maanantai 27. syyskuuta 2010

Luvatonta


Kuminauhoilla ei saa leikkiä. Unna tietää sen. Siksi aina kuminauhan siepattuaan neiti pakenee kuin viimeistä päivää. Kansalaiset perustelevat kuminauhakieltoa terveyssyillä. Unnan mielestä pari elastista kakkaa silloin tällöin ei haittaa ketään.

"Et saa. Minun on."

15 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Ihana saalistajan ilme suurin pupillein varustettuna! Ilmeisesti tuo kuminauhafetissi sitten on totta eikä mitään legendaa. Kukaan minun kissoista ei ole osoittanut kuminauhataipumuksia. Ransulla on nenäfiksaatio ja Mustilla viehtymys punaisiin nauhoihin.

Taina kirjoitti...

On sellainen varuillaan olo ilme,että tätä et saa,vaik kuinka yrität ottaa sen.:D.Mukavaa päivän jatkoa sinulle!

ella kirjoitti...

Saila: Tätikissa Vappu on myös kuminauhaekspertti. Tosin Vapun tapauksessa kelpaa mikä tahansa saman hajuinen, kuten ohuet handsfree-johdot... Punaiset nauhat vielä ymmärrän, mutta nenäfiksaatio? :D

Tansku: Askelkin lähemmäs ja katti pakenee sängyn alle :D Tietää siis varsin hyvin, ettei kuminauha ole luvallinen lelu. Mukavaa päivän jatkoa sinullekin!

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Mmmmm hei mikä tuo on? Onkse kiva? Taitaa olla!! Miks me ei olla ees nähty ikinä tommosta??!

ella kirjoitti...

Se on paras! Niitä pidetään yleensä piilossa siks. Nää, mitä oon löytäny, on ollu johtojen ympärillä niin on pitäny vähän rassata eka, mut sen jälkeen voi juosta piiloon lenksu suussa. Ihan ykköstä, suosittelen!

Terkuin Unna Tuutikki

Mamma N kirjoitti...

Ilme kyllä kertoo luvattomuudesta! Tekstiäkään ei ehkä olisi tarvinnut asiaa selventämään.

ella kirjoitti...

Näin on. Hauskaa, miten kissasta huomaa sen, kun jotain koetetaan tehdä ihmisnäkökulmasta hiljaa ja salassa. Esimerkiksi nyysiä kuminauhoja ja piiloutua sitten eteiseen rämppäämään niitä :D

Furensic Evidence kirjoitti...

Meidän Sylvi oli just tommonen! Sama syyllinen ilme ja samat joustavat kakat. Onneksi pojat eivät ole vielä tuota keksineet.

ella kirjoitti...

Toivotaan, etteivät keksikään :D Kumilenksuharrastus on vähän sellainen, että kissalla on hauskaa, mutta omistajilla ei.

Joustokakat sentään saa siivottua, mutta mistäpä sitä tietää, mitä tuollainen kuminauha voi vaikka suolistossa saada aikaan. Sen verran pelottelua on kissakirjoissa jo ompelurihman tms. syömisestäkin :/

Sirpa kirjoitti...

Ilme paljastaa aikeet! :) Kollo on semmoinen, että se purkaa kaiken atomeihin ja nielee niin sen kanssa joutuu olemaan tarkkana jopa leluhiirten suhteen.

ella kirjoitti...

Sirpa & Kollo: Kollossa on selvästi ainesta tiedemi..kissaksi! Kyllähän analyyttinen tutkijaluonne haluaa tietää, mistä leluhiiri tai kuminauha koostuu tarkalleen ;D

tuutäti kirjoitti...

Oliskohan Kummitätikisu Vappu neuvonut tuon konstin? Vapulla oli sentään entisessä maailmassa iki-ihana savinen kuminauhapurkki, jonka pohjalta saattoi löytyä myös aktivoivia pussinsulkijoita.

ella kirjoitti...

Tuutäti: Samaa epäilen. Pussinsulkijat aktivoivat täälläkin. Ilmankos Vappu ja Tuutunen tulivat niin hyvin toimeen kesällä, kun mielenkiinnonkohteet ovat yhtenevät.

Daphnion kirjoitti...

Oivoi..onneksi meidän taloudessa ei ole koskaan kuminauhoja. Kissan mielestä kyllä hiuslenkitkin ovat oivaa mutusteltavaa :)

ella kirjoitti...

Daphnion: Tuttu juttu! Vappu-kissa on erikoistunut hiuslenkkileikkeihin ja niitä rämppäillessään katkonut useampiakin. Kerran tavoitin neidin istumassa tyhjällä kirjahyllyllä ylempää hiustavarahyllyäni "sokkona" tassulla kopeiloiden, josko löytyisi aarteita :D