tiistai 3. marraskuuta 2020

Maatiaisliiton ehdokas

 Maatiaisliiton presidenttiehdokkaana on U.T. Penninraha, joka edustaa pelkästään hyviä asioita, eikä ollenkaan tyhmiä asioita. 

 Ai miten niin on oltava amerikkalainen osallistuakseen näihin vaaleihin? Eikö riitä, jos on julisteet englanniksi?

8 kommenttia:

Elli kirjoitti...

U. T. Penninraha saisi äänivyöryn, jos olisi ehdokkaana! Voisiko häntä äänestää muuten kunnallisvaaleissa ja millä alueella? Jos Joensuu ei ole oikea vastaus niin pitää laittaa muutto vireille.

Täällä on jo Kassisen ja Sepon kanssa herätty jännittämään vaalitulosta! Tähän aikaan ei aina enää nukuta ja aamukolme on kissoille muutenkin täydellisen järkevä aamupala-aika, ainakin heidän mielestään.

Pepsi ja Max kirjoitti...

Ääniä tulee! Ja Ellin kysymykseen lisäys että riittääkö jos ei asu alueella niin että emännän työpaikka olisi samassa kaupungissa?

Sofia kirjoitti...

UTP saa täältä heti kolme ääntä (vai onko näissä vaaleissa mahdollisesti kissoilla tuplaäänet?) Paikkakunnalla tuskin on väliä, kissalandia kattaa koko maan.
Äänestetään Unna Tuutikki kissadentiksi!

ella kirjoitti...

Elli: Kunnallisvaaleissa Unna Tuutikki asettuisi ääniharavaksi Pirkanmaan alueella, mutta ehdokkaalla on tuttuja myös Joensuussa, joten miksei sieltäkin saisi äänestää? Vielä enemmän kannatamme koko maan tai maailman kattavia kisuvaaleja.

Huu, siellähän vaalivalvotaan oikein urakalla. UTP on toki myös valvonut tilanteen kehittymistä ikkunasta. Vielä ei näy reporttereita.

Pepsi ja Max: Vaikea sanoa, miksei riittäisi? Kyllä näillä äänin voi kohta jo julistautua Amerikan presidentiksi, jos vaalien lopputulema ei lopulta miellytäkään. Tai laittaa äänet säilöön ja julistautua sitten hyväksi katsomaansa virkaan tarpeen tullen?

Sofia ja Olga: Sanoisin, että kissoilla on näissä vaaleissa vähintään tuplaäänet, koska muissa vaaleissa ei kissoja juurikaan kuunnella. Erittäin hyvä tuuma myös tämä vaalipiirien laajentaminen. Unna kisudentiksi!

Saila kirjoitti...

Hehe, hyvin kissamainen lähestymistapa tuo presidentiksi julistautuminen (tai muuhun hyväksi katsomaansa virkaan :-DDD )! Kun reaalimaailman tilanne lähes itkettää, tuottaa UTP jälleen kerran kaivattua iloa ♥
Kyllä ilman muuta tällaisilla vaalijulisteilla ropisee ääniä niin presidentin-, kunnallis- kuin kirjailijaliitonkin vaaleissa. Missikisoista nyt puhumattakaan. Ransu saapui juuri paikalle ja asettui pöristen makaamaan jalkani päälle esittämään pehmeänpainavan kannatuksensa.
Onnea vaaleihin! ♥

ella kirjoitti...

Saila: Niin ne näyttää muutkin tekevän (tai ainakin yrittävän), äänimääristä ja säännöistä huolimatta, joten miksei siis Unnakin :D Ansiot ainakin ovat moninaiset, kuten jo todettuakin.

Tulevaisuuden vaalivoittaja Penninraha siristelee silmiään Ransun kannatukselle ja lähettää kannattajalleen pehmeää hurinaa <3

Mamma N kirjoitti...

Selvä voittaja.

ella kirjoitti...

Mamma N: Sitä mieltä mekin olemme. Ääntenlaskun voi lopettaa ja voittajan julistaa.