keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Siivouksenjälkeinen elämä

Tuutti tahtoo muistuttaa kaikkia lukijoita sohvan siirtämisen merkityksestä pienen kissan elämässä.

 Lempilelut menivät pesuun, mutta suurin osa foliopalloista päätyi tylysti roskiin.

Sato on jossain määrin mittavampi kuin edellisellä kerralla, kun tapahtumaa on kuvattu blogiin. Kansalaiset vakuuttavat, että lelukasan todistusvoimasta huolimatta sohvaa on kuitenkin siirretty kuluneiden kahden vuoden aikana.

13 kommenttia:

Mamma N kirjoitti...

Tämähän kävisi vaikka Brunbergin mainoksesta :) Ja tähtikin löytyi. Hyvä, hyvä!

ella kirjoitti...

Unna on onnellisin tähtösen ja "amerikkalaisen jalkapallon" löytymisistä. Tähden neiti kävi aivan itse ottamassa käyttöön, kun se oli vasta kuivumassa pesun jäljiltä. Ihmettelen yhä, mitä ainetta siinä on, kun pesu tolulla ja kuumassa vedessä ei sen viehätystä vähennä :D

Saila kirjoitti...

Oho! Tuutusen joulu koitti, kun noin monta foliopalloa ilmestyi kehiin kerralla! Ai niin, tuo samanlainen tähti meilläkin oli, mutta se kuoli ja kuopattiin, siis jonnekin muualle kuin sohvan alle. Ransu on samaa mieltä, tähdessä oli taikaa! Ja kuolaisi ja retuuttaisi sitä edelleen, vaikka se olisi varmaan tähän mennessä jo reikaleina, ellei sitä olisi jo heitetty pois. Mistä löytyisi uusi tähti tilalle? Kun se oli saatu lahjaksi, ei edes tiedetä, mistä niitä saa! Osaisiko joku neuvoa onnetonta tähdettömän Ransun omistajaa?

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Ja näyttää sinne harjakin piiloutuneen. (Meillä on ihan samanlainen, se on hyväksi havaittu.) Nyt kansalaisten on syytä toimittaa Unnalle uusia joulupalloja roskiin heitetyiden tilalle, ja heti ensi tilassa!

ella kirjoitti...

Saila: Osaisi neuvoa, sillä Tuutusellakin on noita kaksin kappalein (uudempi ei ole yhtä taianomainen!). Mm. Vapaavalinnat, Tokmannit ja K-supermarkettien lemmikkiosastot ovat oivia paikkoja tähtien bongailuun. Tähdet viihtyvät usein pienien pingviinimäisten tipujen seurassa hyllytelineeseen ripustettuina. Jos ei tärppää, voi Unna yrittää lähettää sellaisen Ransulle joululahjaksi.

Myrsky: Juu, lisäksi löytyi yksi Aku Ankka ja usb-johto... Joulusuklaansyönti on selvästi aloitettava aikaisin, kun vaatimukset uusista joulupalloista ovat noin kovat! :D Mainittakoon kuitenkin, että edellisestä Brunberg-erästä on vielä tallella sohvan alle joutumattomiakin tapauksia ;)

Saila kirjoitti...

Voi kiitos vinkistä! Täytyy lähteä bongailemaan pingviinejä K-kauppoihin :-D Tokmanneja meilläpäin ei taida ollakaan, en ole ainakaan ikinä nähnyt. Mutta tuo tieto, että uudemmasta puuttuu taika, kuulostaa pahaenteiseltä. Valmistajien ei ikinä pitäisi mennä muuttamaan hyväksi koettuja reseptejä.

ella kirjoitti...

Saila: Uudempikaan ei ole kovin uusi, ja onhan se saattanut lojua kaupassa pitempään kuin tämä "vanhempi". Oletamme, että kyseessä on erien välinen vaihtelu. Toivottavasti Ransulle ja Mustille löytyy priimatavaraa :)

sea kirjoitti...

Tarjoustalo on samaa konsernia, veikkaisin, että niillä on suht samat tuotteet. Meillä tähteä ei ole, mutta pitääpä joskus katsella kaupasta. :)

Meillä myös sohvan alus pysyy about puhtaana kun sinne mahtuu imuri, mutta kahden lipaston alle kerääntyy aina kasa mehupillejä. Ennätys lienee parikymmentä yhden alla, jostain syytä mehupillejä on karsittu sen jälkeen. ;)

ella kirjoitti...

Sea: Meillä sohva on juuri strategisesti ikävän korkuinen: lelut menee vilahtamalla, mutta kissa ei mahdu hilpaisemaan perässä. Ihmiskädelläkään ei mahdu kurkottamaan tarpeeksi pitkälle, että aarteet saisi takaisin sohvaa siirtämättä.

Taru kirjoitti...

Toisaalta, olisiko se edes kivaa jos liian usein siivottaisiin ja sieltä sohvan alta löysyisi vaikka vaan yksi foliopallo? Kyllä meillä suositaan tota harvemmin/tosi paljon lahjoja- metodia kun oli noin kivan monta pakettia Unnallekin siellä piilossa;)

ella kirjoitti...

Taru: Totta! Kyllä nykyinen järjestelmä on Unnankin mielestä ehdottomasti parempi!

Bemary kirjoitti...

Niin tuttua! :p

ella kirjoitti...

Bemary: Kuka lie kissaton tämänkin sohva suunnitellut :D