perjantai 16. heinäkuuta 2010

Aamuvillin paluu


Unnalla on ollut tapana rillutella vimmaisena ympäri kämppää leluineen kolmesta neljään kertaa päivässä. Helteiden aikana monivilli on kuitenkin supistunut pelkkään iltavilliin, joka ei pahimpina päivinä sekään käynnisty ilman leikittämistä. Tämä on harmillista siksi, että ihmiskansalaisten leikkeihin sisältyy enemmän vaanimista, naksutin kikkailua ja muuta typerää askartelua, joka on paljon vähemmän tuhoviettiä hyödyntävää kuin energian purkamisen kannalta olisi tarpeen. Väki ei siis vain osaa leikittää tarpeeksi hyvin.

Hullunkiiltoa.

Perjantaiaamun kunniaksi Tuutti kuitenkin käänsi villivaihteen päälle ja päätti, että seuraavan vartin ajan pätee kuuluisa sääntö "everything not nailed to the floor is a cat toy". Jopa parjattu Ikea-hiiri kelpasi painikaveriksi, minkä lisäksi hiiri pääsi osallistumaan Tour de Kitteh -tapahtumaan, joka sisältää kiertoajelua muun muassa WC-tilojen kauniissa maisemissa ajoittaista näköalaheittelyä unohtamatta.

Iso Hali!

Mellastavan kissan taltioiminen valokuvaan rajoitetuissa valo-olosuhteissa ei vielä ole aivan hanskassa, joten ainoat vähänkään selkeät kuvat liittyvät lelujen kanssa köllötelyyn tai niiden vaanimiseen. Vastapainoksi jotain ei niin tarkkaa, mutta sitäkin menevämpää.

Tappajahai!

2 kommenttia:

Musta ja Harmaa kirjoitti...

On muute erittäinkin hyvä meininki! Mut sitä Ikean hiirtä me ei ihan tajuttu. Meil on semmonen... ja EI KYL maistu.. yhtä hyvin joutais roskiin tilaa viemästä, höh.

ella kirjoitti...

No ei todellakaan maistu! Paitsi, jos ihan pakko siepata lähin mahdollinen esine suukkiin ja säntäillä ympäri kämppää. Niin käy joskus, mutta esim. sukka on paljon parempi siihen.

-Tuutti