sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Beauty shoot

Kyllä kelpaa kuvata, kun ikkunoista tulee valoakin! Edellisen asunnon molemmat ikkunat osoittivat pohjoiseen. Nykyisessä voi valikoida itä- tai länsi-ikkunan väliltä.


Kissaahan ei toki tarvitse erikseen käskeä olemaan kaunis.


Ylettömän kaunis.

Kuvaussession lopuksi maailmantähti Moneypenny leiskautti kunnon Hollywood-hymyn.

22 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Voi Miss Moneypenny! :-D Tuohon vikaan kuvaan asti tämän jutun lukeminen meni ihailevien nyökkäysten säestämänä. Meinasin jopa kommentoida, että onpa ihana hymy Unnalla tuossa ekassa kuvassa! Mutta eihän se ollut MITÄÄN Hollywood-hymyyn verrattuna! Mun hekottelu kuuluu varmaan saaren toiseen päähän saakka.

ella kirjoitti...

Ekan kuvan hymy on aika seesteinen "kaikki mitä valo koskettaa on minun" -hymy. Miss Moneypenny tietää, että Hollywoodissa valkoisen hammasrivistön esitteleminen on "must", jotta koko maailma huomaa, ettei tässä poseeraa mikään keltahampainen märehtijä, vaan vimmattu peto :D

Jolindha kirjoitti...

Eikä! :D Ihan mahtava tuo viimeinen kuva ja mikä HYMY! ♥ Selkeesti Hollywood ainesta, söpöläinen. ♥

Ja kyllä, on neiti myös kaunis. ♥ Tottakai. Melkein unohtui mainita tämä itsestäänselvyys. ;)

ella kirjoitti...

Kissojen minipienet etuhampaat (kulmahampaita lukuunottamatta!) ovat niin hupsun ihanat :) Kyllä noita helmirivejä kelpaisi Hollywood-piireissäkin esitellä!

Itsestäänselvät kehut välitetty niiden hyvästämielestä hyrisevälle kohteelle ;)

L-L kirjoitti...

Jessus :D Viimeinen kuva aiheutti todellakin repeilyä täälläkin :) Hiiteen Mona Lisan hymyt, kunnon virnistys se olla pitää.

Nauttikaa hienoista valo-olosuhteista nyt, sillä jos tulossa on helteinen kesä on asuntonne varmasti... lämmin :D

ella kirjoitti...

No, aikansa kutakin, tällä hetkellä asunnon lämpötila on sellainen, että Unnakin pohtii lisävillahousuja... Kissaahan ei kesän tulo aurinkoläikkineen varmasti häiritse :D

Mindy kirjoitti...

Ihana hymy <3 Joillakinhan on vakioilme kameran nähdessään. Sinänsä hyvä juttu, ettei tuo kuitenkaan ole Unnalla ihan aina kuvissa. :)

ella kirjoitti...

Heh, kuten kuvista voi päätellä, ei ainakaan Unnalla ole vakioilmettä. Ihmisesimerkin keksin silti helposti: ukkini ottaa aina kameran nähdessään "kuvausilmeensä": hymyilee kevyesti (suu suljettuna) ja kallistaa päätään. Niinpä kaikissa perhejuhlakuvista ja virallisemmista tapahtumista näpätyistä otoksista voi bongata ukin täysin saman näköisenä :D

Nessu ja Maiselmo kirjoitti...

No hyvä että ikkunasta nyt näkee melkee joka suuntaan! Kyl on kaunis kissa!! :) Ihana toi kisun kiipeilypuu ja mukavan värinen, ettei oo ihan musta tai tumma.

Mamma N kirjoitti...

Vau. Taitaa kyllä tietää kuka on Hollywoodin parhaiten palkattu hymyilijä tänä vuonna :) !

ella kirjoitti...

Nessu & Maiselmo: Taitaa olla jokin "standardiväri" tuo beige ainakin näissä halpispuissa, sillä sen verran monessa olen samaa sävyä nähnyt. Unna selvästi nauttii lisäikkunoista ja kehrää, kun nostan syliin katselemaan näköaloja :)

Naukulan Mamma: Ei noille hampaille mitkään muovikuorilla varustetut tekohymyt pärjää alkuunkaan! Tosin hyökkäävätköhän aktivistit kimppuun, jos Moneypenny esiintyy punaisella matolla aidossa turkiksessaan? ;D

Ana kirjoitti...

:-D No niin, löytyihän tästäkin päivästä se iso nauru! Unna, voi sun kanssas...

ella kirjoitti...

Zepa: Tästä lienee pääteltävissä, että hymy tarttuu! Kovinkaan moni ei ole tainnut selvitä tästä postauksesta ilahtumatta :)

tuutäti kirjoitti...

Voi mikä filmstar! Kansalaisen veljeltä olisi pitänyt Unnan silloin jouluna muistaa pyytää jenkkilän tuliaisiksi hampaiden valkaisuainetta! Laittakaahan seuraavalle reissulle jo tilaus sisään!

ella kirjoitti...

Tuutäti: Lihansyöjän hampaat eivät kellastu ;D (toki hammaskivi yms. epäpuhtaudet vaikuttavat väriin) Huijarit valkaisee ja laittaa muovikuoria, Miss Moneypenny on aidosti valkohammas!

Heidi kirjoitti...

Hymy kyllä tarttui tännekin!! :D

ella kirjoitti...

Paavo & Harmi: Kissoilla se vain on niin positiivinen vaikutus mielialaan ;D

kitinen kirjoitti...

Voi mikä kaunotar! ♥ Meidän kissoilla on selvästi vielä paljon opittavaa poseeraamisesta! Meidän kissat vetää aivan ilmeettömiksi kameran nähdessään :P Aiemmat kissat sen sijaan lähinnä irvistelivät.

ella kirjoitti...

Kitinen: Sitten olet onnistunut valitsemaan blogiin poikkeuksellisen onnistuneita näppäyksiä, sillä kyllä niissä ainakin Töppösellä ja Hanilla ilmettä riittää (etenkin keltaisen paprikan syöntikuvia muistellen :D).

Toiset kissat kyllä tuntuvat olevan kuvauksellisempia kuin toiset. Esimerkiksi Lyytistä on kauhean vaikea saada kaunista kuvaa, vaikka "luonnossa" neiti on hurrrrmaava ilmestys teevadinkokoisine belladonna-silmineen :)

kitinen kirjoitti...

No joo, onneks hyviä touhukuvia noista meidänkin kissoista saa, kun ne ei keskity siihen kameraan :D Mutta mulla ei kovin montaa onnistunutta poseerauskuvaa ole noista kenestäkään, kun silloin kissa ottaa aina sellaisen kyllästyneen ilmeen :P Ja toinen tietysti se, että sisäkuvat mun täytyy ottaa aina salamalla.

ella kirjoitti...

Entisessä asunnossa oli aivan sama vika, vain harvoin riitti valo ilman salamaa. Kuvaa siinä sitten nukkuvaa kattia jokaiseen blogikirjoitukseen, kun muusta ei saa kuvia :D

Unna tuntuu jokseenkin tottuneen tuohon pousailuun kameran edessä ja malttaa olla kuvattavana hyvinkin, jos ei mitään kiinnostavaa tapahdu juuri sillä hetkellä... :D

Viivi kirjoitti...

Hih, hollywood-hymy tarttuu, käykääs kurkkaamassa vikaa kuvaa http://viivipouta.blogspot.com/2011/03/toivoa-on-sittenkin.html

t. Säde