keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

The Prettiest Star: Jälleennäkemisen riemu

"Halipusu!"

Tuutusen ihana, rakas ja tärkeä Tähti löytyi eräästä pienestä huomiotta jääneestä muuttopussukasta vasta nyt. Jälleennäkemisen riemu oli suunnaton. Punainen pörröpinta ja raidallinen piippalakki saivat osakseen autuasta luttausta ja natustelua, joten tähtösestä eivät ole tehoaineet haihtuneet ilmeisesti vieläkään, vaikka sitä ei ole mitenkään ihmeemmin suojassa säilytelty.Kuvaava kansalainen muisti kameran videotoiminnon olemassaolon vasta tähtisumun laskeuduttua, joten video jäi tälläkin kertaa kuvaamatta. Toivottavasti valokuvat välittävät ainakin osan siitä pentumaisesta höpsöyden tilasta, johon Tuutti tähteä helliessään ajautuu. Toisaalta aurinkoläikissä kelliminen vailla huolta huomisesta kelpaisi varmaan itse kullekin.

Pentumainen? Ei, vaan hurja peto!

10 kommenttia:

Mamma N kirjoitti...

Suunnatonta iloa ja riemua! Kannattaa siis välillä piilottaa lelut, joko vahingossa tai tahallaan. Tulisi halvemmaksikin :)

ella kirjoitti...

Tuo tähtönen on kuolattu jokaisella leikkikerralla litimäräksi, mutta silti siitä ei tunnu aromit haihtuvan :) Jo hetkellinenkin "katoaminen" lelulaatikkoon kuivamaan tekee lelusta taas Tuutille mieluisan.

Wilma Ilona Naukula kirjoitti...

Kissalle joka Tuutusena tunnetaan: Meiän mamma pisti plokissaan ihan omia! Mä en ikinä alentuis kääntää ihmiskielelle meiän viestejä. Paitsi tän, jotta tulis selväks muillekii.

Sirpa kirjoitti...

Ilmeet kertovat, että Tähden aromit ovat tallella. :)

ella kirjoitti...

Wilma Ilona: Aattelinki, että teiän Mamma vetää hatusta ihan omiaan tai sit ootte huiputtanu sitä ja kääntäny mun viestin piloillaan väärin. Pitäskö huolestuu, kun ihmisistä toi käännös oli kuitenki ihan uskottava? On ne pöljii joskus...

Terkuin Unna Tuutikki

Sirpa & Kollo: Lelun "halipusuttamisesta" päätellen näin tosiaan on :D Harvinaisen pitkäkestoinen ja suosittu lelu ruokakaupasta ostetuksi :)

L-L kirjoitti...

Tokihan sitä ikisuosikki pitää toivottaa tervetulleeksi uuteen kotiin suurella rakkaudella!

Tiesitkö muuten että kirjoittamalla selaimen osoiteriville tekstin unna (oletuksena siis oikaista sivuhistorian kautta blogiin) saa google tulokseksi seuraavan tiedon: Unna on kaupunki Länsi-Saksassa. Jopas on neiti Penninraha tunnettu kun kaupungitkin nimetään hänen mukaansa.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Unna

ella kirjoitti...

L-L: Hauska tieto, enpä ollut tuota aiemmin huomannutkaan! Unna-kaupungin vaakunassakin on näköjään linna, aivan kuten Unna-kissallakin on oma Linnansa :D Ei siis liene epäilystäkään, etteikö kaupunkia olisi neiti Penninrahan kunniaksi nimetty ;D

Mindy kirjoitti...

Voi tuota riemua! Hieno juttu, että tähtönen löytyi ja vielä aurinko juhlisti jälleennäkemistä.

sea kirjoitti...

Jos sana "kissanpäivät" pitäisi valokuvata niin tämä olisi kärjessä. :)

ella kirjoitti...

Mindy: Unna on ehdottomasti samaa mieltä :)

Sea: Kissanpäivien puitteet alkavat olla kunnossa, kun aurinko paistaa täydeltä terältä ja höpöheinää on käpälien ulottuvilla :)