sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Älä käpälöi

Valtakunnan diplomaatti vieraili Pirokin kissanäyttelyssä ihastelemassa muun muassa Lottaa, Nannaa ja Eppua. Silkan diplomatian lisäksi kansalaisella oli hoidettavanaan virallinenkin tehtävä, jossa onnistumisesta voidaan olla montaa mieltä. Neiti Penninraha oli nimittäin vailla pörheähöyhenistä pyhähuiskaa, mutta vaaditunlaista ei kauppiaiden valikoimista löytynyt.

Licence to kick.

Kansalaisen omavaltaisella päätöksellä valtakunnan huiskarahat sijoitettiin Somakiss ry:n minttulintuihin. Hallitsija Penninraha hyväksyi ratkaisun takajalkatömpsytyksin. Linnun design soveltuu  vähintäänkin kevyeen raateluun ja lieviin pahoinpitelyihin menettämättä silti tyylikästä muotoaan. Aerodynaamisista ominaisuuksista sanottakoon, ettei lintu siivettömänä sentään omatoimisesti räpisköi, mutta jostain syystä sitä on lähes pakko viskellä ympäriinsä.

Kultakirjailtu taikalintu lentää.


Blogia mahdollisesti lukeville opiskelijoille tiedotettakoon, että kissanäyttelyissä voi myös kartuttaa haalarimerkkivalikoimaansa erinomaisen informatiivisin kangasmerkein. Valikoimaa riittää niin muodoissa kuin väreissäkin.

12 kommenttia:

Mamma N kirjoitti...

Hyvin hoiti kansalainen hankintamatkansakin! Tuo tarra on kyllä myös oiva lisä opiskelijahaalariin :D (ja sanavahvistuksena sana opinalli)

Saila kirjoitti...

Ho hoo mikä saalistuslentohali! <3 Olen niin vaikuttunut.
RANSU
(Ja noi viikset ja kulmakarvatkin töröllä :-D)
Mikä kuva! Loisto-otos! Vuoden kissakuva!
Saila

Heidi kirjoitti...

Tosi hyvä kuva tuo missä lintu on ilmassa! ;) Olisi hauska kuva myös jonkun liikuntakeskuksen mainokseen "hauskaa ja tehokasta keskivartalotreeniä"... :)

ella kirjoitti...

Naukulan Mamma: Linturiemua katseltuaan kansalainenkin varmistui siitä, ettei reissu sentään pieleen mennyt. Onneksi oli korvaavia tuotteita tarjolla :) Mainio sanavahvistus :D

Ransu: Kiitti kehuista! Pysyy vatsalihakset kunnossa ja masuvillat pörheinä, kun muuttaa pyyntitaktiikkaa välil.

Terkuin Unna Tuutikki

Saila: Kissa on onneksi kuvassa niin kertakaikkisen täydellinen, että vie kaiken huomion kuvan laadulta valaistuksen ja taustalavastuksen osalta :D

ella kirjoitti...

Heidi: Jopa olit samanaikainen :D Unnalla ei tosiaan taida olla keskivartalon lihaksissa valittamista. Nyt vain tutkimaan, mikähän kuntokeskus maksaisi mannekiinin tai peräti kunto-ohjaajan palkan silakoissa?

Ana kirjoitti...

Haalarimerkki! :-DD PS - Pakko Saada (vaikkei oo haalareitakaan) (Mulla on myös A!-haalarimerkki, joka edelleen lojuu vailla loppusijoituspaikkaa. Vessankannen sisäpuolta on harkittu.)

ella kirjoitti...

Zepa: Jes! Vessankannen sisäpuolta kannatetaan luovana ja innovatiivisena sijoituspaikkana haalarimerkille ;D

Viivi kirjoitti...

Onpas oiva haalarimerkki! Tuollaiset olis ollut taattuja aikanaan meidänkin palvelijan opiskeluaikoina!

ella kirjoitti...

Viivi: Tuosta merkistä voi olla miltei varma, että "mistä näitä saa?" kysymystä seuraa kysyjän puolelta epäuskoinen "siis häh?" ja kohtalainen huvittuneisuus :D

Furensic Evidence kirjoitti...

Ooh mikä kuva tuo selinmakuu!

Viivi kirjoitti...

Ella - juuri näin!!

ella kirjoitti...

Furensic Evidence: Kiitos kehuista :) Vaikka eihän se mikään makuu ole, se on pinnistys!

Viivi: :D