lauantai 14. joulukuuta 2013

Joulun hittitoive: vaatteiden tiivistäjä

Aito tiivistäjä kompressoi tekstiilejä koko varrellaan.

Tämän joulun hittitoive on vaatelaatikon tiivistäjä. Sen toiminta on automaattista, joten käyttäjän ei tarvitse itse huolehtia sopivan tiiviyden arvioinnista.Varothan halpakopioita! Kopiotuotteiden sensorit eivät ole yhtä laadukkaita kuin aidon vaatelaatikon tiivistäjän, joten riskinä on mm. ylitiiviys. Mikäli aitoa tiivistäjää käytetään samassa laatikossa useamman kerran, se möyhii automaattisesti vaatteita ilmavammaksi kokonaisuudeksi ylitiiviyden välttämiseksi. Tiivistäjä on yhteensopiva kaikkien tunnettujen laatikkomallien kanssa.

 Ylitiiviyden välttämiseksi tiivistäjä tiivistää tekstiilit erissä.

13 kommenttia:

Mamma N kirjoitti...

Todella kätevän tuntuinen tuo tiivistäjä! On varmasti hitti monessa taloudessa :)

ella kirjoitti...

Tuhannesti näppärämpi kuin leipäkone! Täydellisen tiiviyden ja kuohkeuden suhteen varmistamiseksi tiivistäjä sekoittaa vaatteiden joukkoon toisinaan omaa villaansa, jotta vaatteet asettuisivat laatikkoonsa ihanteellisesti.

Saila kirjoitti...

Meille heti tuollainen tiivistäjä! Vaatteista ei niin väliä, niitä löytyy omasta takaa.
Kuuluuko tiivistäjän ominaisuuksiin myös tuhina tai muut tehosteäänet?

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Joulun ehdoton hittituote, olet oikeassa! Uskoakseni tämä tuote myös leipoo vaatteet tiiviiksi? (Olihan se teidän käyttämä termi varniminen?)

Bemary kirjoitti...

Meillä on tommosia kaks ja mikä parasta, ne tiivistävät vaatteiden lisäksi myös turhan paljon tilaa vieviä peittoja ja tyynyjä. Tosi käteviä kyllä!

ella kirjoitti...

Saila: Tiivistäjän käyntiääni on käyttäjäystävällinen tuhina tai hurina tiivistämisen vaiheesta riippuen.

Myrsky ja Minna: Olette oikeassa! Toimitus alustaa vaatteita onnistuneelle tiivistämiselle, minkä lisäksi vaatteiden varnimisella varmistetaan, etteivät ne missään nimessä ylitiivisty.

Bemary: Ilahduttavaa kuulla positiivisia kokemuksia käytöstä! Vaatteiden lisäksi tiivistäjiä voi tosiaan käyttää myös muiden tekstiilien tai esimerkiksi liian pöyheiden paperien volyymin pienentämiseen.

Taru kirjoitti...

Kerrassaan kätevä ja silmää hivelevä tiivistäjä ♥

Harmaa kirjoitti...

Unna, pitkästä aikaa! Kiva nähä sua. Ootkin ollut taas ahkerana. Niin sitä pitää. Mihin ihmiset joutuiskaan ilman meitä?

ella kirjoitti...

Taru: Kyllä näin on! Vaatteiden tiivistäminen ei saa jäädä kiinni siitä, etteikö tiivistäjä olisi esteettinen! Tarvittaessa sujahtaa myös helposti sängyn alle!

Harmaa: Unna-neidiltä ei puhtia puutu, vaikka kansalaisia joskus kehtuuttaakin. Kiva huomata, että blogi ei ole unohtunut, vaikka säännöllistä päivitystahtia ei nyt jaksetakaan.

Sirpa kirjoitti...

Unnaa ollaan kyllä kaivattu, kiva nähdä :-) Ei kans tultais toimeen ilman tuhisevaa ja hyrisevää vaatepöyhintä.
Kivaa, että samaa toimintoa saa myös mustavalkoisena.

Heidi kirjoitti...

Kannattaa myös muistaa, että tiivistäjä voi toimia vaikkapa vaatekaapissa kunhan jättää tarpeeksi työskentelytilaa! Todella monipuoliset ominaisuudet siis! :)

Me Like kirjoitti...

ella kirjoitti...

Sirpa: Näissä vaatehuollon moniosaajissa tosiaan löytyy väri- ja pörröisyysvalikoimaa jokaiseen makuun :)

Heidi: Tämä on eräs vaatteiden tiivistäjän erinomaisimmista puolista! Työpäivän aikana se ehtii työstää vaatehuoneellisen täkkejä, pyyhkeitä ja vaatteita, kunhan vain kaapin tai huoneen ovi jätetään auki ;D

Me Like: Sen sanon, etten tiedä, kuinka tulisin toimeen ilman tätä vaatteiden tiivistäjää <3