keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Ikioma salapaikka

On aika esitellä Tuutusen ikioma salamaja tätilässä. Raollaan oleva kaapin ovi ja kenkähyllyn tarjoama koroke luovat oivat puitteet tarkkailla talon tapahtumia. Roikkuvat takit taas tuovat piiloon suojaisuutta ja lisäävät entisestään lisävalottoman kaapin hämäryyttä. Tätikissat eivät hyödynnä vaatekomeron huippuominaisuuksia lainkaan, mistä Unna-neiti on tietenkin hyvin iloinen.

Kuvaushetkellä valitettavan huono takkitilanne ja salaman käyttö pilasivat kaapin kotoisan hämärän.

Näppäräkäpäläisenä neitinä Unna on nopeasti oppinut säätelemään oven kulkuaukkoa, joten päiväuniaikeita eivät suinkaan estä kansalaisten piintyneet tavat pitää kaapin ovia suljettuina. Tomera tuuppaus tassulla ja reitti on selvä!

"Just sopiva kulkuväylä!"

Kaappi toimii myös nokkelana pakopaikkana siinä tapauksessa, että Lyyti-täti on juuttunut kannoille. Lyyti ei koskaan hoksaa Unnan pujahtaneen komeroon, vaan kipittää aina ohitse. Ei elämä sentään jatkuvaa hippasta ole. Siitä todisteena tämä kuvasuikale, johon ilman panoraamakuvaustaitojakin mahtuivat kaikki kolme neitokaista.

Mikäs sen somempaa!

12 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Meillä on vähän samanlainen kaapisto eteisessä ja meillä ei olisi sallittua käydä siellä nukkumassa, mutta kuten sanoit: pienellä tassutyöskentelyllä ovet kyllä aukeaa! Ellei tee jotain lukkosysteemiä niin kuin meillä on suunnitteilla - hyi meitä ilkeitä ihmisiä ;)

ella kirjoitti...

Ei täälläkään tuota aivan hyvällä katsottu ennen kuin kävi ilmi, että Tuutu nukkuu vain minun kenkieni päällä :D Eipä tuolla onneksi mitään kissoilta kiellettyä olekaan ja useimmat kengätkin karvaantumatonta materiaalia.

Saila kirjoitti...

Oo mikä panoraama! Ihanat uniasennot <3

Unna-neitokainen! Sydänkäpyseni!!
Olet niin ihanan sulokas ja hoikkalinjainen tuolta kaapista tullessasi, laikkuselkäni mun!
Terveisin vesimyyräntuoksuinen ihailijasi
RANSU
(rousk rousk kuuluu eteisestä, siimahäntä enää jäljellä)

Mamma N kirjoitti...

Hyvän paikan on keksinyt hän! Eipä tuohon panoraamaan enää muita mahtuisikaan :)

Ana kirjoitti...

Jep, oon miettynyt noita liukuovia, että noin siinä varmaan just kävisi. Paisti että mulla on kiipeilevät kissat, huomasin takavuosina kun vaatekaappia ei vielä lukittu...

No, ei mulla oo kuitenkaan ikinä varaa eteisen uusimiseen, niin että sama se mitä ovista miettii.

ella kirjoitti...

Saila: Useamman kerran olen mallaillut, miten pitkin olohuonetta nukkuvat neitokaiset saisi samaan kuvaan mahdutettua. Tässäkin tapauksessa sähläsin kameroineni liian kauan, sillä vain muutamaa kuvaa aiemmin Unnakin kellotteli vielä selällään tuolissa :)

Ransu: Oo, Vesimyyrä No. 5, mieliparfyymini silakantuoksun ohella! Tossa ovikuvassa ojennan sulavasti etukäpälääni sulle pusuteltavaks, oi sukkelasanainen ritarini <3

Terkuin porsaankyljyskäpysesi Unna Tuutikki

Naukulan Mamma: Unnan itsetyytyväisyydestä ja päivittäisestä käytöstä päätellen neiti on itsekin tuota mieltä piilopaikastaan :) Panoraamaan voisi sommittelullisesti mahtua vielä Otto-poika lattialle istumaan, mutta tämä voisi tapahtua vain kuvanmuokkausteitse. Tosielämässähän moinen tapahtuma johtaisi välittömästi kahden kissan katoamistemppuun :D

Zepa: Hyvät ovet ovat pääasiassa jykevästi lukitut, mikäli kissavieraita ei suvaita. Liukuovetkin tosin riittävät ei-tassuaktiivisille neideille, sillä tätikissat eivät kaapinovia liu'uttele.

L-L kirjoitti...

Voi, tädit, ette tiedä miten paljon menetätte tassutyöskentelemättömyydellä (ihan uusi suomenkielen sana)! On ihan parhautta testata juttuja tassutuntumalla ja tuntea se innostus ja onnistumisen ilo ensimmäistä kertaa. Ja myöhemmin keksiä väistöliikkeet omistajien epätoivoisille estoyrityksille.

ella kirjoitti...

L-L: Tuutulainen on tätikissojen tassutyöttömyydestä vain tyytyväinen. Arvaas vaan, kuka napsii edelleenkin yksinoikeudella kaikki palkkionamit DogTurbosta ja rullailee raksupalloilla tätien jo mentyä tutimaan? ;D

L-L kirjoitti...

Ilmeisesti DogTurbo voi edelleen mainiosti ja innostusta sen suhteen riittää vielä reippaan puolevuoden jälkeenkin. Tuutulainen on kyllä mitä parhain kissaneito sillä se löytää takuuvarmasti jokaisesta asiasta sen hopeareunuksen. Raksunamit omaan suppusuuhun, kiitos!

Sirpa kirjoitti...

Nerokas piilopaikka - kissat arvostavat omaa rauhaa ja Unna pääsee tätikissoilta näkymättömiin. :)

Tasha kirjoitti...

Hmmm... luin että salakapakka...

Minkähänlainen se olisi kissaväellä? Kissanminttua ja kermaa siellä kenties tarjottaisiin? ;)

ella kirjoitti...

L-L: Riittää, riittää! DogTurbo lähti nyt jopa tätilään mukaan viihdykkeeksi. Kyllä tätikissatkin välillä sen kanssa pähkäilevät, jos palkkiot ovat oikein hyvät, mutta lopulta pajatson tyhjentää aina Tuutunen :)

Sirpa & Kollo: Näin on :) Hauskaa huomata, miten jokaisella kissalla on oma paikkansa, jota muut eivät käytä.

Tasha: Mahtava idea! :D Kissanminttua, kermaa ja vettä ruusumaljakoista vaan pöytään :D