sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Hurrrrmaava bloggaaja


The Gorgeous Blogger -palkinto on suunnattu kaikille upeille bloggaajille. Jokainen vastaa viiteen blogiinsa liittyvään kysymykseen ja jakaa tämän palkinnon viidelle, jotka mielestään sen ansaitsevat.

Jolindha ja Niisku sekä kissamies Onni tunnustivat Tuutusen basaarin hurrrjan hurrrmaavaksi blogiksi.

Milloin aloitit blogisi? Heinäkuussa 2010.

Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee? Ingressi sen kertoo: kyseessä on erään kissan päiväkirja. Tunnisteista löytyy haasteiden lisäksi eloa, evästä, leluja, juhlia sekä sukulaisia.

Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin? Erinomaisen erityislaatuinen päähenkilö tietenkin, kuten mietelausekin kuuluu: "There are no ordinary cats."

Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen? Blogin päätähti, Unna Tuutikki Penninraha, varttui tuolloin yhden vuoden kypsään ikään. Yksivuotiaalla on jo paljon sanottavaa.

Mitä haluaisit muuttaa blogissasi? Neiti Penninrahan mielestä "eväät" -aiheisia päivityksiä on ylen vähän. Esimerkiksi silakkamaistiaisia, hirvenlihavertailuita ja katkarapucocktail-tilaisuuksia saisi olla blogiaiheina tulevaisuudessa.

Edellisessä eväsaiheisessa päivityksessä jäi mainitsematta, että heinä on paljon parempaa purkin toisella reunalla.

Viiden palkitseminen ja haastaminen korvautuu tällä kertaa vain luettujen blogien kehumisella, sillä eihän Tuutti kansalaisineen mitään kurjia blogeja lukisi! Kaiken lisäksi suurin osa näistä erinomaisista blogeista on jo tunnustuksensa saanut ja samoihin kyselyihin vastaillut. Mikäli joku on vielä ilman, sopii tunnustus kysymyksineen napata mukaan yltä.

5 kommenttia:

Katjusha kirjoitti...

Ai että mikä rouskuttelukuva! Onnittelut tunnustuksesta!

Saila kirjoitti...

Ihana Unna <3 Ja mitkä sapelihampaat! <3
Silakka-, hirvi- ja katkarapuaiheet erittäin tervetulleita, sanoo Ransu.

Mamma N kirjoitti...

Hyvä Unna! On oltava erityisen tarkkana mistä syödä maissia :)

Ana kirjoitti...

Sun hampaat on vaan niin ihanat...

ella kirjoitti...

Katjusha: Kiitos :) Sattui maissihetki sopivan aurinkoiseen aikaan, joten tällä kertaa oli vain valinnan vaikeus, minkä hupsuista rouskutuskuvista julkaisisin.

Saila: Sapelihammasmaissilehmä on laiduntajista suloisin :)

Toistaiseksi Tuutusen kommentit eväistä ovat olleet luokkaa "nomnomnom *kulps* omnomnomnom *mjam*", joten ihmeempiä arvosteluja ei toistaiseksi ole saatu aikaiseksi. Kenties arvosteltavaa materiaalia on ollut tarjolla liian vähän...

Naukulan Mamma: Toinen puoli ei ole yhtä hyvää. Olen koettanut purkkia käännelläkin, mutta aina vain kissa syö siitä samasta Hyvästä kohtaa :D

Zepa: Ja hohtavan valkoiset! Kyllä noista sapeleista on kateellinen koko Hollywood ja puoli Bollywoodiakin!