lauantai 10. syyskuuta 2011

Kotidiagnoosi

"Mikä hervoton ote, hyvinhän tää kynä pysyy!"

Valokuvatodistusaineiston perusteella neiti Penninrahalla on diagnosoitu vakava kosketusallergia työhön. Oireina ovat hallitsemattomasti lupsuvat silmäluomet, hervonnut käpälien ote ja virallisten papereiden aiheuttama välitön ruumiin jäntevyyden katoaminen. Eläinlääkäriin asti ei tosin diagnoosia varten lähdetty, sillä emmehän halua viedä Aamokselta testatuimman kotikissan titteliä.

Hoidoksi päätettiin määrätä torkkujen rajoittaminen vain kevyemmän aineiston, kuten kuponkiuutisten, päällä tapahtuvaksi, jotta vältyttäisiin suoralta kosketukselta työhön. Kriittisissä tapauksissa ja varsinaisissa allergiakohtauksissa voidaan käyttää äärimmäisenä hoitokeinona silakkaherätystä.

"No joko nyt niitä silakoita?"

21 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Aika kliiniseltä vaikuttaa tuo parannuspaikka. Meidän kone kiukkuilee ja alemmassa kuvassa näkyy vain valkoinen laatikko ja teksti "No joko nyt niitä silakoita?" :D

Vika on Koratian nettiyhteydessä, ei syytä huoleen. Tulen katsomaan postauksen kunnolla, kunhan netti sallii.

ella kirjoitti...

Oi sentään, toivottavasti näkymisviat ovat ohimeneviä. Vaan ei suinkaan alemmassa kuvassa ole vielä parannukseen päästy. Potilaan kooma on vain syventynyt entisestään!

Saila kirjoitti...

Ransula/Mustilassa näkyy kyllä alempi kuva sänkykamarisilmineen <3
Ransun mielestä Miss Moneypennyllä on juuri oikea ote työhön. Raukea katse ja keimailu ennen kaikkea!

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Toivottavasti toi ei oo jokin ihmiseen tarttuva zoonoosi, koska sit ootte pulassa jos ei ihminen jaksa allekirjoitella juttuja ja hakee kaupasta ruokaa! Kissat saakin olla laiskoja ja nättejä, tämä on puolueeton mielibideemme.

ella kirjoitti...

Saila & Pojat: Hyvä tietää, että edes jossain näkyy :) Kosketusallergian lisäksi epäilimme myös työuupumusta, mutta koska työtä ei ole varsinaisesti tehty lainkaan, arvelut ovat hataralla pohjalla. Kissaherrat keskittyvät arvioissaan olennaiseen: rentous ennen kaikkea, raatamisesta viis!

Musta & Harmaa: Ei vaikuta tarttuvan ja ruokapalvelukin pelaa. Pidetään silti silmällä outoja lötköyden ilmenemiä ihmisissä!

Sirpa kirjoitti...

Kissan tassun ote kynään on hyvin ammattimainen. :)

ella kirjoitti...

Sirpa & Kollo: Valokuvaajan onneksi Tuutin tassussa oli juuri sopivasti koukkua kynänpidikkeeksi. Kissa itsehän makasi niin flegmaattisena, ettei olisi välittänyt, vaikka kyniä olisi pinottu päälle useampiakin...

Mayo kirjoitti...

Kyllä ihmistyöntekijälla verenpaine ja stressitaso laskee tuollaisen työkaverin kanssa. Ainakin vähäksi aikaa, mutta jos sitä jatkuu, tahtoo työt oikeasti jäädä tekemättä : )

ella kirjoitti...

Mayo: Oikeassa olet! Toisen käden varaaminen yksistään masurapsutuksille alentaa työtehoa huomattavasti :D Toisaalta kissatyökaverin rentouttava vaikutuskin on niin selkeä, ettei siitä voi pelkkää haittaakaan olla :)

Mamma N kirjoitti...

Työallergia!! Olen samaa mieltä, että allergian oireita varmasti helpottaa silakkahoito :D

ella kirjoitti...

Naukulan Mamma: Silakka tuo välittömästi eloa allergiakohtauksen kourissa retkottavaan ja saa potilaan siirtymään rivakasti keittiöön, pois allergisoivan materiaalin ulottuvilta! Harmi, ettei silakkahoito tepsi ihmisten lorvikatarriin juuri lainkaan...

Saara kirjoitti...

Ei kantsii joo kisata tästä Aamoksen testattu tittelistä, se nimittäin vaatii käyntejä ELÄINLÄÄKÄRISSÄ, ja matkat kopassa... Paitsi jos onnistuisi testauttamaan itsensä niinku naukulassa eli puhelimen välityksellä. Aamos on katkera kun kukaan ei kertonut sille että sellainenkin vaihtoehot on olemassa...

ella kirjoitti...

Saara: Tällä perusteella annammekin suosiolla Aamoksen pitää kunnioitettavan tittelinsä ;) Ei ole Unnassa rentoudesta tietoakaan, jos koppa kaivetaan esiin... Sepä vasta olisikin, jos Aamoksen kuulotesti olisi suoritettu puhelimitse :D

Heidi kirjoitti...

Moni yläastelainen näyttää joskus aika samanlaiselta ("joo kyl mä teen läksyjä, mulla on kynäkin kädessä, kato vaikka") :D

Saara kirjoitti...

Heh, luulis että puhelimitsekin olisi voinut kuulon testata, vaikka niin että olisin pitänyt luuria aamoksen korvalla ja eläinlääkäri olisi toisessa päässä rapsutellut raksupussia ja sitten olisi katsottu reakoiko Aamos mitenkään.

(Tuli muuten postauksen henkeen sopiva sanavahvistus sana: jouti, kun Unnakin on niin joutilaasti...)

ella kirjoitti...

Heidi: Minulla on jonkinlaisia muistikuvia nukahtamisesta naama historian kirjalla kynä muistiinpanoihin poikkiviivan piirtäen... Unna on vähintään yhtä tuottelias ja ahkera :D

ella kirjoitti...

Saara: Hih, täytyisiköhän tämä puhelinaikakuulotesti brändätä ja markkinoida eläinklinikoille :D

tuutäti kirjoitti...

Jopas näyttää tehokkaalta, kuin Lyyti-tädin valmistautuminen aikanaan yo-kokeisiin! Toivottavasti ruokapalvelu on pelannut!

ella kirjoitti...

Tuutäti: Sekä piirianalyysi, elektroniikan perusteet että järjestelmien ohjaus sujuvat nyt Tuutuselta kuin leikiten. Niinpä neiti voi auttaa kansalaisiaan tenteissä ;) Asiallisista eväistä on tietenkin huolehdittu.

tuutäti kirjoitti...

Tätilän Vappu on mitä ilmeisimmin saanut vihiä Tuutusen sähköalan opinnoista. Tänään huomattiin, että sähkökiukaan kumipintainen ohjauskaapeli oli purtu useasta kohdasta rikki. Eipä lämmennyt sauna.

ella kirjoitti...

Uuf.. Onneksi ei käynyt kuinkaan kissalle. Muuten tietysti ikävä homma ja vaarallinen harrastus.