perjantai 15. heinäkuuta 2011

Unna Tuutikki Penninraha, kaksi vuotta.

Syntymäpäiviä on vietetty perinteisin menoin. Viime kerrasta oppineena kansalainen ei tyrkyttänyt kissalle joutavia paketteja, vaan syntymäpäivälahja ja -lounas olivat samaa tavaraa.

"Se on light, koska oon niin kevyt!"

Lahjaostoksille Mustiin ja Mirriin piipahtanut kansalainen nimittäin bongasi puoleen hintaan myytäviä muonasäkkejä, ja raksuthan maistuvat aina. Valintaan saattoi vaikuttaa sekin, että eräällä valtakunnan prinsessoista saattaisi olla tarvetta pienelle kevennykselle. Paljastettakoon, ettei kyseessä kuitenkaan ole Unna, eikä Vappu, jotka syövät useammasta laadusta sekoitettuja raksuja.

Nomnomnom...

Lounaan jälkeen maittoi kissamainen lötköttely, mitäpä sitä syntymäpäivillään turhia hötkyilemään.

"Palvelija, laskekaa torkkupeitto ylleni!"

23 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Synttärionnittelut! :)

Kollokin tuntuu hivenen keveämmältä kuin taannoin, nimittäin nostettaessa. Ehkä rajoitettu raksupallotarjoilu on toiminut. :D Ulospäin kevenemistä ei huomaa.

Saila kirjoitti...

Heti torkkupeitto prinsessan napaa peittämään!!!
Hyvää syntymäpäivää, pehmomassu ♡
RANSU

Harmaa kirjoitti...

Unna, RINSESSAINEN Tuutikki, paljon onnee meiltä! Oot tänään yhtä söpö kuin aina! Etkä tarvii meikkejä, säkään!

Jenni kirjoitti...

Onnea, onnea, onnea! <3 Me ollaan mökillä ja lähetetään sulle heti juoksukala synttärilahjaksi, jos vaan saadaan tuolta merestä pyydystettyä.

t. Cisu ja Toto

Saara kirjoitti...

Ai että miten hieno tapa viettää synttäriä, pää raksupussissa! Onnea nuorelle neidolle, kaksivuotiaana kissa on hehkeimmillään sanoo 2-vuotias Aada.

ella kirjoitti...

Sirpa & Kollo: Kiitos! Oonkin nyt tosi onnellinen, koska mulle luvattiin sulattaa silakkaa taas. Pusku atleettiselle Kollolle!

Ransu: Kiitos villahoususankarini <3 Oon pitäny syntymäpäiviä nytten jo aika monena päivänä, koska en ihan muista, millon oikeesti synnyin, koska olin sillon niin pieni.

Harmaa: Suurkiitos! Tykkään aina ku kehutaan tolleen, vaiks tottahan se on, että oon luonnonsöpö, enkä tarvii meikata. Vähän silakkaa vaan sillon tällön, että turkki kiiltää hurjasti.

Cisu & Toto: Huu, varokaa, ettette putoo sinne mereen! Tai siis ettehän te putoo, koska ootte taitavia, mutta jos kala vetäsee... Eiks meressä oo kauheen isoja kaloja niinkun haita? Kiitti toivotuksista pojat <3

Saara: Aada on varmana oikeessa ja ens vuonna aion olla hehkeimmilläni kolmivuotiaana! Kiitti onnesta, sitä tarvii aina!

Kaikille <3llisin terkuin Unna Tuutikki

Meei kirjoitti...

Paljon onnea, Unna! Aikamoinen synttärilounas, kai jätit vähän iltapalaksi? ;)

L-L kirjoitti...

Onnittelut hurmaavalle neiti Penninrahalle <3

ella kirjoitti...

Meei: Juu, en koko lahjapussia heti lounastanu, ku ite painan vähemmän ku koko pussi! Ja tädit syö tosta kanssa, koska oon niin kovin jalo ja ne on kuitenki ihan kivoja.

L-L: Kiitos! Oon myöskin ihastuttava ja superfilmaattinen. Terkkui L-triolle *pusku*

Terkuin Unna Tuutikki

marjis kirjoitti...

Maharapsutuksia sankarille! :)

ella kirjoitti...

Marjis: Rapsutukset välitetään mainitulle karvamassulle pikimmiten :)

Mindy kirjoitti...

Synttärirapsutukset suloisuudelle! Tuo massu on vähän niin kuin pilvimassat lentokoneesta katsottuna - tekisi mieli heittäytyä pehmeään syleilyyn. :)

ella kirjoitti...

Lentokoneesta heittäytyminen voi olla vaarallista, jos unohtaa laskuvarjon, mutta Tuutulin masuvillojen rapsuttaminen ei ole :) Pahimmassakin tapauksessa kissa vain pyörähtää ympäri ja kääntää selkänsä luvattomalle silittäjälle. Synttärirapsutukset välitetty :)

Mayo kirjoitti...

Joka kissan unelmalahja. Onnea kaunisturkkiselle sankarille : )

Tytär pääsi Mustiin ja Mirriin kesätöihin, joten kissoillamme koitti onnen päivät, mutta älä kerro neitokaiselle.

Mamma N kirjoitti...

Onnea Unna Tuutikki! Sä oot tosi sankaritar <3

ella kirjoitti...

Mayo: Musti ja Mirri kuulostaa loistavalta kesätyöpaikalta: siispä onnea sekä tyttärelle että kissoille kesätyöpaikan johdosta :)

Naukulan Mamma: Kiitti <3 Oonki viimeaikoina tuntenu itteni tosi supersankariks, kun ihmisetkin on jo keksiny mulle supersankarinimen: Luihu Salama! Oon nimittäin joka oven aukasulla pihalla ennenkun itekään huomaan...

Terkuin Unna Tuutikki

Katjusha kirjoitti...

Täällä on juhlittu! Onnea Unnalle!

Mamma N kirjoitti...

Tulenpa vastaamaan tännekin :) Ajoita retkesi elokuulle, koulujen alkamisen jälkeen. Silloin siellä Korkeasaaressa voi joskus olla jopa melkein yksin :) Eläimet ovat uteliaita ja tulevat poseeraamaan. Nimimerkillä kokemusta on.

ella kirjoitti...

Katjusha: Näin on ja mukavaa on ollut! Onnittelut välitetty Unnalle rapsutuksina :)

Naukulan Mamma: Kiitos vastauksesta, tuo täytyykin pitää mielessä, jos joskus tarjoutuu tilaisuus lähteä sinnepäin elokuussa :) Olen viimeksi käynyt Korkeasaaressa niin pienenä tirppanana, etten muista yhtikäs mitään :D

Mamma N kirjoitti...

Ehkä sitten olisi jo aikakin? Jos tänne päin satut, niin tervetuloa katsomaan myös Naukulan leijonaa :)

Heidi kirjoitti...

Hyvää syntymäpäivää sankarille! Ruokaa ja mukavaa menoa (joka usein on loikoilua, jos juhlijana on kissa!), mitäpä sitä muuta synttäreiltä kaipaakaan! ;)

ella kirjoitti...

Naukulan Mamma: Jo vain olisikin, mutta tämän vuoden elokuulla ei taida olla retkiä tiedossa. Naukulan väkeä lupaan kuitenkin hätyytellä kuukaudesta riippumatta, mikäli niille suunnille joskus eksyn :)

ella kirjoitti...

Heidi: Sama taitaa tosiaan päteä useimpiin onnistuneisiin synttärijuhliin. Sankari kiittää onnitteluista kehräten :)