lauantai 24. marraskuuta 2012

Mustavalkoinen kaunotar

Tuutusen basaariin on tulvinut haasteita ja tunnustuksia, kiitos kovasti! Ensinnäkin Trio MiuMau ja Herra Nilsson muistivat basaaria tunnustuksella. Kauniit kiitokset ja kehräykset koko poppoolle! Fuskaamme tunnustuksen kanssa, mutta triviannälkäiset voivat kurkkia aiemmat paljastuksemme täältä ja täältä.

Toisekseen saimme kunnian osallistua Mustavalkoiseenhaasteeseen. Haasteessa toivottiin osallistujilta mustavalkokuvaa ja kahden uuden osallistujan haastamista. Basaari joutuu tunnustamaan, ettei itse kuvaaminen tapahtunut mustavalkoisesti, vaan lopputulokseen päästiin kuvankäsittelyllä. Haastekuvassa mustavalkoinen blogitähtönen kellottelee etukäpälät aseteltuna viehkeästi kuin Marilynilla konsanaan.

 Gentlemen prefer kitties.

Unna Tuutikilta mustavalkohaaste lähtee pitkäsääriselle mustavalkosöpöliinille eli Anni Pitkätassulle ja Sijaiskodin Myrskylle, jonka poseerauksissa on usein värillisinäkin film noir -tyylistä synkeää komeutta. Näin tulevat roolitetuiksi niin femme fatale kuin kovaksikeitetty yksityisetsiväkin.

Efektit tarjosi ilmainen online-editori Pixlr.

10 kommenttia:

Myrsky ja Minna kirjoitti...

That old black (´n´ white) magic! Sekä Unna kaunoinen♥

Kiitos haasteesta, katsotaan millaisen kuvan löydämme Sijaiskoti Noir -arkistojen kätköistä.

ella kirjoitti...

Neiti Penninraha tietää tenhoavansa katsojat :) Jäämme innolla odottamaan Sijaiskodin osallistumista!

Taru kirjoitti...

Olipa hyvä antaa teille tuo tunnustus, kun samalla sain käydä vakoilemassa 16 vastausta !

Kovin on taas kerran Unna sisäistänyt roolihahmonsa viehkeän luonteen ja naiselliset eleet <3

Saila kirjoitti...

Ihana ♥ siis sekä Unnan poseeraus sekä haasteen lähettämiset pitkäsääriselle femme fatalelle ja film noir -yksityisetsivälle :-D
Unnan tenhopupillit ovat kyllä sellaiset, ettei Marilyn ikinä päässyt tuolle gentlemennien hypnotisointiasteelle. Uneksia kyllä saattoi.

ella kirjoitti...

Taru: Hih, arvelin, että tuoreemmille lukijoille niissäkin jo piisaa. Näiden "tunnusta mitä vaan" -haasteiden kanssa alkaa loppua mielikuvitus, kun ovat jo useamman kierroksen blogosfäärissä pyörineet. 2011-tunnustuksissa kuvituksena olevat typsyjen pentukuvat tietenkin myös paikkaavat osaltaan tuoreiden paljastusten puutteen ;)

Saila: Gentlemannit lakoavat polvilleen (masurapsuttamaan, tietty!), se on taattu :D

Haastettavia harkittiin tällä kertaa ankarasti ja molemmat ovat mielestämme valintoina erittäin perusteltuja. Pikkublogina arvostamme haasteita, joissa saa haastaa vain pari tarkoin valittua kohdetta. Suurkiitos siis L-L:lle Mustavalkohaasteen keksimisestä!

L-L kirjoitti...

Tämä haasteen keksi oikeastaan Lea, kun se halusi välttämättä olla koko päivän tiukasti tietokoneen vieressä. Ja poseerasi jopa puolinukuksissa kuin Marilyn ikään.

Haastettavien määrän halusin pitää rajattuna senkin vuoksi, että pienehköt kissablogipiirit saavat näin todennäköisesti haasteen vain kerran, eikä se siten kärsi inflaatiota.

Mayo kirjoitti...

Olen usein miettinyt TIETÄÄKÖ kissa olevansa niin hurrrrjan söpö laittaessaan etutassut tuolla tavalla. Olen vähän tullut tulokseen, että tietää : D

ella kirjoitti...

L-L: Siispä kunnia sille, kelle kunnia kuuluu! Pitihän se arvata, että kaiken takana on mustavalkoinen diiva vailla extra-huomiota :D Kiitos haasteen räätälöinnistä kissapiireihin, minunkin mielestäni haaste säilyy mieluisana pitempään, kun haastettavien määrä on kohtuullinen.

Mayo: Kissahan on luonnostaan lumoava, mutta en epäile hetkeäkään, etteikö se sitä tietäisi. Kaikki joutava vaatimattomuus siltä uupuu täysin :)

Mamma N kirjoitti...

Viehkeä kissaneitonen on siellä viehkeimmillään! Kyllä tuolla söpöydellä nyt olisi silakkansa ansainnut :)

Heidi kirjoitti...

Unna osaa kyllä poseerata! Todella viehkoa ja tuossa asennossa maharapsut ovat melkeinpä sääntö! ;)