keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Kirityt kuulumiset

Vaikkei Tuutusen basaarissa kunnostauduttu joulupäivitysten, -toivotusten tai minkään muunkaan suhteen otettiin uusi vuosi vastaan tätilässä rennosti ja puhtain turkein. Seuraa poimintoja Tuutusen tätilän matkalta.

Uudenvuodenvastaanotto tätilän lakanoissa.

Kansalainen arvioi, ettei kissan turkin tulisi olla rasvainen kuin lampaalla, jolloin Lyyti-parka joutui kylpylähoitojen kohteeksi. Kuten tunnettua, on Lyyti kuitenkin verraten hyväluontoinen ja lyhytmuistinen, eikä kantanut pesutoimista kaunaa hetkeäkään.


Turkki puhtaana oli myös mukava valvoa Tuutädin höyryäviä lihapatoja.

Laserilla kypsennettyä lihaa.

Jouluista tätilän matkaa voidaan luonnehtia tänä vuonna olosuhteiltaan hämmästyttävän rauhalliseksi ja oikein miellyttäväksi. Tuutti vietti aikaa pääasiassa muualla kuin sohvan alla, vaikka hakeutuikin yhä päiväunilleen kenkäkaappiin ja päiväpeiton alle, mutta minkäs suosikeilleen voi. Kissatädit käyttäytyivät vierastaan kohtaan pääosin ystävällisesti ja uteliaasti, vaikka Unna-neiti itse vanhasta muistista ärhentelikin Lyytille. Karvat eivät kuitenkaan pöllynneet ja Unna rentoutui olemaan kuin kotonaan.

Pesemättömät kissaneidit todistelemassa itsepuhdistuvuuttaan.

11 kommenttia:

Mamma N kirjoitti...

Kylläpä tätikissat osoittivatkin hienoa vieraanvaraisuutta! Itsepuhdistuvuus on hyvä ominaisuus.

ella kirjoitti...

Jos ei olisi kissoja todistamassa, ei uskoisi kissansylkeä niin erinomaiseksi 2-in-1 pesu- ja hoitoaineeksi :D

Kissat käyttäytyivät niin kauniisti ja huomaavaisesti koko ajan, että eihän se ole ihmekään, kun ei blogipäivittynyt, kun päivittäjä oli kokoajan jotakuta kehumassa ja silittelemässä hyväkäytöksisyyden johdosta :)

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Oikein onnistunut lomailu: Tuutikki vältti vesipesun mutta toinen emännistä joutui kylpyyn! Tapasitteko koiruuksiakin?

ella kirjoitti...

Olemme samaa mieltä vierailun onnistumisesta! Lyyti tosin kesti pesun kuin kokenutkin näyttelyeläin ja malttoipa syödä kylpyelämyksen aikana hyvittelyraksujakin. Itseensä kohdistuvasta ruuasta ja huomiosta Lyydia-neiti pitää kaikkein eniten :)

Koiruuksia tapasivat vain kansalaiset, mikä oli varmasti hyvä ratkaisu kaikkien tahojen mielenrauhojen kannalta. Blogikuvia varten eivät haukut kuitenkaan joutaneet poseeraamaan, joten muistikortille tallentui vain etäisesti hirvi- ja karhukoirien näköistä suttua :D

Harmaa kirjoitti...

Kiva nähä pitkästä aikaa sun nättejä massuvilloja!

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Lähikontakti tuommoisten "koirapetokohtaamisten" kanssa kannattaakin jättää vain kansalaisille:D

ella kirjoitti...

Harmaa: Kiitti! Mun mielestä vois olla pelkästään masuvillablogikin, mut ihmisten mielestä pitäs olla muutakin sisältöö. En tajuu. Paitsi tietty, et masussa pitää olla sisällä jotain esim. silakoita.

Terkuin Unna Tuutikki

Myrsky ja Minna: Teidän blogista jo opimmekin, että ruokakupeistaankin saa olla jo mokomien kanssa huolissaan! :D

tuutäti kirjoitti...

Ihan puhdas Lyyti pyysi ilmoittamaan masuvillaiselle Unnalle, jotta täällä tätilässä oli tänään muikkuja! Ne herkut nukuttivat sitten Lyytiä ihan koko illan sohvannurkassa.

ella kirjoitti...

Tuutäti: Nam nam! Unna on tämän tiedon johdosta tätiliineilleen ehkä aivan rippusen (mutta ison sellaisen!) kateellinen :D

Taru kirjoitti...

Kovasti ihastelemme taas niin Unna Tuutikin masua kuin tätikissoja vedellä ja ilman <3

ella kirjoitti...

Taru: Sopii ihastella. Heissä ei lopu ihanuus kesken :)