keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Hyvää joulua, Unna Tuutikki!

Koska Unna Tuutikin syntymäpäiviäkin vietetään viikon verran, ei Tuutusen basaarissa nähdä mitään estettä aloittaa jouluakin ennakkoon. Tänään Unna Tuutikille sateli sopivasti joulukorttejakin, vaikkeivät neitikullan kansalaiset ole tänä vuonna kortinteossa kunnostautuneetkaan. Ensi-ihastelun jälkeen kortit ripustettiin keittiöön Tuutusen virvokealuetta elävöittämään.

Majesteetti Penninraha on tervehdyksistä otettu.

Valtakunnassa on selvästi kurkkinut asiansa osaavia tonttuja, sillä olivatpa hiipparit hoksanneet jättää kissaneidille mukavan harrastuksiin liittyvän paketin. Harrastusväline on vihreä ja kertakokeilun perusteella touhutassuyhteensopiva.


Pelivideo seurannee piakkoin. Tämän lahjan jälkeen ei Unnaa niin harmita lähteä jouluksi tätikissojen valtakuntaan. Sitä paitsi...

 Tuutäti lupasi laittaa lattian koreaksi jouluherkkuja.

12 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Huomasiko Unna, että korteissa on äärimmäisenä vasemmalla ja oikealla sama henkilö ;-)
Antoisaa ja herkkuisaa joulunaikaa neiti Penninrahalle! Toivovat Saila, knihti ja murjaanien kuningas.

Saila kirjoitti...

Eikun anteeksi! Tähdenpyörittäjä piti sanoa. Sukupuoliasiavalistuneessa tiernapoikaryhmässä knihtinä esiintyy eräs tunnettu naispuolinen henkilö.

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Voi hyvänen aika sentään, juhlaviikot odottavat Unnaa! Oikein mukavaa juhlan ja joulun odotusta Tuutusen Basaariin.

Mamma N kirjoitti...

Unna on selvästi jo hyvinkin tietoinen odottavista herkuista! Rauhallista matkaa ja mukavaa joulua :)

ella kirjoitti...

Saila: Kyllä vain, ja Herodeksenakin ehta siniverinen! Tiernapoikaryhmä oli selvästi koostettu mitä laadukkaimmista esiintyjistä turhista rotu- ja sukupuolirajoituksista piittaamatta :) Makoisaa ja lystikästä joulua niin Mänkille, Murjaanien kuninkaalle kuin näiden starojen pr-naisellekin :)

Myrsky ja Minna: Unnalla on erityinen paikka sydämessään Tuutädin tarjoiluille :D Kiitos toivotuksista ja herkullista joulunaikaa sijaiskotiinkin!

Mamma N: Toivomme, että herkut korvaavat matkan rasitukset. Matkatunnelma lienee ennen muuta tiivis, sillä matkapäivän juna lienee uutisoinnin mukaan ainakin 99% täynnä... Tunnelmallista joulua Naukulaan!

Maryjane kirjoitti...

Voi miten tyytyväinen ilme viimeisessä kuvassa! Ihana kissa <3 Kertokaahan ihmeessä, miten tuo lelu on teillä kiinnostanut. Meillekin on mokomaa harkittu!

ella kirjoitti...

Maryjane: Meillä tarjoillaan iltaruoka kokonaan aktivointileluista ja Unnaltahan ei syömättä jää, joten osaan jo ennustaa: kiinnostaa ;)

Ensikosketuksen perusteella vaikuttaisi olevan mukavaa vaihtelua aktivointipallojen tassutekniikkaan. Hetki meni jopa ihmetellessäkin ;D Tällaiset meillä siis ennestään on: http://unnatuutikki.blogspot.fi/2011/09/valtakunnan-laajuinen.html

tuutäti kirjoitti...

Tuutusta jo odotellaan. Tätikissoille on varovaisesti kerrottu VR:n joulujunan tulosta. Pakastimesta kaivellaan jo perjantaina pieniä herkkupaloja tervetulovastaanotolle. Perinteen mukaisesti tarjoilu toimii siten, että kansalainen istahtaa lattialle ja tarjoilee yksitellen, vuoronperään palan hirvensydäntä kullekin kissalle.

ella kirjoitti...

Tuutäti: Hyvä niin, toki tätikissojen pehmittely on jo puoli joulurauhaa :)

Harmaa kirjoitti...

No mutta kylläpä, kylläpä! Unna taitaa odotella vähän herkkuja joo? Kielikuvat on aina söpöjä, mut etenkin söpöjen tyttöjen kielikuvat!

tuutäti kirjoitti...

Tätilästä vielä sen verran kuulumisia, että Tuutusta odottaa ihka uusi laatikko. Eikä se ole mikään semmonen lanttu- eikä porkkanalaatikko vaan uusi vessa. Grafiitinharmaa.
Ja lisäksi tätikissojen kynnet on leikattu vastaanottokuntoon. Ihan vaan varalta.

ella kirjoitti...

Harmaa: Juu, mut toi ei oo mikään idiootti tai idiomi sitten! Korkeintaan metafora. Vähän saatoin jo etukäteen uneksia jouluruuista.

Terkuin Unna Tuutikki

Tuutäti: Oo, tyylivessa! Voi olla, että asiat hoituisivat siihen lanttulaatikkoonkin, jos se vain olisi kyllin iso... Kiva, että tädit ovat käyneet manikyyrissä, huomaavaista! Tylsää ei varmasti ole, vaikka keskusteluista onkin napattu pois terävin kärki :)