lauantai 26. tammikuuta 2013

Kiinnostava kuori

Unna Tuutikki kohtasi keittiön lattialla mysteerin. Joku oli jättänyt paikalle kiinni taitellun suodatinpussin, jonka läpi kuitenkin tuntui tuoksuna epäilemättä salaiseksi luokiteltua informaatiota sisällöstä.


Tuoksu kertoi selvästi, että kuori oli tarkoitettu juuri kissaneidin avattavaksi. Aamupalasta oli jo vierähtänyt aikaa, joten kuoren salat oli selvitettävä oitis.

Litteähkön kuoren poimiminen lattialta kävi yllättävän helposti.

Torahammas haukkaa.

Uuden tilanteen kartoitus ja pussin auki askartelu kestivät hetken, vaikkei suodatinpussi tietenkään tarjonnut todellista vastusta tehokkaalle käpälätyölle ja pitkälle hioutuneelle, monenlaisiin kohteisiin soveltuvalle "revi ja ravista"-tekniikalle.

Ruoka rullaa kuoresta määrätietoisen käsittelyn seurauksena.

22 kommenttia:

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Varsin näppärä likka tuo Unna. Ja kaunis kaikkine torahampaineen!

Saila kirjoitti...

Unna, sä oot niin pro ♥
RANSU
ps. Mä oon vieläkin dieetissä! Mamma jo luuli mun vyötärön pienentyneen, kun vedin vatsaa sisään aina kun se kokeili, mutta kerran en havahtunut ajoissa ja se huomas mun vatsan joka on mun mielestä aika komea! Ja tärkeä, koska ei voi tietää jos ruoka loppuu maailmasta.

Saila jatkaa: Seuraavaksi suunnittelen Ransun ottamista mukaan uimahalliin urheilemaan. Yritän löytää sille jostain punavalkoraidallisen henkseliuimapuvun ja räpylät.

ella kirjoitti...

Myrsky: Juu, taas saivat kansalaiset ylpeinä katsoa, kuinka vihmerä ja omatoiminen kissaneiti hoitaa hommat :)

Ransu: Todellaki! Ite oon monesti huolestunu siitä, että ruoka loppuu maailmasta ja sillon kyllä masupussia tarvitaan. Oon ehottomasti sitä mieltä, et sun vatsa on komee ja viel käytännöllinenkin. Pelkästään järkevää.

Terkuin Unna Tuutikki

Saila: Voin niin kuvitella tämän tilanteen. Uimalasit ja -lakki ilmeisesti on jo, kun hankintalistalla on vain puku ja räpylät?

Saila kirjoitti...

Joo, ja snorkkeli. Mua vain mietityttää, osaako Ransu pukea vermeet itse päälle poikien puolella.

ella kirjoitti...

Saila: Ehkä voit mennä mukaan henkilökohtaisena avustaja, jos esimerkiksi snorkkelin asemointi ei Ransulta räpylät käpälissä suju.

Saila kirjoitti...

Ehdimme jo tässä vähän aikaa sitten Mamma N:n kanssa miettiä, tarvitseeko kissa räpylöitä vain takatassuihin vai kaikkiin jalkoihin. Ja Mamma huomautti, että ei ehkä aina uskoisi meitäkään ihan nk. täysjärkisiksi aikuisiksi. Onneksi on kissablogit, esim. työpaikalla ei viitsi kaikkia ajatuksia paljastaa, mitä päivän aikana tulee pohdittua.

ella kirjoitti...

Saila: Mihin päätelmään tulitte? Minä visualisoin alunperin räpylät vain takatassuihin, mutta sitten tuumin etukäpälien olevan kenties yhdenveroiset tässä tapauksessa. Taipumukseni mielikuvitella aktiivisesti taitaa pitää minut iäti poissa täysijärkisten aikuisten kategoriasta :D

Saila kirjoitti...

Emme saavuttaneet absoluuttista mielipidettä, keskustelu jatkui sitten raiteilla "millainen on täysjärkinen aikuinen"... Itsekin visiloin räpylät vain takatassuihin, kuvittelen, että Ransu ehkä uisi aika pystyssä vesijuoksuasennossa. Pitäisiköhän sille hankkia myös vesijuoksuvyö?

ella kirjoitti...

Saila: Eiköhän vesijuoksuvyön aika koita viimeistään sitten, kun harrastus on pidemmällä :D

Mayo kirjoitti...

Ensimmäisessä kuvassa ollaan muka niin välinpitämättömiä, vaikka selvä suunnitelma on jo mielessä : )

ella kirjoitti...

Mayo: Se on vähän sellainen "ettekö parempaan pysty" vilkaisu kansalaisiin :)

Harmaa kirjoitti...

Hei Unna, muistakko mua on huudatettu tolla samalla! Tai ei suodatipussikääröllä, mutta voipaperikääröillä. Kyl se niin on, että kun käärön kanssa jaksaa ahertaa ja nyhertää, niin aina sieltä paljastuu lopulta jotain kiinnostavaa ja palkitsevaa!

Aherrellaan! *tassut!*

ella kirjoitti...

Harmaa: Joo! Toi päähänpisto noille tuli Punapippurin blogista kert siellä oli tehty sellanen oikein hieno paperijemma vähän aikaa sitte. Noi ei vaan osannu tehä semmosta ite. Salakääröt on parhautta. *tassut*

Terkuin Unna Tuutikki

Saila kirjoitti...

Unna saa halutessaan kertoa kahdeksan lempiasiaa, haaste on Saaripalstalla!

ella kirjoitti...

Saila: Kiitos! Unna ottaa haasteen vastaan ilolla.

Mamma N kirjoitti...

Ahkera ahertaja!

Minä visioin räpylät ensin takajalkoihin, mutta sitten kaikkiin! :)

ella kirjoitti...

Mamma N: Hyvä tietää :D Räpylöiden tarve riippunee jossain määrin myös uimatyylistä. Esimerkiksi selkäuinnissa eturäpylät saattaisivat olla tielläkin.

Kisulit kirjoitti...

Tänne valtakuntaan Unnatuutikille ja Palvelijalle pukkaa tunnustusta myös Kisuleilta. Karvaisia rapsutusterkkuja lisäksi!

ella kirjoitti...

Kisulit: Kiitos kaunis! Täytyypä pokata tunnustus pikimmiten :)

ella kirjoitti...

Kisulit: Yritin käydä vielä "paikan päällä" kiittämässä, mutta blogger ei anna minun klikata mitään blogissanne. Tai ehkä pikemminkin niin, että klikata saan, mutta mitään ei tapahdu mistään. Tekstien perusteella ilmeisesti muutakin ongelmaa oli, mutta toivottavasti saatte blogin kuntoon :)

Kisulit kirjoitti...

Kiitokset tuli perille tätä kautta. Blogissa on nyt ongelmia, joista on lähetetty viestiä eteenpäin - toivottavasti asia korjaantuu pikapuoliin. Kissanpäiviä Valtakuntaan edelleen!

ella kirjoitti...

Kiitos, kissanpäiviä teillekin! Toivotaan, että ylläpito hoitaa hommansa blogissa.