keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Julkisivuremontti

Tuutin linnaan on viimein tehty kaivattu julkisivuremontti. Toki ensin oli pohdittava remontoidaanko linna esimerkiksi renessanssilinnojen tyyliseksi. Tyylilliset pohdinnat johtivat maurikunnaslaisen tyylin murskavoittoon, sillä kirjahyllyssä on useita kyseistä tyyliä käsitteleviä kirjallisia oppaitakin. Linnansa Tuutu sai kevättalvella huonekalukaupasta ja sen sisällä oli pehmusteena tuoleja, jotta hyvä laatikko ei olisi menettänyt muotoaan kuljetuksessa. Remontin ajan kissa vietti kesäisessä väliaikaismajoituksessa.


Enää linna ei ole yhtä kovassa käytössä kuin alkuaikoina, mutta nykyisinkin sinne on hyvä vetäytyä erityisen turvan tarpeessa. Linna tarjoaa oivaa suojelusta muun muassa imuroinnilta sekä epämieluisilta vierailta. Lisäksi kaikki kissanminttulelut on kannettava linnan kidutuskammioihin raadeltaviksi.

"Askelkin vielä niin tykki laulaa!"

7 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Unnan katse kertoo, että kissa linnoineen on voittamaton ja linnake valloittamaton. :) Ylemmän kuvan väliaikaismajoitus on kätevästi siirrettävissä.

tuutäti kirjoitti...

Siitähän on tullut ihka oikea Linna! Ja Tuutin väliaikaismajoituksesta päätellen Linnan palvelusväki on vahvistanut itseään ihan kotimaisilla mansikoilla.

ella kirjoitti...

Sirpa ja Kollo: Kyllä itseluottamusta riittää! Ylemmässä kuvassa Unna tosiaan on melkoinen "kilpikonnakissa" :D

Tuutäti: Linnasta tuli heti uudistuksen jälkeen taas suositumpi hengailupaikka :) Lisäksi kansalaisetkin sietävät sitä nyt paremmin, kun sopii sisustukseen. Onhan maurikunnaslainen sisustustyyli toki lähellä sydäntä! (Ja kyllä kansalaisilla on nyt pakkasessa erinomaista mansikkaa Suonenjoelta!)

Furensic Evidence kirjoitti...

Kylläpä onkin upea linna. Meidän pojat on nyt vähän kateellisia! Mutta heti kun sopiva laatikko kohdalle osuu pitää täälläkin aloittaa linnaprojekti.

ella kirjoitti...

Furensic Evidence: Talouden kiistattomalla hallinnolla on ennen muuta oltava riittävän jalo linna edustustehtäviä varten, joten kaikenlainen kateellisuus ja kansaa kohtaan osoitettu tyytymättömyys ovat oikeutettuja. Lieventävänä asianhaarana voidaan pitää innokkuutta parantaa tilanne ;D

Onni kirjoitti...

Ai sullon tollanen bordelli! Voisin tulla kylään mut sori nyt vaan, oon kyllä varattu.

ella kirjoitti...

Onni: Oot vaan kateellinen, kun itelläs ei oo... Ja pysy vaan sen akkas kanssa tykinkantaman ulkopuolella, mun linnaa ei haukuta!

Ei niin kovin sydämellisin terveisin, Unna Tuutikki Penninraha