torstai 13. lokakuuta 2011

Admin

Unna on omaksunut vakituisen viran ylläpitäjänä tai vähintäänkin ylimpänä blogiliikenteen valvojana. Lähes päivittäin virkakissa saapuu hoitamaan tehtäviään kiinnostuneesti kurahdellen ja asettaa etutassunsa vaateliaasti netissä surffailevan kansalaisen syliin.

"Näytäs nyt niitä blogeja!"


"Tommosta ei sitten tarvii jatkossa kirjotella!"

Tärkeintä on tietenkin varmistaa, ettei virkakissan omaa imagoa vedetä lokaan. Samalla sopii tarkistaa myös tuttujen blogit tuoreimpien kikkojen ja kuulumisten varalta. Tärkeimmät tiedotukset luettuaan neiti Penninraha yleensä viettää vielä hyvän tovin kansalaisen kyljessä, tietokoneen tuuletusaukosta virtaavasta lämpimästä ilmasta nautiskellen.

Pitempään seuranneille ei liene yllätys kenen höpötöppöset Unnaa näin kovin kiinnostavat.

12 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Virallinen kissavalvoja Unna! Kissan on hyvä olla selvillä, mitä blogissa kirjoitetaan. :)

ella kirjoitti...

Unna tuntuu havahtuneen siihen, että fyysisten naapureiden lisäksi on hyvä valvoa myös bloginaapureita ja virtuaalisia tiluksia! Julkisuuskuva on tärkeä :)

Heidi kirjoitti...

Tästä tulikin mieleen, että Paavo on ilmeisesti luovuttanut admin- oikeudet minulle, enää se ei tule valvomaan syliin datailua tyyliin

http://paavoharmi.blogspot.com/2010/04/blogikissa.html

;)

ella kirjoitti...

Paavolla lienee siis vakaampi luottamus blogi- ja pr-taitoihisi :D Täytynee minunkin vain katsoa peiliin, mitä olen tehnyt tämän epäluottamuslauseen ja erikoisvalvonnan ansaitakseni!

Saara kirjoitti...

Meilläkin on kaksi datailijakissaa, kolmas on niin iso että tulee syliin vaan sohvalla... Oon usein yrittänyt ottaa tilanteesta kuvia kannettavan kameralla, mutta ihmisen väsynyt datailunaama pilaa aina kaikki otokset.

kitinen kirjoitti...

Hyvä, että valvonta pitää! Meillä se on ajoittain vähän päässyt lipsumaan :D Meillä muutenkaan ei tunnu olevan just niin tarkkaa, kun etenkin Hani välillä yrittää täppäillä Enterillä keskeneräisiäkin tekstejä jakoon :P

ella kirjoitti...

Saara: Heh, samasta syystä meillä ei tule kysymykseenkään läppärin kameran käyttö :D Eikä tuo omassa sylissä olevan kissan kuvaaminen kamerallakaan turhan helppoa ole.

Kitinen: Hani Kiisseli Orjapiiskurin mielestä julkaisutahtia on selvästi kiristettävä! Liekö Hanin mielestä myös henkilöstön julkaisukynnys liian korkea? :D

Mamma N kirjoitti...

Unna ottaa työnsä kovin vakavissaan, tokkopa sitä kukaan hermostuu jos vähän työnlomassa poikien kuvia katselee? Ja kyllä noita karvavarpaita hyvin mielellään katselee muutkin :)

ella kirjoitti...

Naukulan Mamma: Kyllähän pienen kissan on pidettävä julkisuuskuvastaan huolta, vaikka ihan siltä varalta, että komeat pojat kävisivät vastavuoroisella blogivisiitillä ;D

Minni kirjoitti...

Kunpa meilläkin pysyttäisiin nätisti vain sylissä läppärin käyttöä valvomassa, mutta ilmeisesti mamman bloggailu on todettu kehnoksi ja niinpä tullaan pokkana näppäimistölle tallustelemaan/ kirjoittelemaan terveisiä/makaamaan/saadaan ohjelmat sekaisin/kone sammutettua.
Ja nössö mamma-parka lepertää, että mitä mun kullanmuru :-7

Ana kirjoitti...

No hitsi, nyt vasta tajusin, miksi Hra Harmaa punkee syliin läppärin kanssa yhtäaikaa: se vahtii että asiat tulee kirjattua oikein ja että teletapio toimii niin kuin pitääkin. Kyl oon hidas...

ella kirjoitti...

Minni: Minni-neidillä on mitä ilmeisimmin hyvin paljon sanottavaa. Jopa niin paljon, että palvelijan kädet eivät riitä sitä raportoimaan, vaan tarvitaan kissa-apua!

Zepa: No, onneksi kaikki ei ole sun varassa vaan päätoimittaja Harmaa ymmärtää valvoa pyytämättäkin ;)