tiistai 13. heinäkuuta 2010

Mortal Kombat ja Kheopsin keittiöjakkara

Keittiöjakkara on leluista parhain. Ilman lisättyjä viritelmiäkin Tuutti jaksaa säännöllisin väliajoin käydä kiipeämässä "tikapuita" edestakaisin ja kelliä jakkaran alla selällä metallijalkoja innokkaasti käpälöiden. Tällä kertaa jakkaran kiintoisuutta lisäsi siihen ripustettu kalaonki, joka muutti sen oitis taisteluareenaksi.


Leikkipaikan lisäksi tuolin jalkojen muodostama neliö toimii ilmeisesti jonkinlaisena maagisesti parantavana pyramidina, sillä niin hartaasti kissalla on tapana maata tuolin alla pyramidivoimia vastaanottamassa. Jos pyramidien väitetään teroittavan partakoneenteriäkin, mikseivät vähintään yhtä pätevät keittiöjakkarapyramidit siis voisi ladata kissoihin lisäenergiaa?

2 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Tuokohan jakkara leikkiin lisähaastavuutta? Energiaa ainakin! :)

Kollo oli kerran isälläni hoidossa ja oli kyläreissullaan kokeillut hampaitaan keittiöjakkaraan, täällä kotona ei ole keittiöjakkaraa.

ella kirjoitti...

Voi hyvinkin olla, pallopelejä ainakin täytyy pelata mieluiten pöydän alla, jossa tuolinjalat muodostavat pujoteltavan sokkelon. Keittiöjakkarassa tosin riekutaan ilman mitään lisättyä leluakin,joten ehkä Tuutti vain pitää "telinevoimistelusta" :)