maanantai 21. helmikuuta 2011

Epäilys


Jäiköhän meiltä jotain sohvan alle?

12 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Tuossa kolmannessa kuvassa Tuutin maha viistää maata :-D Näyttää punkerolta, mutta sehän johtuu tietysti ainoastaan kuvakulmasta ja siitä, että jalat ovat niin lyhyinä kuin pystyy olemaan. Silti, vielä liskomaisemmaksi pitäisi kyetä jotta pääsisi sohvan alle! Ehkä siellä menee joku hämähäkki! Meidän metsätiellä kömpi hämähäkki lumessa. Katsoimme sitä Ransun kanssa molemmat yhtä hämmästyneinä.

ella kirjoitti...

Kolmannessa kuvassa Tuutti on lähes kyljellään, toinen etutassu ojonaan sohvan alla :) Vähemmän mairitteleva kuvakulma on laiskasti tuolissa istuneen kuvaajan syytä.

Sohvan alle mahtuu kaikenlaista pienen, pienen pientä foliopalloista ötököihin ja pienen pientä Tuuttia tietenkin kismittää, kun ei mahdu syöksymään perässä.

Saila kirjoitti...

Hei söpöliini! Mula on sulle pusu ja tunnustus! Siis tuolla meidän plokissa.
RANSU

L-L kirjoitti...

Vähemmästäkin harmittaa kun sohva nappaa kaikista hauskimmat lelut. Mokomakin ahmatti!

Mamma N kirjoitti...

Epäilys? Ei. Kyllä Tuutusella tuntuu ihan varmaa tietoa asiasta olevan :)

ella kirjoitti...

Ransu: Tsihih! *pusku* Tunnustus pokattu. Me kuulemman kerrotaan musta seuraavassa päivityksessä tunnustuksen vaatimasti.

Terkuin Unna Tuutikki

L-L: Juu, parhaat foliopallot oli jo pelattu sohvan alle tässäkin asunnossa, kun vanha sohva vietiin pois. Eikä tässä oltu asuttu vielä kovin montaa viikkoa :D

ella kirjoitti...

Naukulan Mamma: Epäilys on lähinnä kansalaisten. Tuutusen tietotoimisto ei tyydy epäilemään saati erehdy! ;D

luolaleijona kirjoitti...

Jos se on hämähäkki, niin Unna voi hypnotisoida sen tuolla tuijotuksella kävelemään suoraan suuhunsa! Aslan taitaa yrittää samaa: huomaa että kevät lähestyy, kun kissa tuijottaa iltaisin erästä listaa. Viime kesänä siellä oli muurahaisia.. nyt en ole uskaltanut tarkistaa.

ella kirjoitti...

Hypnatistisaatiota tuossa kai yritettiinkin, kun perinteinen käpäläkurotus ei aivan toiminut :D Kissan asemoinnista saattaa kuitenkin päätellä, että kohde siirtyi sohvan alla hippasen verran pitemmälle. Kuvat ovat siis postauksessa alkuperäisjärjestyksessä :)

Aslanhan voisi isännöidä ötökkäpiiloineen pienen uhkapelikierroksen: "Veikkauksia otetaan vastaan, mitä listan takana tänä vuonna piilee?" ;D

Katjusha kirjoitti...

Näyttäisi että jotakin hyvin tärkeää siellä on :)

Sirpa kirjoitti...

Joku sohvan alla vipeltää. :D Kolloa harmittaa samalla lailla, kun sohvan alla olisi aina jotakin mielenkiintoista.

ella kirjoitti...

Katjusha: Ja jos se liikkuu omin jaloin, ei se Tuutin tuijotuksen ansiosta uskalla tulla koskaan pois... Kansalaiset tosin toivovat, että se oli foliopallo. Kurkistaa ei uskalla kukaan paitsi Tuutti.

Sirpa & Kollo: Heh, näiden kommenttien myötä alkaa tuntua, että olisi parempi kutsua tuholaistorjunta paikalle :D

Tätikissat ovat sohva-asioissa niin etuoikeutettuja, että sohvan alle mahtuu vaivatta pujahtamaan suoraan juoksusta hidastamatta. Vaativatkohan kissat seuraavissa vaaleissa esteetöntä kissakotia?