lauantai 13. heinäkuuta 2013

Kukkapöydän pimeä ritari

Syyllinen valtakuntaa ravistelleeseen rikossarjaan on vielä vapaalla jalalla, muttei kauaa. Valtakunnan turvaksi on noussut oikeudenpuolustaja, joka partioi ääneti epäilyttävän toiminnan varalta ja puuttuu vääryyksiin välittömästi. Hänen varjonsa häilyy alati valtakunnan yllä tarkkaillen.Tai häilyisi, jos sankarin kiipeilypuu ei olisi katki. Paremman puutteessa sankari päivystää kukkapöydällä. Hyvä sekin.

"Olen kiertänyt valtakuntaa, etsinyt kaikista varjoista. Ja siellä, pimeydessä, lymyilee jotakin pelottavaa, joka ei luovuta ennen kuin on saanut kostonsa... Minä."

9 kommenttia:

tuutäti kirjoitti...

No, on syytäkin päivystää! Kuvasta päätellen rakennustelineet ovat erittäin hyvin päivystettävissä.

Tätilässä Vappu vartioi näin kansalaisten lomapäivinä päivät pitkät toimistokivellään. Lyyti toimii pääasiassa sisätiloissa.

ella kirjoitti...

Tätilän kaikki tilat ovat siis tiukasti kissain suojeluksessa. Mitään ei pääse tapahtumaan huomaamatta.

Rakennustelineet ovat suuren epäluulon kohde tässä jutussa. Niitä on valvottava päivittäin.

Mamma N kirjoitti...

Sieltä rakennustelineiltä se rosmo lieneekin tullut? Muuta vaihtoehtoa ei ole. Paitsi ehkä ovi.

Myrsky ja Minna kirjoitti...

No todellakin! Syyllinen ilmeisesti hivuttautui rakennustelineitä pitkin Basaariin. Onneksi oikeudenpuolustaja on valppaana ja valvoo tilannetta.

ella kirjoitti...

Mamma N: Tilannetta pidetään silmällä. Voihan olla, että syyllisellä on rikostoveri, joka hämäykseksi pystytti rakennustelineet kukkainhaukkaajan hiippaillessa sivustalta...

Myrsky & Minna: Oikeudenpuolustaja on kiitollinen tuestanne. Vihjeitä saa lähettää koko ajan, sillä vaikka oikeudenpuolustaja joskus näyttääkin olevan hereillä, hän torkkuu lakisääteisesti.

Saila kirjoitti...

Ohhoh mitä dramatiikkaa :-D Päärynäritari!

Harmaa ja Zepa kirjoitti...

Tykkäämme turvahenkilön muodoista.

Maryjane kirjoitti...

Kerrassaan ihana kuva! Moista oikeudenpuolustajaa kaivattaisiin meilläkin, roskapusseihin ilmestyvät reiät ovat selvästi jonkin tuntemattoman tihutyöläisen tekosia..

ella kirjoitti...

Saila: Pimeä päärynäritari on sikäli ansioitunut, että kärsii päivystää kukkapöydälläkin maineensa kärsimättä.

Harmaa & Zepa: Vakuuttavat. Klassiset. Mekin tykkäämme.

Maryjane: Huolestuttavaa! Toivomme, että teidänkin valtakunnassanne esiin on nouseva sankari, joka pistää pahantekijät kuriin.