lauantai 18. lokakuuta 2014

Kurkistus kissakahvilaan

Postauksessa mainitut palvelut ja tuliaistuotteet saatu.


Seuraa blogimaailmalle tyypillistä yletöntä hypeä: Tänä lauantaina kissabloggareita hemmoteltiin tutustumiskäynnillä vielä virallisesti avaamattomaan tamperelaiseen Kissakahvila Purnauskikseen. Paikalla hyöri jo monenlaisia naukulaisia kissatätejä hurmaamassa, eikä kissoilla ollut rapsuttelijoista, ihastelijoista ja leikittäjistä pulaa.Keskeneräisenäkin kissakahvila ihanine hurisijoineen ja kissamaisine yksityiskohtineen vaikutti oikein viihtyisältä niin siellä asuville kissoille kuin vieraileville kissanystävillekin. Tutustujille tarjottiin herkkuja, eivätkä kissatkaan ilman jääneet. Tästä hehkutuksesta innostuneille kerrottakoon, että Purnauskiksen avajaiskekkereitä vietetään kaikille avoimena puistojuhlana 31.10. ja kahvila palvelee seuraavasta päivästä alkaen.Unnan mielestä parasta kansalaisen huippukokousmatkassa olivat tuliaiset. PrimaCatin ja Hurjan ruokalahjat veivät mustavalkoisen huomion välittömästi siinä missä rapsutustuliaisille varattiin aika myöhemmäksi.

 "Mitäs...?"

"Kiinnostavaa!"

Hurja mikä hurja.

Kiitoksia blogitapahtuman järjestämisestä elämää ja elämyksiä -blogin Pirkolle sekä Kissakahvila Purnauskikselle. Iltapäivää tuskin olisi voinut mukavammin viettää, mistä kiitos kuuluu tietenkin kissojen ja kissaihmisten riemukkaalle seuralle.

24 kommenttia:

Pepsi + Max kirjoitti...

Emäntä: Sinä ehdit ensimmäisenä! Oli hieno tavata! Unna selvästi tykkäsi tuliaisista :-D

ella kirjoitti...

Sain varaslähdön kauempana asuviin nähden ;) Postauksen kasaamisessa tosin kesti tavallista kauemmin, sillä kirjoitustauko on kadottanut rutiinin.

Jos Unnalta kysyttäisiin, neiti voisi mainostaa ruokapalkalla mitä tahansa kissanruokaa... Kaikki maistuu, kaikki on ihanaa! Tällä kertaa sentään kansalainenkin myhäili tyytyväisenä ruokalahjojen sisältöjä tavaillessaan :)

Cheri kirjoitti...

Kissakahvilassa oli herkulliset antimet vaikka mirrit veivätkin päähuomion. Oli kiva tavata!

ella kirjoitti...

Samoin, arvon kissakuiskaaja! Olen samaa mieltä myös siitä, ettei ruokapuolta oltu selvästikään laiminlyöty, vaikka kissahulluthan söisivät mitä tahansa sahanjauhoa, jos se olisi kissaseuralle ehtona :D

tuutäti kirjoitti...

Voi hurja! Jopas on ollut hyvät tuliaiset!

ella kirjoitti...

Oikeassa olet, Tuutäti! Anni Pitkätassun Sea tiesi jo ennakkoon, ettei tuo Hurjan jauheliha ole ehkä neiti Pitkätassun suosikkia, joten Tuutunen sai herkkua tuplana. Kaunis kiitos Sealle tästä :)

Me Like kirjoitti...

Ihana Unna ja selvästi mahtava huippukokous!

Mamma N kirjoitti...

Oli mukava kokous ja mukava tavata! Unna kyllä osaa nämä mainoshommat ja on suoranainen ihme, ettei kukaan ole Unnaa kissanruokamainokseen pestannut :)

AnnaS kirjoitti...

Meilläkin kattilat suuresti arvostivat tuliaisia.
Oli mukava nähdä :)

Ana kirjoitti...

Meinasin sanoa, että olipas Unnan näköinen kissa, mutta.. äh, joo.

Ana kirjoitti...

Ai niin, sitäpaitsi ikävää että oot kirjoitustauolla, koska sun jutut on aina kivoja, tunnistettavasti sun omalla tyylillä, ja hymyilyttäviä ja vaikka mitä hyvää.

ella kirjoitti...

Me Like: Niin oli, ehkä ensi kerralla muistut mukaan itsekin? Tästä jäi niin hyvä mieli, että toivottavasti tällaisiin pääsee osallistumaan jatkossakin :)

MammaN: Ehdottomasti samaa mieltä, mukavaa oli :) Unna tosin on sen verran moraaliton mainostaja, että ehkä firmat sen vuoksi karttavat: ei mitään uskollisuutta merkille, ainoastaan maulle!

AnnaS: Kyllä vain :) Unnan mielestä olisi ollut sopivaa, että tuliaiset olisi saanut pistellä oikopäätä poskeensa.

Zepa: Ihan Unnan näköinen Unna ;) Kiitos kauniista sanoista. Ihanaa, jos meillä on hymyilyttävä tyyli! En lupaa mitään, mutta koetan muistaa, että bloggailu on näin mukavaa puuhaa.

pirkko kirjoitti...

Kiva kun olit mukana 😊

ella kirjoitti...

Pirkko: Mukavaa, että mukaan mahtui tällainen taukoilevakin bloggari :)

sea kirjoitti...

Hyvä, että teille maistuu, pysyy Unnan muodot kohdillaan. ;)

Oli ihana nähdä ja tästä lähin kiskotaan hihoja bussissa jos törmätään. :)

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Voi kunpa olisin voinut olla mukana!

ella kirjoitti...

Sea: Kiitos tosiaan Hurja-pötkystä, näkyy maistuvan Unnalle juuri niin hyvin kuin arvelinkin. Ja samat sanat: vähintäänkin hymyillään, kun tavataan :)

Myrsky & Minna: Kunpa olisit ollutkin! Olisi siellä kissavauvoja riittänyt paijattavaksi sinullekin.

Johanna ja Pomo-kissa kirjoitti...

makkaran kimppuun kuin sika limppuun!

ella kirjoitti...

Johanna & Pomo: Jos se sika yrittää syyä lisäks mun ruuat, niin käyn kyllä sen kimppuun! Oon hurja, varokoon!

Terkuin Unna Tuutikki

Anonyymi kirjoitti...

Kiva lukea kuulumisia ja hieno tää blogin uusi ulkoasukin, tyylikäs! Kissakahvila on ehdottomasti tulevan Tampereen visiitin päätavoitteita, tuolla olisi hyvä päästä käymään. Harmi, että nyt osui muita, aikaisemmin jo sovittuja vastuita samaan aikaan, joten tapaaminen jäi kokematta.

ella kirjoitti...

Kissatkertovat: Kiitos kehuista! Ulkoasun muuttaminen on pyörinyt mielessä jo pitemmän aikaa, mutta eipä ollut löytyä entisen voittanutta. Sanoisin, että basaarihenkisyys on kohdallaan tässäkin :)

Kissakahvilan antiin kannattaa varmasti käydä tutustumassa Tampereella piipahtaessa, sillä onhan konsepti vielä toistaiseksi harvinaisuus Suomessa.

Joonas kirjoitti...

Ihastuttavia kuvia nämä :3

ella kirjoitti...

Joonas: Kiitos, vaikkakin kaikki kunnia arvon malleille. Ei kissakahvilan söpöliineistä taida saada epäedustavia otoksia yrittämälläkään :)

Joonas kirjoitti...

Totta tuokin :)