keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Valonnopea hiiri

Valtakunnan märkäruokamerkki Mjau kampanjoi taannoin lähettämällä kolmen tetran ostajalle hiirilampun vastineeksi ostoskuitista. Kansalaiset ehtivät jo epäillä, saapuuko lamppu lainkaan, mutta viimein kaivattu lahjus putosi postiluukusta.


Hiirilamppu on ulkoisesti klassisen laserlelun kaksonen, mutta valo on aivan tavallista ja pakkauksen mukaan niin kissa- kuin ihmissilmillekin turvallista. Isompaa länttiä on ilmeisesti lystimpi jahdata, sillä tämän kimppuun ei tarvitse Tuuttia juurikaan houkutella.

"Kohtapa yllätän sen!"Salamalla rätkityissä kuvissa hiiru on luonnollisesti näkymätön, mutta videolla valonnopea jyrsijä erottuu kaikessa ärsyttävyydessään. Alkupuolella videota on Unnan kameraa kainostelevaa virittelyä ennen todellista hiirihyökkäystä.

11 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Unnallahan on samat harrastukset kuin meidän kissoilla; Harmin kanssa temppuillaan ja Paavon kanssa jahdataan valoa.
Josta päästäänkin kysymykseen kuka leikittää ketä! Ehkä Paavo & Harmi on jakanut tehtävät ihmisen aktivoinnin suhteen! :D

Mamma N kirjoitti...

No onpahan hieno hiirivalo! Metsästäjättärestä nyt puhumattakaan :)

ella kirjoitti...

Heidi: Tuota sopii hyvinkin epäillä! Unna-parka joutuu leikittämään ja aktivoimaan kahta ihmistä. Kissan huoli kansalaisten kunnosta on selvä esimerkiksi ulkoillessa: yhden kanssa Unna pyrkii heti takaisin sisälle, mutta kun ylimääräinen "henkivartija" on mukana, lenkkeillään vaikka kuinka paljon :D

Naukulan Mamma: Kerrankin mieluinen kylkiäinen, eivätkä ne ruuatkaan hukkaan menneet :) Kansalaisia hieman epäilytti tuon hiirikuvion tarpeellisuus, mutta ilmeisen hyvä peliväline se on joka tapauksessa!

Mindy kirjoitti...

Meillekin tuli odottelun jälkeen tuo vekotin. Meillä ei ole laseria kokeiltukaan, joten tämä oli jotain aivan uutta ja varsin innostavaa. Unnalla on suloiset vaanimisasennot. :)

ella kirjoitti...

Luulin lähettäneeni kuitin liian myöhään, kun tätikissoille vekotin oli tullut jo ajat sitten. Unna kiitää kellon lasista heijastuvien läikkienkin perässä hurjana, joten tällainen lelu ei voi olla kuin hitti :)

Musta, Harmaa ja Zepa kirjoitti...

Toi olis hieno! Hei mut ihana peppuli sulla kans, Unna, semmonen pyöreä kissapeppu <3

ella kirjoitti...

Kiitti! Iteki tykkään, istumamukavuus on ihan super! Eiks näy, et on reenattu ja syöty ihan sopivassa suhteessa?

Terkuin Unna Tuutikki

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Voi mahdoton mikä lelu!

ella kirjoitti...

Näin on, jo lelun avaimenperäketjun kilahtaessa Unnakin tuntuu toteavan "Voi Myrsky ja mylväys, nyt mennään eikä meinata!" :D

Viivi kirjoitti...

Siis ihan sairaan makea! Mekin tahdotaan toi! Toi hiirihän kasvaa ja pieneneekin välillä, aikas ovela!

ella kirjoitti...

Pimeällä leikkiessä iso hiirikin erottuu hyvin, mutta yllättäen sitä ei ole lainkaan yhtä kivaa jahdata kuin valoisalla (ihmissilmään pelkkä häilyvä läikkä). Toki Unna vaanii sitä itsensä kokoista hiirtäkin hieman. Pieni hiiri sen sijaan on saa käpälästä valo-oloista riippumatta :)