lauantai 18. lokakuuta 2014

Kokous

 "Ai huippukokous? Tuleeks sinne muita? Onks ne mun tuttui?"

"Ai ihmisiä vaan... Ite en sit kans pääse. On valitettavasti just päällekkäin paljon huipumpi kokous tän kärpäsen kanssa."

Kansalainen puolestaan ei malta odottaa tätä suurtapausta.

13 kommenttia:

Mamma N kirjoitti...

Kovin tärkeältä näyttää myös Unnan kokous kärpäsen kanssa! :)

ella kirjoitti...

Sen verran ainakin, ettei minkään _ihmis_kokouksen takia viitsi hötkyillä. Jos sen sijaan paikalle olisi tulossa vaikka Ransu, olisi Unna varmaankin vaatinut, että leiriydymme yön kissakahvilan edessä ;)

Saila kirjoitti...

Joo, mäkin tulisin viivana, jos sä olisit siellä! Mutta siellä on kai vaan ihmisiä. Oot niin hienona tossa Vaaleanpunaisen nenäs kanssa ♥
RANSU

ella kirjoitti...

RANSU: Ja mulla ois ollu sulle *yllätys! <3<3 Mut ehkä sit posti tuo. Jouluks tai päästäiseks. Kauheen luotettavia toimittamaan kissojen asioita noi ihmiset. Toisin ite, jos ei ois niin kylmä uida saareen.

Terkuin Unna Tuutikki

sea kirjoitti...

Mutta onhan siellä kissojakin! :) Kohta nähdään!

Pepsi + Max kirjoitti...

Emäntä: Oli huippukivaa nähdä sun ihmistäsi!

ella kirjoitti...

Sea: No niinpä nähtiin, vihdoin ja viimein! Unna olisi tainnut tuntea itsensä aika suureksi kissakahvilan kissaseurueessa. Dieetille joutumisen pelon välttämiseksi taisi kuitenkin olla oikea ratkaisu Unnalta jäädä kotiin :D

Pepsin & Maxin emäntä: Samoin, oli mukava tavata :) Olisihan tuolla tietenkin viihtynyt vain kissaseurassakin, mutta kyllä kanssakissahöpsöjen hyvä mieli ja sen tehokas tarttuminen tekivät kokoontumisesta todellakin huipun.

Me Like kirjoitti...

Ajatella, että meidän mamma unohti koko huippukokouksen...

ella kirjoitti...

Me Like: Harmi, olisipa ollut karkkikaksostenkin mammaa mukava nähdä! Vaan kai saitte sentään pitää mamman koko päivän itsellänne :)

Ana kirjoitti...

Joo, samoin mää unohin mutta en ois päässyt vaikka olisin muistanutkin.

Hei Unna! Pitkästä aikaa. Otakko pusun? PUS!

ella kirjoitti...

Zepa: Kissa vieköön, ehkä joku toinen kerta sopii paremmin. Välitin pusun Tuutuselle, kyllä kelpasi moiskaus päälaelle :)

Sari kirjoitti...

Mistä lie johtuu, mutta Unnan ilme ja oikeastaan koko olemus huippukokouslaatikossa kärpästä sihtailemassa aiheuttaa tässä blogin seuraajassa hallitsematonta lässytystä. On se vaan ihana kissa :)

ps. Ehdin tässä lukemaan koko blogin alusta loppuun, joten oli erityisen mukavaa että ehditte päivittämään taas :)

ella kirjoitti...

Sari: Ohoh, alusta loppuun! Imartelevaa, että olet jaksanut selata kissahöpötystä noinkin pitkälti :)

Mitä hallitsemattomaan lässytykseen tulee, Unna on tässä asiassa suomalaisen maatiaisen asialla. Blogisöpöily aseenaan Unna pyrkii ihminen kerrallaan vakuuttamaan, että myös "vaatimattomamman" näköiset kissat ovat uskomattoman ihania ;)