lauantai 5. maaliskuuta 2011

Rakastettava kepulikatti


Naukulan Mamman luvalla askartelin Wilman sydäntaideteoksesta blogitunnustuksen, joka toimii samalla haasteena. Tunnustuksen saajien tulee ystävänkirjamaisesti tunnustaa, millä tavoin on rakastettava kepulikatti. Kissan tahtohan ei aina ole sama kuin ihmisen, mutta hämmästyttävän usein kissamainen manipulaatio puree palveluskuntaan. Kuvatodistusaineiston esittely on suotavaa soveltuvin osin samoin kuin tunnustuksen eteenpäin luovuttaminenkin.

Rakastettava kepulikatti/-katit: Unna Tuutikki Penninraha

Inhokkiruoka: Kaikenlainen patee. Jää varmasti kuppiin ja kuopsutan mokoman kakan päälle!

Herkullisin kielletty ruoka:
Kumilenkit, ehdottomasti. Lopputuotteena elastista kakkaa.

Paras kielletty leikkikalu: Pussinsulkijat ja villasukat.

Kamalin hoitotoimenpide ja kuinka sitä välttelen: Eläinlääkäri. Pyrin livistämään sängyn alle.

Mittavin tihutyöni: Itseäni korkeampien paprikakasvien täystuho. Kiipesin niihin ja katkesivat mokomat.

Kuinka saan ihmisten jakamattoman huomion: Riipimällä nahkatuolia.

Viattomin ilmeeni:
"Mi-minäkö?"

Tunnustus jatkaa matkaansa itseoikeutetusti Naukulan likoille.

26 kommenttia:

Mamma N kirjoitti...

No mutta! Siitähän tuli hieno :D! Tiesin, että sinuun voi luottaa tässä asiassa. Tuo Unna ja kuminauhakuva on niin hieno. Siinä kyllä katse kertoo mitä kissan mielessä liikkuu. Kiitos myös tunnustuksesta! Täällä vastaillaan kun ollaan vähän mietitty :)

ella kirjoitti...

Unna tietää, ettei kumilenkkejä sopisi syödä, "muttakun ne on niin hyviä!" ;) Naukulan neidit vaikuttavat taitavan sen verran kissamaisia kikkoja, että heistä on haasteeseen vastaamaan :)

Jenni kirjoitti...

Taas mä joudun pyytään sulta anteeksi. Kävin just RRansun blogissa vähän oikomassa sun käsityksiä, että vain RRansu ois kaunis harmaa. Mut ei sulle voi närkästyä, sähän oot rakastettava kepulikatti! Meitä muuten Toton kanssa sanotaan usein kepuleiksi. Miksi? Ollaan myös hepuleita ja kiipeleitä. Me ei tajuta, koska oikeasti ollaan siniverisiä kuninkaita.
t. CISU

ella kirjoitti...

No ennyt suinkaan meinannu että vaan Ransu ois pelkästään kaunis ja komee! Sori, jos sait mun mouruista semmosen kuvan. Kissojahan teki ootte, joten ette voi olla olematta huikeen edustuksellisia!

En oikein tota kepulihommaa tajua itekään. Ku oon vaan rakastettavan vilkas ja eloisa kartanon neito, mikäs siinä jos vähän palveluskuntaa käskyttää? Rahvas ei vaan tajuu näitä aatelishommia vissiin.

Terkuin Unna Tuutikki

Ana kirjoitti...

Voi Unna-pupuli, toi viaton ilme on niin tuttu... "Mäkö? Enhän syöny kyniä enkä viivotinta! En ollu minä, toi se oli!"

ella kirjoitti...

Unna-pupulin ilme sanoo usein: "Minäkö? En ollut. Se olit SINÄ!" Ja koska puhtoinen ja viaton kartanon neito ei puijjaa (korkeintaan venyttää totuutta), nöyrä kansalainen uskoo väitteen.

Saila kirjoitti...

:-D Ihana tunnustus! Unnalla on tietysti vähän vaikeaa kun ei ole toista kissaa kenen niskoille langettaa syyt ;-)

ella kirjoitti...

Saila: Tosi aatelisena Unna kumoaakin syyt kansalaisten niskoille. Eihän Ihana Tuutunen voi olla vastuussa mistään epämiellyttävästä! :D

L-L kirjoitti...

Kerrassaan loistava idea! Toivottavasti mahdollisimmat monet haasteen saajat osallistuvat :)

Kissan haastaminen manipulaation keinoin on mittava urakka joka jatkuu usein koko yhteiselon ajan. Hienoon alkuun olette jo päässeetkin :)

ella kirjoitti...

L-L: Kiitos kehuista, minäkin toivon, että mahdollisimman monet osallistuisivat :) Naukulan vastauksia ainakin oli erittäin hauska lukea!

Tasha kirjoitti...

Söpösiä kepulikattikuvia :)
Minun ensimmäisellä kissallani Huiskulla oli tapana myös varastaa kumilenksut ja hiuspompulat. Ne löytyivät sitten aina ruokakupin ääreltä tai vesikiposta :)

ella kirjoitti...

Hii, muitakin lenksukissoja! :) Tätikissa Vappu harrastaa myös samaa. Hiuslenksuja on tuhoutunut varmasti toista kymmentä siinä käsittelyssä, kumilenkeistä tuskin kukaan on pysynyt luvussa. Lisäksi herkkua ovat kännykän laturin ja handsfreen johdot...

Sirpa kirjoitti...

Kollo fanittaa monenmoista keppostelua, siinä menossa on tuhoutunut noita johtojakin. :)
Kissa osaa näyttää viattomalta. :D

ella kirjoitti...

Kollo on nokkela kaveri, joten saattaahan siinä sivussa tulla kepposteltuakin :D Kissalta löytyy viattomia ilmeitä joka tilanteeseen. Liekö kissojen syyttömien ilmeiden ansiota, että kepposia kutsutaankin koiruuksiksi ja koirankujeiksi? :D

Sirpa kirjoitti...

Varmasti koirankujeet ja koiruudet terminä ovat vakiintuneet :) - kissuudet taitaa tarkoittaa kissoja monikossa ja kukaan ei puhu kissankujeistä. :D

ella kirjoitti...

Ehkä kukaan ei puhu kissankujeista, koska kissat viattomine ilmeineen sälyttävät syyn koirille ;)

Mindy kirjoitti...

Hauska haaste ja tosi osuvat ja suloiset kuvat!

ella kirjoitti...

Kiitos kehuista, taitaisi olla useimmilla kissan"omistajilla" jotain sanottavaa tähän haasteeseen :) Suloisuuskehut välitän itselleen Hänen Suloisuudelleen Tuutuselle silityksin.

Mayo kirjoitti...

Juuri eilen taas mietin, kuinka ihana eläin kissa onkaan. Helppohoitoinen ja kiehtova, viehättävä katsella ja paijata.
Pyöreäsilmäisempää saa kyllä hakea kuin mitä Tuutunen : )

ella kirjoitti...

Mayo: Samaa tulee mietittyä useinkin. Tuo syy taitaa olla eräs tämän blogin taustalla vaikuttavista, sillä en vain voi lakata puhumasta kissoista. Kissakaan ei anna unohtaa erinomaisuuttaan :)

Furensic Evidence kirjoitti...

Aivan iihana tuo viattomuuskuva. Ei Tuutunen osaa kepuli olla, asioita vain sattuu ja tapahtuu, minkäs kissa sille mahtaa jos kumilenkki ajautuu suuhun tai kasvit ovat liian heikkoja!

ella kirjoitti...

Furensic Evidence: Niin, ei täällä suinkaan Tuutusta ole mistään syytettykään, sillä neitihän on itse kiltteys! :) Kyllä se on kumilenkkien ja huonekasvien omaa syytä, jos jotain ikävää pääsee tapahtumaan :D

Heidi kirjoitti...

Hauska tunnustus - ja juuri niin kissamainen kuin kissat ovat! :)

ella kirjoitti...

Kiitos kehuista, odotamme jännityksellä Paavon ja Harmin vastauksia haasteeseen, vaikkei niin herttaisen rakastettavista poitsuista tietenkään ole helppoa löytää kepulipiirteitä, eihän? ;D

Maiselmo ja Nessu kirjoitti...

Hihi, aiva ihanasti se Tuutunen osaa poseerata kuviin! :)

ella kirjoitti...

Maiselmo & Nessu: Hih, kiitos, kyllä neiti on tuota poseerauspuolta harjoitellutkin! :D