sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Pantteri ja Pulla

Kansalainen vieraili omassa tätilässään juhannuksena. Erinomaisina ihmisinä heilläkin on kissoja taloudessaan.


Hirmuinen suurpeto ja pantterijantteri mustasavu Sakari osallistuu innolla perheen muonitukseen ja tuo saaliistaan kymmenykset talon portaille. Hurjan pojan elkeissä on paljon mahtavilta viidakkokissoilta perittyä, mutta sisätiloissa piipahtaessaan komistus löytää aikaa myös neitojen hurmaamiseen.

"Jos nyt sitten vähän rapsuttaisit... lisää."Aku-neiti puolestaan on oikea pyöreyden perikuva ja pehmoisessa söpöydessään milteipä täydellinen vastakohta Sakulle. Fiini yksityiskohta neitokaisen ulkonäössä ovat valkoiset korvankärjet, jotka ovat ilmestyneet Akulle vasta aikuisiällä. Mattaharmaa söpöliini liikkuu pumpsein askelin ja koettaa tuoda tädille pötyä pöytään siinä missä Sakukin.

"Kutsuvat minua Pullaksi. En yhtään ymmärrä miksi."

10 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Ihanat! Selvää Panttereiden sukua on Sakari. Pantterit osoittavat ystävällisyyttä kernaasti oikeanlaatuisille, pantteripotentiaalia omaaville ihmisille.
Aku-Pullalla on hienot korvankärjet! Ja muutenkin valloittava olemus ♡

ella kirjoitti...

Kavahtaisin kauhusta, jos olisin pikkueläin Sakarin tiluksilla. Suurpantteri kävi myös puskemassa reppuani: lähetti siis selvästi terveiset tytöille! Palattuani Lyyti parkkeerasi repun viereen tiiviisti. Ilmeisesti terveiset miellyttivät :D

Jolindha kirjoitti...

Ihanat Pantteri ja Pulla! ♥ Meiltäkin löytyy selkeästi panttereiden sukua, pikimusta Miina-rouva, joka saalistusvimmassaan yrittää pyydystää jopa peuroja. Peurat ei naura, kaikki muut kyllä. :D

Aku-Pulla on söpöisen pyöreä pehmokainen. ♥ Ja nuo korvankärjet on aikas veikeät!

Viivi kirjoitti...

Itse ovat pullia... Sä olet söpöläinen ja noi korvanpäät - ihanat!

Mamma N kirjoitti...

Oi mitä söpöläisiä sieltä tätilästäkin löytyy! Varsin valloittavia, ja ettei vaan olisi Lyytillä vähän vispilänkauppaa Sakari-suurpantterin kanssa ?

Lennin ja Tommin emäntä kirjoitti...

Täältähän löytyy mun värikaveri kerrankin. Komea kolli niin kuin minäkin!

-Tommi

ella kirjoitti...

Jolindha: Oo, mikä mahtava Miina-pantteri! Miina asettaa selvästi tavoitteet korkealle metsästyksessä. Eihän mitään saavuta, jos ei usko itseensä ja tavoittele haluamaansa :)

Viivi: Toisaalta pulla on todella hyvää, ja pullasta tulee usein iloiselle mielelle. Samoin ilahduttaa Aku-kissan näkeminen :)

Naukulan Mamma: Kerran ovat Lyyti ja Sakari tavanneetkin. Puitteet olivat romanttiset: Saku hiippaili hämärässä puuliiterissä, jonne tepasteli myös valjasteleva kesävieras Lyyti. Katseet kohtasivat, molemmat jähmettyivät paikoilleen ja neito pörhisti häntänsä. Saku vilahti paikalta salamana. Ehkä herra meni kukkasia poimimaan tai ehkei teinipantteri vielä ollut valmis sen suurempaan romanssiin :D

Tommi: Taitaakin tuo suunnaton komeus olla jokin kaltaistesi pantterikissojen vakiovaruste ;D

Katjusha kirjoitti...

Onhan isoja kissoja. Oikeen sitte rutistettavia ja pörheitä!

Heidi kirjoitti...

Vierailevat tähdet on komeita kissoja! Aku- neiti on kuin Paavon ja Harmin risteytys! ;)

ella kirjoitti...

Katjusha: Oikeassa olet, sekä Pullassa että Sakarissa on sylin täydeltä halattavaa :)

Heidi: Hih, kappas vain kun onkin! :D Huomasin juuri itse Akun kuvasta, että neidin toinen etujalka on sukkaa vaille harmaa ja toinen kokovalkoinen. Tyylikästä!