirittämään sua tonne puuhun! Vähänkö hieno puu, oksat laitettu täydellisesti.
Voisin ostaa lipun sun matkatoimistosta ♥
kai teillä on ruokapuolikin noilla matkoilla kunnossa?
RANSU

ella kirjoitti...

Ransu, ymmärrät mua niin superisti! Puu on eri hieno, oon joskus ennenkin sinne karauttanu, mut en noin korkeelle! Mun matkatoimistossa on eväät kohillaan ja saat varmana komeusalennusta lipusta <3

Terkuin Unna Tuutikki

Mamma N kirjoitti...

Hui! Onneksi tämä extremematka päättyi hyvin. Kyllä matkanjärjestäjä voikin itseänsä onnitella ja ehkä jopa herkuilla palkita!

ella kirjoitti...

Aivan. Kansalaiset vakuuttavat, että näillä matkoilla pulssi nousee ja polvet lyövät loukkua :D Kunniaksihan se vain on seikkailuloman järjestäjälle!

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Äksön-Päksön Untsi-Tuntsi! Oot aikamoisen reipas neiti, ja selvästi yrittäjäaineista. Voisit perustaa semmoisen pienen keskisuuren Unnan Seikkailulomat -matkailuyrityksen.

ella kirjoitti...

Joo! Sitä varten täs testailenkin, et millasia paketteja sitä alkais kaupata. Oon huomannu, et esim. sellanen keskiyön pikamatka, jossa ihminen juoksee mun perässä pelastamaan mattoja, on ihmisten mielestä tosi palkitseva! Tää tän kertanen oli ehkä vähän jännä. Menee harkintaan.

Terkuin Unna Tuutikki

Sirpa kirjoitti...

Unna tuumii, että kansalaisten elämä ei saa muodostua liian tasaiseksi, vaan tarvitaan kissaäksöniä. :) Onneksi reissu päättyi hyvin! :)

sea kirjoitti...

Mikä reissu! Ja todella mallikelpoinen high five! Ootte treenannu selkeesti. ;D Osaakko muita temppuja? :)

Saara kirjoitti...

Hui miten jännää, meillä olisi paljon opittavaa. Eivät tunnut katit tajuavan että kun ei valjaita ole päällä, voi lähteä liikkeelle enemmänkin. Ehkä ihan hyvä tosin, ei tartte ihmisten liikaa jännittää :)

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Voi moro! Melkoisen onnistunut reissu! Ja kotiinkuljetuskin hoitui sylikyydillä, kyllä Unna osaa järjestää. Myös ne sydämentykytykset kansalaisille.

ella kirjoitti...

Sirpa & Kollo: Naulan kantaan. Kansalaiset tosin arvelevat tulevansa toimeen hieman vähäisemmälläkin virikkeellistämisellä... :D

Sea: On reenattu, juu! Tosin ei mitään uusia temppuja enää viimeaikoina. Läpsyn lisäksi menee varmasti istu, puske, "päivää", pyydä ja hyppy kansalaisen jalkojen yli. Muutamat muut kikat sitten hieman heikommalla onnistumisprosentilla :D

Saara: Saattaapa olla, että satunnaisiin suuntiin sinkoutumiseen tarvittavaa vauhtia löytyisi teidänkin porukasta, kun säikähtäisi ensin jotain vain kissa-aistit tavoittavaa, sitten säikähtänyttä kansalaistaan ja lopuksi puusta putoamistaan... Millä tietenkään en vihjaa siihen, että neiti Penninrahalle olisi näin käynyt! :D

Myrsky: Matkanjärjestäjä oli tosiaankin asiansa osaava. Puskapakoa myöten retki oli aivan räätälöity kansalaisille haasteellisuustasonsa puolesta. Liikuttiin niin sanotusti taitojen ylärajalla.

Mindy kirjoitti...

Huikea meno! Jos toi etenee franchising-asteelle, täällä oltais mielellään kokeilemassa kans. Jos vain joku toisi yhtä ison puun lähistölle.

ella kirjoitti...

Mindy: Unna tuumailee, että elämykset on sopeutettava kulloinkin saatavilla olevassa ympäristössä tarjoiltaviksi, mutta eiköhän puu jostain järjesty! Tiedotamme teille ensitilassa, mikäli elämysmatkailu laajenee noihin mittoihin :D

Viivi kirjoitti...

Sähän on ihan "äijä" - juuri noin kuuluu menetellä, suunnanvaihto vaan sopivasti. Näin tuumaa Säde, joka teki samanlaisen tempun taannoin ja aiheutti x-määrän ylimääräisiä sydämenlyöntejä. Sitä paitsi, sä onnistuit kalastamaan sylikyydinkin, olet kyllä taitava!

ella kirjoitti...

Viivi: Kiitti kehuista! Toi sylikyyti tulee ilmeisesti boonuksena, jos ihmiset luulee, et meinas hävitä reissulla koko kissa! Halikyydissä kans paljastuu, onko onnistunu nostamaan ihmisten sykettä. Toimi.

Terkuin Unna Tuutikki

Aava kirjoitti...

Mörköherra lähettää terveisiä: "Kävin 4 vrk:n hupimatkalla maistelemassa luonnon antimia: hiiriä heinäpedillä ja sen sellaista mukavaa. Emäntä oli niin huolissaan, että päätin lopulta palata purkkiruokien ääreen. Sinäkin varmasti onnistuit Unna aiheuttamaan sydämentykytyksiä kansalaisille! Pidetään kansalaiset varpaillaan, niin rapsutuksia ehkä heltiää jatkossa enemmän ;)

ella kirjoitti...

Jopas jotakin! Mörköhän on ottanut seuramatkan oikein pitemmän kaavan mukaan! Olipa hyvä, että päätit kuitenkin palata emännän luo :)