torstai 1. maaliskuuta 2012

Vaatekomeroselvitys

Pyykkipäivän yhteydessä järjestettiin valtakunnan vaatekomeron liinavaatehyllyä, jolloin paikalle ilmestyi tomera viranomainen asiallisen mustavalkoisessa puvussaan.

Vilttikasan pehmeys noudattaa standardia ja ylioppilaslakkeja säilytetään asianmukaisesti.

Kierros jatkukoon.

Lakanat on viikattu ryhdikkään tiiviiksi tiileiksi, hyvä!

Ikkuna kiinnostaa tarkastajaa, mitä ilmeisimmin vaatehuoneen riittävän tuuletuksen vuoksi.

Vaatekomero läpäisi tarkastuksen, mutta sai huomautuksen tuuletuksen lisäämisestä. Myös linnunlaulun lisääminen katsottiin suotavaksi.

9 kommenttia:

Mamma N kirjoitti...

Tarkastaja on ollut taas varsin valppaana! Enkä kyllä mitään muuta olisi odottanutkaan :)

Saila kirjoitti...

Ovi auki vaatekomeroon nii et tarkastaja pääsee tekemään lisätutkumuksia! Ikkuna auki ettei lakit homehdu!
Ja linnut sisään, et ... et ...
ilma liikkuu, ja tarkastaja kans!
RANSU

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Tärkeitä asioita nämä tarkastukset. Täytyy muistaa että ne täytyy suorittaa riittävän usein, jotta saavutettu taso säilyy. Hienoa Unna, pidä tuo linja!

Otto Kulta kirjoitti...

Tunnustan: tykkään univormuista ja byrokratiasta. Näinä leikkauslistojen ja julkisen säästämisen aikoina on hieno nähdä, että vielä löytyy perinteistä kansalaisiin kohdistuvaa valvonta- ja tarkastustoimintaa. Tarkastaja Penninrahan moitteeton virka-asu huokuu auktoriteettiä. Tarkastaja on jyrkän mustavalkoinen eikä mikään "toisaalta, toisaalta" -lausuntoja antava sössö. Pinkkinä hehkuva virkaintoinen kirsu kertoo motivaatiosta ja päättäväisyydestä. Tarkastaja Penninraha on lahjomaton !!(?)

ella kirjoitti...

Hmh, vastasin kommentteihin jo aiemmin, mutta blogger nieli kommenttini tuntemattomiin maailmoihin. Uusi yritys.

Naukulan Mamma: Kissojen virkaintoisuus ja omistautuminen mieleisille tehtäville lienevät selviöitä kissaihmisille :D

Ransu: Hyvin perusteltuja parannusehdotuksia! Linnut ja niiden liikettä lisäävä neiti Penninraha pitäisivät varmasti huolta siitä, ettei vaatehuoneessa ilma seiso.

Myrsky: Totta! Onhan virkakissan tietenkin myös valvottava tehtyjen parannusehdotusten toteuttamista ;)

Otto Kulta: Tarkastaja suhtautuu tehtäviinsä ehdottomalla vakavuudella, eikä anna minkään ulkopuolisen vaikuttaa arvioihinsa. Lakisääteisten silakkataukojensa jälkeen tarkastaja käy aina työhön uudella tarmolla!

Saara kirjoitti...

Hienoa tarkastusta! Meilläkin oltaisiin niin valmiina tarkastusprojekteihin vaatekaapissa, mutta ihmisten irtokarvavastaisten ajatuksien takia aina yritetään tarkkaan laittaa komeron ovet kiinni. Että olis edes osa vaatteista ja kankaista vähäsen aikaa ilman karvaa. Silti niissä on kyllä silloin tällöin onnistuttu tarkastus suorittamaan...

ella kirjoitti...

Saara: Samat tavoitteet täälläkin on ihmisillä. Kumma, kun yritetään valtion viranomaista estää hoitamasta tehtäviään! :D

tuutäti kirjoitti...

Tässä taannoin kävi Tätilässä niin, että Lyyti suoritti koko työpäivän ajan vaatehuonetarkastusta suljetun oven takana. Oli aamulla livahtanut vaatehuoneeseen siellä käydessäni eikä ollut vaivautunut avaamaan ovea päivän aikana vaikka kaikkihan tietävät, etteivät ovet Lyytiä pidättele. Tarkastetussa vaatehuoneessa ei ole edes ikkunaa vaan siellä on säkkipimeää. Illalla sitten etsittiin Lyytiä kun ei ollut vastaanottokomitessa ovella. Ja löytyihän se viimein. Tyytyväisenä venytteli.

ella kirjoitti...

Arvon Lyyti on selvästi käyttänyt suljettua vaatekomeroa meditaatiotankkinaan. Sensorinen deprivaatio on varmasti ollut työpäivän aikana liki täydellinen, vaikka tarkka-aistiselle kissalle moinen onkin vaikea saavuttaa!