maanantai 14. tammikuuta 2013

Yllätyskatsaus

Tahtoo ruohoa, eikä lunta.

Pieni mustavalkoinen viimanvihaaja luikahti parvekkeelle lumesta piittamatta. Paheksuu neiti toki laajamittaisia lumiesiintymiäkin, sillä nehän ovat kylmiä. Parvekkeen ohuen ohutta lumikerrosta oli kuitenkin nuuskittava, vaikkei sen yli voinutkaan prinsessakäpälin kävellä.

Vilpoisa basaari.

Tosiasiassahan neiti Penninraha oli tietenkin katsastamassa tuoretta basaarin paikkaa, mutta totesi tarjolla olevan teltan hieman liian hyvin jäähdytetyksi ja tehokkaasti ilmastoiduksi. Basaari ei siis jatka säännöllistä toimintaa parvekeoloissa.

11 kommenttia:

Tuua kirjoitti...

Lumikasta eivät ole prinsessoja varten... Täällä ainakin odotetaan jo kovasti parvekekauden alkua ja ruohoa.

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Sitä tarvitsisi jonkun infrapunalämmittimen noihin olosuhteisiin että basaaria voisi avoinna pitää talvellakin...

Sirpa kirjoitti...

Vajaan puolen vuoden päästä on basaarissakin lämmintä, kun kevät ja kesä saapuvat. :)

Saila kirjoitti...

Unna, neito! Pidä vaan visusti söpötassut poissa lumesta, se on epäilyttävää ainetta! Sulla kun on vielä noi silkkisukatkin.
*Rakastunut huokaus*
RANSU

Sailan lisäys:
Infrapunalämmitin on loistoidea!

Mamma N kirjoitti...

Unna Tuutikki kuuluu selkeästi Rohkelikkojen tupaan!

Sointu kirjoitti...

Rohkea suomalainen kissa, tuiskua kohti pelottomasti ;)

ella kirjoitti...

Tuua: Aivan. Viheriöivät niityt ja satumaiset metsiköt visertävine lintusineen ovat enemmän tämän prinsessatassun mieleen. Lumikasat on todettu täysin sopimattomiksi :D

Myrsky: Basaari on toiminut talvikaudella mm. päiväpeitteen alla viimalta suojassa, joten basaaritoiminnan jatkumisesta ei tarvitse olla huolissaan.

Ransu: Kiitti huolenpidosta! Oon todellaki samaa mieltä: lumi on epäluotettavaa ja epäilyttävää kamaa!

Terkuin Unna Tuutikki

Saila: Joko siellä suunnitellaan Saaripalstalle liki ympärivuotista kasvukautta infrapunalämmityksen keinoin? :D

Mamma N: Juu-u, neiti tuppaa olemaan kovastikin yllätysreipas. Pitää kansalaisiaan varpaillaan :)

Sointu: Kauniisti sanottu ja päteehän se ainakin tällä kerralla. Vähävillaisena sisäkissana Unna tekee useimmiten vain pelottoman täyskäännöksen epäillessään ulkoiluun sopimatonta säätä :D

Taru kirjoitti...

Mä tykkään moisesta oma-aloitteellisuudesta! Kuka sen paremmin voisi päättää onko basaari käyttökuntoinen kuin Unna Prinsessa itse :)

ella kirjoitti...

Taru: Sanos muuta. Ei tarvitse uskoa palvelusväen sössötyksiä, kun voi käydä omin käpälin toteamassa, mikä on asian laita.

tuutäti kirjoitti...

Niin sitä Tätilässäkin käydään, ulkona. Ja ihan päivittäin vieläpä useita kertoja. Terassin reunalla on hyvä istua miettimässä syntyjä syviä. Heti aamupalan jälkeen, illalla palvelusväen istuuduttua ruokapöytään ja vielä iltauutistenkin jälkeen. Olipa pakkasta tai ei. Ja nyt on -21*.

ella kirjoitti...

Tuutäti: Kansalaisten kulloisenkin aktiviteetin tulee tätikissojen mielestä oitis keskeytyä, kun on ulkoilun aika. Samoin todennäköisesti myös pakkasen tulisi tätikissojen mielestä siksi aikaa tauota.