sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Tukos postiluukussa

Neiti huvittelee huvilassaan.

Eräänä verkkaisen uneliaana päivänä kissaneiti Unna Tuutikki oli keväthuvilallaan ihastelemassa sinne tullutta ilmaisjakelua. Ilmaisjakelua setviessään hän havaitsi, että keväthuvilan postiluukkuun oli tullut ikävä tukos. Toimeliaana kissaneitinä Unna kävi oitis selvittämään sen syytä ja meni ulos.Ulkona hän kohtasi pöyristyttävän näyn: Joku tunnoton pyryharakka oli sullonut postiluukun puolilleen lintua! Unna kävi vihmerin tassuin kiskomaan syyllistä luukusta ja päätti rökittää hänet saman tien. Oppisipahan olemaan haittaamatta postin kulkua. Loppu hyvin, kaikki hyvin.

11 kommenttia:

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Unna-neidillä on homma kuin homma hanskassa, tai näteissä tassuissaan. Unna ei näy jäävän ihmettelemään ongelmia, vaan tarttuu reippain tassuin hommiin. Esimerkillistä toimintaa. Siitä Unnalle kymmenen pistettä ja papukaijamerkki.

ella kirjoitti...

Kehut välitetty asianomaiselle! Valkoisista hansikkaista huolimatta Unnalta ei mene sormi suuhun. Sankariaineista, kuten sanottu :)

Katjusha kirjoitti...

Tunkeilija saa kyytiä! Pahvilaatikot on parhautta!

Saila kirjoitti...

Tipu postiluukussa! Ooh, olispa meilläkin. Hieno ja ajattelevainen postinjakaja teillä.
RANSU

ella kirjoitti...

Katjusha: Näin on! Tuo pahvilaatikko tuntuu Unnan mielestä vain parantuvan sitä mukaa, mitä enemmän koloja ja kulkuaukkoja siihen leikellään :D

Ransu: No sikäli joo, mut se tukki koko luukun ja en yhtään saanu nyhettyä papereita enää! Ihmisten postiluukusta sais tulla kyllä tipuja millon vaan! Siitä mahtuis sitä paitsi isompiakin tulemaan.

Terkuin Unna Tuutikki

Ana kirjoitti...

Unna on niin tarmokas ja fiksu tyttö että melkein käy kateeksi :-D

ella kirjoitti...

Zepa: Totta turiset! Onneksi sulla on niitä fiksuja, filmaattisia ja reippaita siellä ihan omasta takaakin, niin et kovin kateelliseksi äidy :)

Viivi kirjoitti...

Törkeetä postirauhan rikkomista! Onneksi ei jääty toimettomaksi! Ihana video!

ella kirjoitti...

Kiitos kehuista! Kansalaistenkin mielestä Tuutti osoittaa ihailtavaa aktiivisuutta kohdatessaan vääryyttä postiluukussaan :D

Mamma N kirjoitti...

♥ Elävää kuvaa tuollaisesta kaunottaresta katsoo niiiin mielellään!

ella kirjoitti...

Kehut välitetty kaunottarelle! :) Kansalaisetkin tykkäävät katsella elävää kuvaa (ellei suoranaista live-lähetystä!) Unnasta :D