lauantai 11. kesäkuuta 2011

À la carte


Suolatonta savulahnan selkää, kiitos! kuului Tuutin vieno pyyntö, kun kalaa silkoteltiin. Neiti ei olisi millään malttanut pysyä poissa keittiönpöydältä, vaikka näki jakkaralta kurkotellen, että annoksensa valmistui hygieenisissä oloissa ja kaikkien taiteen sääntöjen mukaisesti.


Suurin vika tässä ravintolassa olikin Tuutin mielestä palvelun hitaus. Sekä kokki että tarjoilija tuntuivat vallan tahallaan viivyttelevän! Annoksen ääressä moiset murheet kuitenkin unohtuivat.


Ravintolan terassilla Lyydia-neiti nautti jälkiruoka-annostaan. Viileä turkkilainen jugurtti maistui vähähiilihydraattista ruokavaliota noudattavalle neidolle. Haittapuolena oli tungetteleva palveluskunta, joka häiritsi jälkiruokanautintoa kulkemalla ovesta. Kuinka rahvaanomaista!

"Hyh - Rahvas vie ruokahaluni!"

12 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Kissat huolehtivat näin hellesäällä(kin), että on annos on viimeisen päälle hienosti tarjoiltu. :) Lyydia-neidin kieli näkyy upeasti kuvassa - samoin Unnan! :)

Mamma N kirjoitti...

Sielläpä onkin maukkaan kuulloiset ateriat! Maistuisi täälläkin :)

ella kirjoitti...

Sirpa & Kollo: Kissat tosiaan pitävät kiinni etiketistä :D Lyyti ja Unna ovat tosin varsinaisia kielennäyttäjiä molemmat, mutta ehkä sekin kuuluu etikettiin?

Naukulan Mamma: Eivät nämäkään neidit lainkaan kitisseet annoksistaan ne saatuaan ;) Ennen tarjoilua kiljunta ja kurottelu oli tietenkin mahdotonta :D

Saila kirjoitti...

Hei ei tuollaisia kuvia saa julkaista! Ei filmitähdistäkään näytetä niitä karmeimpia nuudelinimemisilmeitä!!! Lyydia-neiti voisi haastaa teidät oikeuteen kunnianloukkauksesta.
Voi Unna-neito, kun ne sun ihmiset ei osaa järjestää niitä vesimyyriä mihinkään. Ei niistä ole mitään apua. Ei ne varmaan edes sais lain mukaan pitää kissaa. Siis, eihän niille voi olla myönnetty kissanpitoluvat?
Pus!
Tuohtunut
RANSU

ella kirjoitti...

Ransu: No joo ei! Ei ees Lyyti-tädistä sais julkasta tommosia, etenki ku se on nyt melkein välillä kiltti. Lyytistä on kuulemman tosi vaikee saaha hyvää valokuvaa, vaiks se muuten onkin semmonen kaunotar, et kaikki aina kehuu.

Ja niin siis mullahan on kyllä ihmistenpitoluvat kunnossa ihan EU-tasolle asti, et on niil molemmilla paperit ja kaikki. Ei niissä pitäs olla mitään laitonta?

Terkuin Unna Tuutikki

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Jopa on taas kuvii saatu, hehe!! Mut hei, tosta sun hännästä tykätään, Tuuti, kun sä ootat kalaa. Se on just semmonen maailman tyytyväisimmän kisun häntä!

ella kirjoitti...

Musta ja Harmaa: No ihan kauheeta paparazzausta tää elämä! Mut minkäs sille voi, kun on näin ihana, et kaikki haluu kuvii? Mun häntä on aika usein tommonen tyytyväinen ja selkä kans, jos on kalahommia. Ne on ihan parhaita hommia ne!

Terkuin Unna Tuutikki

sea kirjoitti...

Kissat ja henkilökunta on samalla ruokavaliolla, ihan kuten täälläkin. :D

ella kirjoitti...

Sea: Ei lahnaa tosiaan ihan kissoja varten savustettu :D Jugurtistakin taisi mennä suurin osa ihmisten eväisiin, vaikka kissaneidit toisinaan nauttivatkin lusikalliset "jäätelöä" :)

Viivi kirjoitti...

=)=)=)=) tuo viimeinen kuva, äkkiseltään voisi luulla, että siinä on nautinto muutenkin kaukana...

Heidi kirjoitti...

Teillähän on siellä hyvä ravintola! :)

ella kirjoitti...

Viivi: Kuvaa ottaessa Lyyti oli nuolemassa jugurttipönttöä, mutta joutui kesken lipaisun kurkkaamaan kuka tulee ovesta ja siitäpä sitten erikoinen ilme :)

Heidi: Hih! Kissojen mielestä ravintolassa on kaikki muu hyvin paitsi annoskoot, jotka saisivat olla neitien mielestä mallia "syö niin paljon kuin haluat" :D