keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Lavastettu

Valtakuntaa on kohdannut rikosaalto. Joku hillitön yhteisön vihollinen on toistuvasti nakerrellut Tuutädin tuomia kukkia ja sitäkin röyhkeämmin lavastanut syylliseksi umpiviattoman Unna Tuutikin. Hampaanjäljet rikospaikalla täsmäävät Unnan hammaskarttaan, joten rikollinen on mitä ilmeisimmin valanut purukalustosta taitavat kopiot syyttömän kissaneidin nukkuessa. Lisäksi syypää on hypnotisoinut tahi muuten huumannut Tuutu-paran siten, että tämä aina sattuu olemaan rikospaikan läheisyydessä, kun nakertelu havaitaan.

"En käsitä, kuinka päädyin rikospaikalle." Unna todistaa.

Valtakunnan etevimmät psykologit ovat antaneet yhtäpitävät lausunnot, ettei ole lainkaan Unna Tuutikin luonnolle tyypillistä nousta pöydälle, joten kissaneidin on täytynyt päätyä paikalle vahingossa. Etsintäkuulutettu on siis kykenevä äärimmäiseen suunnitelmallisuuteen ja hänellä on yhteyksiä huumausaine- ja/tai hypnoosipiireihin sekä opintoja hammaslääketieteestä. Lisäksi hän on perso vihreälle. Kaikista havainnoista tulee ilmoittaa viipymättä valtakunnan poliisille.

9 kommenttia:

Harmaa kirjoitti...

Tosi ikävää tommonen lavastelu ja syntipukittaminen! Suosittelen yksityisetsivän palkkaamista. Koska Unna-neiti on VIATON! Näkeehän sen silmistä!

Saila kirjoitti...

Minustakin Unnan silmissä on ... hmm, outo, jotenkin hypnotisoitu katse!

Mamma N kirjoitti...

Kissa on viaton! Aina.

Sirpa kirjoitti...

Unnan katse kertoo, että tuohon suuntaan syyllinen meni eikä Unna kerinnyt saamaan syyllistä kiinni. ;)

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Ota Unna yhteys kissa-asiamieheen. Eiköhän kissaliitosta löydy joku kuka osaa suositella sopivan yksityisasiamiehen maineen puhdistamiseen.

Mindy kirjoitti...

Kiero kelmi! Unna anomaan rikoksen uhrien korvauksia, vaikka pari silakkaa.

ella kirjoitti...

Harmaa: Nii! Menisivät vaan teatteriin lavastamaan! Ei tarvii mun mainetta tulla pilaamaan ja mun kukkia syömään kenenkään näyttämömestarin! Yksityissherlokki nuuskii asiaa.

Terkuin Unna Tuutikki

Saila: Unnaa on ehkä samalla hypnotisoitu näyttämään vähän syylliseltäkin. Ilme johtuu tietenkin vain siitä, että asianomainen on täysin hämmentynyt ja järkyttynyt havaittuaan päätyneensä pöydälle täysin huomaamattaan. Taitava lavastaja tuo rosmo!

Mamma N: Olemme ehdottomasti samaa mieltä.

Sirpa & Kollo: Eihän kaikkialle voi ehtiä, jos on vain pieni kissa! Jonkun oli jäätävä antamaan kukka-asetelmalle ensiapua!

Myrsky & Minna: Kissaneidin maineesta valtakunnassa ollaan tietenkin erityisen huolissaan. Käyttäytymistieteiden tuntijoiden lausunnot Unnan tilasta ja luonteenominaisuuksista toki jo hieman helpottavat.

Mindy: Aivan! Ja kyllä tapahtuneen aiheuttamasta henkisestä rasituksesta ja loukkaavista syytöksistä on saatava niiden silakoiden lisäksi vielä pari palaa sian kieltä tms.

Taru kirjoitti...

Täällä kyllä uskotaan Unna-neidin syyttömyyteen ja kauhistellaan näitö taitavia rikollisia nykypäivinä. Voimia Unna, sä oot syytön!

ella kirjoitti...

Taru: Ei voi kuin ihmetellä, miten ovat noin juonikkaiksi oppineet! Unna ottaa symppaukset vastaan kiitollisena.