perjantai 16. maaliskuuta 2012

Pussieläin


Kansalaiset eivät olisi millään uskoneet, että kiipeilypuun unipussi nousisi Unnan suosioon. Neitihän on vaatinut aina majansa ja pahvilaatikkonsa ehdottoman pehmusteettomina ja vältellyt epävakaita pintoja viimeiseen saakka. Kansalaisten hämmästykseksi pehmeästä kangaspussista kuitenkin kurkistelee usein mustasilmäinen pussieläin.


Pahat kielet väittävät pussieläintä hieman kömpelöksi kiipeilijäksi ja kuiskuttelevat nähneensä etenkin alastuloissa tarpeetonta vauhtia ja kompastelua.


Sellaisille perusteettomille ja todisteettomille väitteille pussieläin kuitenkin viittaa kintaalla. Pussieläin on ehdottomasti sitä mieltä, ettei kaikkea kuulemaansa pidä uskoa.

"Oota, laitan vähän mediakriits.. mediaki... järkee sun päähän!"

10 kommenttia:

tuutäti kirjoitti...

Ihastuttava pussieläin. Tätilässä ollaan kateellisia juuri tuosta unipussista!

Sirpa kirjoitti...

Kissan "etujousitus" toimii aina puusta alas tullessa. :)

Mamma N kirjoitti...

Siinä taas nähtiin! Kissoilla on niiiin oikeus muuttaa mielipiteensä! :)

ella kirjoitti...

Tuutäti: Sietääpä ollakin! Olisi varmasti erittäin mieluisa tätikissoistakin. Ehkä neidit alkavatkin kesän tullen kysellä riippumattoa partsille :D

Sirpa & Kollo: Onneksi näin on, muuten meno hirvittäisi :D

Naukulan Mamma: Aivan! Kissan oikeus äkillisiin mielipiteen muutoksiin ja ehdottomien poikkeusten tekoon on kirjattu valtakunnan perustuslakiin ;)

Otto Kulta kirjoitti...

Pinkkinä hehkuva kirsu ja laajentuneet pupillit - kyllä germaanisella unipussilla on ihmeellisiä vaikutuksia! Fysiologisten vaikutusten lisäksi valtaistuin on vahvistanut presidentti Penninrahan asemaa ja avannut uusia näkökulmia valtakunnan johtamiseen. Peukalolliset saavat nyt itse kokea, miltä tuntuu katsoa ylöspäin hallitsijan sieraimiin. Ja mikäs on katsoessa täydelliseen pinkkiin kirsuun:D

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Kangaroo Cat! Heippo hei sullekin, Tassu-Tuutikki!

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Kiipeilypuu näyttää olevan varsinainen menestys, ja vaikuttaa siltä että Unna on löytänyt kutsumuksensa: Elämää pussieläimen rentoon tyyliin.

ella kirjoitti...

Otto Kulta: Kansalaisten alamainen asema kyllä vahvistui kerta heitolla puun myötä. Tiukka ylhäältä alaspäin katselu lisää hallitsijamaisiin piirteisiin myös pöyheän kaksoisleuan, mikä tietenkin lisää entisestään neiti Penninrahan arvovaltaa :D

Musta & Harmaa: Heippa hei vaan kamut! Toivottavasti teidänkin viikonloppu on ollu rrrrento! *Tassut*

Terkuin Unna Tuutikki

Myrsky: Rentoilu on kyllä saanut aivan uusia ulottuvuuksia unipussin myötä :)

Saila kirjoitti...

Pussineito Unna!
PUSS ♥
Mamma kampas mut tänä aamuna ja sanoi että laitetaan nätiks jos vaikka Unna tulis kylään. Mut et oo tullut! Myöhästyitkö pussista?
RANSU

ella kirjoitti...

Ransu: Hitsi, oot ollu vaiks kuinka hienona ja sit en tullu, kun en ollenkaan tienny! Ei nimittäin näkyny kiipeilypuuhun asti, vaikka varmasti oot säteilly komeutta satojen kilometrien päähän <3

Terkuin Unna Tuutikki