torstai 16. kesäkuuta 2011

Prinsessaleikkejä


Pienten kisuprinsessojen leikkeihin kuuluu tavallisesti hempeitä höyhenpuuhkia ja glamouria. Toisinaan pitsinen päiväpeittokin riittää prinsessan leikkikentäksi. Ymmärtämättömät kansalaiset eivät tosin ensin tajunneet, että kyse on telmivästä prinsessasta, eikä verkkoon takertuneesta kissaraukasta.

Salaperäinen kaunotar.

Pitsimajassa vietettiin mitä ilmeisimmin jonkinlaisia tanssiaisia, sillä sellaisia pyrähdyksiä neitokainen otti. Kansalaiset kohottelivat peitettä tarjoten uloskäyntiä, mutta mustavalkoinen prinsessa katsoi kutsumattomia vieraita oudoksuen. Kyllä terävä mieli löytää aina tien ulos pitsisokkelosta!

"Missään jumissa oo! Tääl on kivaa!"

10 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Oo mitkä seikkailijattaren silmät <3
Huokaus. Kurrr! Pääsisinkö tapaamaan neitoa?
Pitsipeuhun merkeissä?
RANSU

Jenni kirjoitti...

Oi millainen prinsessa. Tai morsian! Taitaa olla romanttisella tuulella, juhannuskin tulossa?

ella kirjoitti...

Hurr - Hurrrmaava Ransu <3 Aina valmiina pitsiseikkailuihin!

Terkuin Unna Tuutikki

Jenni: Sellaista voisi tosiaan päätellä näistä puitteista, vaikkei nettisulho Ransua kuumempia romansseja olekaan Unnalle tiedossa. Vaan onhan sitä jo siinäkin pienelle kissalle. Ehkä juhannuksena sitten oksennetaan romanttisesti seitsemän erilaista heinää kansalaisten tyynyn alle? :D

Elina kirjoitti...

Meidän Ester-tyttönen kaipailisi kovasti leikkikaveria, jonka kanssa voisi leikkiä prinsessa-leikkejä ja pitää tanssiaisia! Veljet ei kuulema sovi niihin leikkeihin niin hyvin, vaikka parhaansa tekevätkin...

Alempaan; onneksi Lyytillä oli onni matkassa!

Amati kirjoitti...

Mikä ihana prinsessa, nyt jää kyllä Vickan toiseksi. Meidän brittiprinsessamme Iita tuunasi aikoinaan olohuoneen valoverhot prinsessaverhoiksi. Iitaa ei enää ole, mutta verhot roikkuvat edelleen ikkunassa.

Viivi kirjoitti...

Salaperäinen kaunotar - kuva - aivan loistava!

Katjusha kirjoitti...

Mahtaa olla ihana leikki ja prinsessana olohan on parasta mitä hieno tyttö voi osakseen saada!

ella kirjoitti...

Elina: Kyllä Lyyti on varmasti syntynyt onnellisten tähtien alla :)

Unnan mielestä taas Lyyti-täti ei sovellu lainkaan kaveriksi prinsessaleikkeihin. Lyytin peliotteet kun sopisivat paremmin amerikkalaiseen jalkapalloon tai häkkitappeluun...

Amati: Oi ihanaa, oikeat design prinsessaverhot! Brittiprinsessalla on varmasti ollut silmää kauneudelle ja pettämätön tyylitaju ;)

Viivi: Pitsipeiton alla seikkailevaa kissaa olikin yllättävän hankala kuvata, sillä vaikka kissan omilla silmillään näki hienosti, muuttui näkymä aina erilaiseksi tallentuessaan yksiulotteiseksi kuvaksi.

Katjusha: Unna on prinsessahetkensä ansainnut, sillä lapsuus oli sen verran kivinen. Onneksi nyt pitsi-ihanuutta riittää :)

Mamma N kirjoitti...

Tiesimmehän me jo sen, että tämä basaari olikin muuttanut hetkeksi toiseen osoitteeseen :D

ella kirjoitti...

Naukulan Mamma: Juu-u, tämä postaus taisi vain vahvistaa sen, että kyllä kesäbasaarissakin kelpaa! :)