sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Tyttöjen juttuja

Yksi epäonninen unohdus ja tätilän Internet poksahti taivaan tuuliin. Korvaajana palvelee väliaika-Internet, joka toisinaan toimii ja toisinaan ei. Siispä Tuutusen basaarin päivitykset saattavat myöhästellä tavallista enemmän, sillä jatkuvasti pätkivä yhteys ja Blogger eivät ole yhdistelmistä parhaimpia.

Viikolla kansalainen ompeli tyllialushameen noudattaen Prinsessa Seinäruususen ohjetta. Ohje oli toimiva, vaikka siinä ei kerrottu, että jokaista käytettävää tyllimetriä kohti paikalle ilmaantuu myös yksi kissa-avustaja... Kolmen neitikissan taloudessa tämä ei tietenkään ole yllätys, olisiko tulos sama, jos valtakunnan kissajakauma olisi maskuliinisempi?

"Tätä samaa vois ostaa valkosena kans, niin tulis tyylikkäämpi kokonaisuus. Lisempää tylliä, kiitos!"

Tyttömäisyys on korostunut myös ulkoilureissujen matkailukohteissa. Vaaleanpunainen angervo vetää Unnaa puoleensa kuin vesimyyrä Ransua, joten kukkapuskan keskelle on joka retkellä sukellettava ilakoimaan.

"Kattokaa, kun mun kieliki sointuu näihin kivasti!"

11 kommenttia:

Mamma N kirjoitti...

Toivottavasti päivittyy vaikka pätkii... Taas tuli hyvät naurut :D Kiitos ihanasta postauksesta!

Harmaa kirjoitti...

Oot sä kyl niin tyttö, Unna!

ella kirjoitti...

Naukulan Mamma: Päivittyy toki: hitaasti, mutta epävarmasti ;D Bloginpito jatkuu entisellään jahka tekniikka pelaa paremmin.

Harmaa: Joo! Ite oon aina tienny sen, mut noi mun ihmiset joutu sitä pari kuukautta arvailemaan aluks... Eiks oo selvää, että oon ihan neiti?

Terkuin Unna Tuutikki

Viivi kirjoitti...

Siis tuo jälkimmäinen kuva!!!! Varsinainen kesäkuva!!!! Todella hauska ja kaunis.

ella kirjoitti...

Kiitos kehuista :) Tuossa kohtaa on napsittu Unnasta jo vaikka kuinka monta hyvää kuvaa. Varsinainen beautyshoot-lavaste koko angervopuska :D

Jenni kirjoitti...

Missä mun kommentti on? Kommentoin että mäkin haluun tyttökissan, niin voidaan tehdä yhdessä tyttöjen juttuja. Ehkä pari mustasukkaista poikakissaa poisti kommenttini...

ella kirjoitti...

Höh, kiitos vaan bloggerille? Kiva, kun jaksoit kommentoida uudemman kerran ja ilmitoit ongelman. Manasin juuri uusinta postausta laittaessani, että lukeekohan tätä enää kukaan, kun kommentteja on tullut niin nuukasti.

Liekö siniverisillä, mutta mustasukkaisilla herroilla salaisia yhteyksiä Bloggerin ylläpitoon ;D

Jenni kirjoitti...

Kyllä mä luen joka postauksen, vaikken aina kommentoi. :) Voipi myös olla, että it-ammattilaismieheni on asentanut koneelleni jonkun tyttökissaeston, koska hän on aina välillä hieman kauhistunut jatkuvasta tyttökissahöpötyksestäni...

Mulla auttoi muuten bloggaus- ja kommentointiongelmiin, että asensin koneelleni (vahingossa toisen ohjelman yhteydessä, minä EN ole it-ammattilainen) Google Chrome -selaimen. Kannattaa kokeilla!

ella kirjoitti...

Tyttökissaeston? Kolmen täpäkän neitosen yhteiseloa (heikompia hirvittää) kesän mittaan seuranneena en voi kuin ihmetellä ;D

Minullakin on koneella useampi selain etenkin ongelmatilanteita silmällä pitäen. Ihmeellisiä ongelmia on tosiaan ratkennut pelkällä selaimen vaihdolla, vaan kappas, kun en ole tuota blogatessa älynnyt testata :) Kiitos vinkistä!

Saila kirjoitti...

Unna-neito!
Ihana kieli! Voisin tarjota mun kauluria sulle nuoltavaksi <3
RANSU

ella kirjoitti...

Kiitti! Sun kauluri näyttääkin ihan... villalta <3

*puss*
Unna