tiistai 10. marraskuuta 2020

Kuusi kuvaa kesästä

 Saaripalstalla julkaistiin kuusi kuvaa kesästä ja Tuutusen basaari tarttui aiheeseen haastamatta.

Jotta ketään ei jännitä pitkän tauon jälkeen, vakuutettakoon heti kärkeen, että nämäkin 16-vuotiaat söpöläiset ovat yhä kanssamme <3

"Mitäs tässä, viiksiä kasvattanut."

Vappu tekee sirkustempun Tuutädille. Huomatkaa jämäkkä tasapainohäntä ja upeat kajaalit.


Vapun vuoteen on mahtunut harmillisia kilpirauhas- ja munuaislöydöksiä, joita Tätilän henkilökunta hoitaa parhaansa mukaan kissan elämänlaatua seuraten. Siitä heille suunnaton kiitos.

Blogin lukijoille uutena (?) tuttavuutena esiteltäköön Eetu, joka isännöi Valtimolla Tuutusen toisen kansalaisen lapsuudenkodissa. Eetu on isäntä, joka saa vierailijat polvilleen. Sisältövaroitus: Katsokaa kuvat istualtaan, jottette satuta itseänne pyörtyessänne komeudesta.

Vitruviuksen kissa: Esittelyssä täydellisen komeat mittasuhteet.

Eetu on viisitoistavuotias ja kävi hiljattain hammaslääkärissä ensimmäistä kertaa elämässään. Reissusta kiitos Tuutusen toiselle kansalaiselle (ensimmäisellä kansalaisella on paha tapa katsoa kissojen suihin ja komennella). Nyt kelpaa popsia isojakin paloja.

Hurrur ;3 Oh my.

Yllätyskuva: Kansalaiset pääsivät kesällä viikoksi laskemaan (=rapsuttamaan) lampaita Isonkarin majakkasaarelle. Tällä välin Tuutusta hoivasi avulias Tuutäti.

Laskutehtävien yhteydessä kansalainen oppi erottamaan lampaat kivistä.

13 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Oih, pökr!
Ihastuttavaa kuulla Lyyti- ja Vappu-tätien hyvinvoinnista ja tutustua Eetuun, jonka kohdalla mikään söpöysvaroituksen tai ylistyksen sana ei ole ylimitoitettu!

Elli kirjoitti...

Mikä kesä! Onnittelut iäkkäämmille sukulaisille heidän jatkuvasta olemassaolostaan. <3 Ja viiksienkasvatuksesta.

Jaa kansalaiset on käyneet Valtimolla, niinkö? Joensuun ohi on siis ajettu hipihiljaa salaisesti, ettei täällä asuva henkilökunta vain huomaisi ja vaatisi kahville. ;)

ella kirjoitti...

Saila: Hyvinvointi on helposti järkkyvä onnenaihe, joten on sitäkin ihanampaa kuulla, jos Tätilässä ruoka maistuu ja vaivat pysyvät matalina :) Ja totta turiset; Eetuun ei riitä mikään sisältövaroitus! Komeuden lisäksi punainen hurisija on uskomattoman kiltti ja ystävällinen seuranpitäjä, joka sohvalla ottaa kursailematta sylipaikan <3

Elli: Älä muuta sano, silitettyjen ja rapsutettujen otusten määrässä ja laadussa ollaan kiistatta voiton puolella. Tässä yhteydessä onkin turmiollista tunnustaa: Kesällä on käyty Joensuussa silittämässä VIITTÄ eri kissaa näkemättä samalla yhtään Seppoa tahi Kassista :O Voin hihkaista kommenteissa, jos on syytä epäillä Joensuun reissua, niin ehditte piilottaa kahvit :D

Sofia kirjoitti...

Oioioioi! Onneksi varoititte Eetusta, ihan mielettömän komea herra! 🧡
Kiva kuulla, että ladykissat voivat hyvin laadukkaassa hoidossa. Hyvä henkilökunta on kissalle tosi tärkeä.

Elli kirjoitti...

Jaa vai on sitä kaupunkiinkin eksytty mutta Sepot ja Kassiset jäivät löytymättä! :O Ensi kerralla saa varoittaa tulosta ja kertoa että tullaanko sitä Kuopion vai Lappeenrannan suunnasta, niin me laitetaan sellaiset hääkylttityyppiset K&S-mainokset oikeaan ramppiin ja kaikkiin risteyksiin ohjaamaan uuteen vierailuosoitteeseen. ;)

ella kirjoitti...

Sofia ja Olga: Aivan samaa mieltä, kyllä Eetua katsellessa kannattaa istua tai mieluiten makoilla jossain pehmeällä, ettei pyörtyessä kopsahda pahasti.

Elli: Upea suunnitelma, hääkylttityylillä ei voi harhaantua! :D Itse olen ollut viittoilemassa Unna Tuutikin saattojoukoille valtava tonttulakki päässä, jotta osasivat oikean kerrostalon pihaan aikanaan. Sopivaa sikäli, että olihan Tuutin meille muutto melkoinen henkilökohtainen joulu itselleni :)

Kaisun kirjoitti...

Kiva kuulla Tuutätien tempuista myös!
Ja Valatimolaine Eetu-isäntä!?! <3 Sielläpäin tervaskantokummillani olisi emäntäehdokas Eetulle. Daamin, tupaan vaan tassutelleen ja kodiksi asettautuneen, nimi olisi Killi ja ikää tuntemattoman kymmenisen vuotta..! ; )

ella kirjoitti...

Kaisun: Hohoo, jo vain olisi Eetulla vientiä, mutta kukapa sitä noin komean isännän tapauksessa ihmettelee ;D

Henna kirjoitti...

Oi, ihastuttavia uutisia! Tätikissojen tyyni ja iän vakauttama olemus, Eetun charmi ja lampaiden lampaus.

Ylipäätänsä on erinomaista kuulla Neiti Penninrahan lausuntoja päivänpolttavista aiheista. Niitä onkin kaivattu!

Mamma N kirjoitti...

Ihanaa kuulla teistä kaikista ja uudesta komeudesta myös ♥ Onpa ihanaa, että Unna Tuutikki Penninraha on tehnyt paluun!

ella kirjoitti...

Henna: Tätikissojen tyyni vakaus on silkkaa silmänlumetta ja puijausta, mutta lampaiden lampaus oli kyllä erittäin merkittävällä tasolla, Eetun charmista puhumattakaan <3

Mamma N: Olin valtavan tyytyväinen, kun blogikärpänen puraisi jälleen, sillä kissablogikavereita on ollut ikävä. Tällä hetkellä tuntuu taas hyvältä kertoilla hupsuja kissajuttuja ja siitä on syytä ottaa ilo irti :)

Taru kirjoitti...

TÄTIKISSAT ❤️ ❤️
Ja Eetu ❤️ Kiitos varoituksesta, polvet kyllä veti heti velliksi, kun kuvan näin!

ella kirjoitti...

Taru: Voi kyllä, Eetu on niin ihana <3 Ja tätikissat kans <3 <3