tiistai 3. huhtikuuta 2012

Unikaverit


Lienee kaikille selvää, ettei ole samantekevää kenen kanssa sitä nukkuu. Vatvotaanhan Hollywood-elokuvissakin jatkuvasti, kuka on ollut kenenkin kanssa sängyssä. Yönsä Unna Tuutikki viettää edelleen pääasiassa kansalaisten sängyssä, mutta päiväunet ovat monimutkaisempi asia.

Kansalaisten seuraa ei ole aina päiväuniaikaan tarjolla ja toisaalta, eipä se aina kissaneidille kelpaakaan. Onneksi on, mistä valita. Viimeaikoina luotto tyynyihin ja muihin pehmeisiin alustoihin on kasvanut siinä määrin, että Tuutunen on tutustunut muun muassa näihin pehmeisiin, rauhallisia unihetkiä harrastaviin kaveruksiin.

Hiljaisissa kavereissa on puolensa.

7 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Hih, hiljaisissa ja LITTEISSÄ :-D Unna demonstroi hienosti, miten oikeastaan kaikki kissat sointuvat kuninkaallisen punaiselle alustalle täydellisesti. Hmm.... Mitenköhän ne niin ihmeen luontevasti asettuvatkin juuri kuninkaallistyyppisille alustoille...

ella kirjoitti...

Eiköhän tyylitaju ole kissassa sisäänrakennettua. Tietää parhaat puolensa ja osaa asettua sopivan kuninkaallisia taustoja vasten :)

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Kenen joukoissa nukut, kenelle kehräät, ketä pusket. Tärkeitä kysymyksiä.

Punainen alusta taitaa tosin olla ilmiselvä valinta kaikkien, tai ainakin useampien kissojen kohdalla.

ella kirjoitti...

Hyvin tuumittu siellä Sijaiskodissa :)

Olen pannut merkille, että etenkin maatiaiskissojen kauneus korostuu, kun taustalla on raikkaita perusvärejä. Murretummat sävyt taas tuovat usein esiin rotuturkkien parhaat puolet. Lukuunottamatta tietenkään punaista, joka tuntuu olevan yksinkertaisen kuninkaallinen ja siksi sopiva kissalle kuin kissalle :)

Bemary kirjoitti...

Lieköhän meiän katit ovat pahoillaan, ku ei taloudestamme oikein mitään punaista sisustuskamaa tai muutakaan löydy... Kaikkea rahvaanomaisen väristä vaan, sniff!

Elina kirjoitti...

Näkevätkö meidän silmät myös punertavan/oranssihtavan päiväunikaverin? :)

ella kirjoitti...

Bemary: Onneksi Pätkis ja Sinni sointuvat monisävyisinä haastavampiinkin kankaisiin ja etenkin tuottavat mistä tahansa väristä erottuvia kissankarvoja ;)

Elina: Kyllä vain! Sekä mustavalkoinen että punakirjava unikaveri ovat oikein mieluisia Unnasta :)