sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Tirehtööri Penninrahan kissapetoshow

"Voiaanks sopia, et pääsymaksu on silakka?"

Iltaisin valtakunnan keittiössä esiintyy kiertävä kissapetoshow. Show kiertää temppujen välissä kiivaasti naksutinta pitelevää kansalaista ja tuolin jalkoja. Tirehtööri Penninrahan henkeäsalpaavan kissapetoshown vakiorepertuaariin kuuluvat seuraavat huikaisevan visuaaliset taidonnäytteet:

"Puske."

"Päivää."

"Hyppy."

"Pyyä."

"Läpsy."

Jännityksen säilyttämiseksi osa ohjelmanumeroista jätettiin kuitenkin kuvaamatta. Vinkattakoon tästä huolimatta, että blogista löytyy jo ennestään huomattavasti esimerkiksi "maahan" -näytöstä erehdyttävästi muistuttavia kuvia.

10 kommenttia:

Mamma N kirjoitti...

Virtuaalisilakka maksettu *kassakoneen kilinää* Onpas Tirehtööri kovin keskittyneen näköinen! Vai niin kai kaikki esiintyvät taiteilijat ovat näytöksissään.

ella kirjoitti...

Tämä tirehtööri on niin innoissaan näytöksistään, että pörhistää turkkiaan ja kehrää koko ajan :D

Jenni kirjoitti...

Totteleeko Unna myös käskyä "kolmiläikkä"?

Ihmettelen kyllä, miten tottelee mitään. Meillä naksukoulutus loppui siihen, kun uppiniskaiset oppilaat alkoivat huutaa täyttä huutoa ja juosta pakoon naksuttimen nähdessään. KIva olisi nähdä noin söpöjä temppuja livenäkin, mutta meillä taisivat reputtaa naksutuskoulussa sekä ope että oppilaat.

Odotan erittäin jännittyneenä vielä kuvaamatta olevien temppujen esittelyä!

ella kirjoitti...

Kolmiläikkä on urheiluna täysin kutsumukseen perustuvaa, joten sitä varten ei ole omia valmennuskäskyjään :)

Otto-koira alkoi pian koulutuksen makuun päästyään haukkua naksuttimelle niin kovaa ja sitkeästi, että homma tyrehtyi siihen :D

Unna ei suinkaan tottele, mutta esittää pyynnöstä haluamiaan ohjelmanumeroita palkkiota vastaan ;) Unna selvästi "parantaa peliään" naksuttimen kanssa temppuillessa, vaikka pyynnöt toki toteuttaa namipalkalla ilmankin.

Mindy kirjoitti...

Hyvä Unna ja show-apulaiset, upeaa tiimityötä!

ella kirjoitti...

Show-apulaiset kiittävät huomiosta, vaikka rooli on yhtä vaativa kuin palavalla renkaalla leijonanäytöksessä. Unna puolestaan ottaa suosionosoitukset vastaan leijonan itsevarmuudella :)

Jolindha kirjoitti...

Mieletöntä, itse taiteilija työssään! Kyllä tuosta kelpaa silakoita maksaa. :D Ihana Unna. <3

ella kirjoitti...

Kehut välitetty mustavalkoiselle taiteilijalle, joka taitaa unituhinasta päätellen tällä hetkellä kerätä voimia illan showta varten :D

Heidi kirjoitti...

Meidänkin pitäisi taas elvyttää Harmin kanssa sirkuskoulua! Kolme temppua ja sitten se jäi... Meillä ei kyllä ole naksutinta vaan harjoiteltiin raksuilla. Olisko naksutin parempi?

ella kirjoitti...

Naksuttimen paremmuus riippunee ihmisen palkkausnopeudesta ja -tarkkuudesta :) Meillä ollaan sen verran kömpelöitä viskomaan raksua, että naksuttimen napsaus hoituu näppärämmin ajallaan. Tosin sillä napsauksella ojentaa jo neiti Unna käpäläänsä kohti, jottei palkkio jää saamatta :D